Asunto E 083

63,5 m², 3h+kt, 3 / 10 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Parvekkeellinen kulmakolmio

Kodin keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen avaran oleskelutilan, jolta on kulku tilavalle lasitetulle Messipojankujan suuntaan avautuvalle parvekkeelle. Säilytystilaa on makuuhuoneiden ja eteisen säilytysjärjestelmissä. Asunnossa on kylpyhuone ja erillis-wc.

Seuraava esittelyaika

Keskiviikko 17.4.2024 klo 16.30 - 18.00

Tervetuloa As. Oy Helsingin Ambran uuden malliasunnon ensiesittelyyn osoitteeseen Länsisatamankatu 18 F 113! Huomioithan, että kohde on vielä rakenteilla, eikä työmaa ole turvallinen lapsille eikä lemmikeille.

Pinta-ala 63,5 m²
Asuntotyyppi 3h+kt
Kerros 3 / 10
Asunnon numero E 083
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 482 600 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 193 040 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 289 560 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 1 206,02 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 2 256,64 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 565,15 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 8,90 €/m²
Tontinvuokravastike (arvio) 0,00 €/kk Arvioitu kuukausittain maksettava vuokratontin vuokravastike.
Helsingin Ambra
Helsingin Ambra

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Ambra
Osoite Länsisatamankatu 18, 00180, Helsinki
Valmistuminen (arvio) 31.12.2024
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 126
Tontti Vuokra
Helsingin Ambra

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 3000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 3000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.