‏‏Skanska Studio

Skanska Studiossa kotiunelmat ottavat ratkaisevan askeleen kohti todellisuutta jo ennen uuden kodin valmistumista. Mikä tekee sinun kodistasi Kodin? Kerro toiveesi ja suunnittele yhdessä asiantuntijoidemme kanssa sellainen koti, josta haaveilet.

Mikä on Skanska Studio?

Skanska Studio on Skanskan uudistettu asuntomyymäläkonsepti, kotien kivijalka, jossa haaveet uudesta kodistasi konkretisoituvat ja löytävät kaupunginosan, muodon ja materiaalin. Tervetuloa viipymään, haaveilemaan, suunnittelemaan ja tekemään uuteen kotiisi liittyviä valintoja sekä ratkaisuja. Studion tausta-ajatuksena on halumme ja visiomme kehittää asumista asiakkaidemme ehdoilla. Olemme yksi rakennusalan suurimmista toimijoista Suomessa ja rakennamme koteja kaupunkien parhaille paikoille. Tavoitteenamme on kehittää modernia asumista ja tehdä uuden kodin ostamisesta kestävää, helppoa ja turvallista. Kaikkea toimintaamme ohjaa vastuullisuus: välitämme ihmisistä ja ympäristöstä. Skanska Studio on hyvän ja modernin asumisen laboratorio. 

Tervetuloa kuin omaan kotiisi

Suunnittele yksin tai yhdessä asiantuntijoidemme kanssa kotia, josta haaveilet. Olitpa sitten varttunut, lapsiperheen vanhempi, sijoittaja tai ensiasunnon ostaja, Skanska Studio on suunniteltu ja toteutettu sinua varten. Moderneilla ratkaisuilla, kuten laadukkailla materiaaleilla, viihtyisillä yhteistiloilla tai postiautomaatilla ympäristöasioita mainitsematta, tavoitteenamme on toteuttaa sinulle kotiympäristö, josta olet haaveillut. Laadukkuus syntyy hyvin suunnitelluista yksityiskohdista ja ammattitaidosta. 

Aukioloajat ja yhteystiedot

Skanska Studion aukioloajat

Ma−to klo 12−18
Pe klo 12−16

Ota yhteyttä kysyäksesi lisää tai varataksesi aukioloaikojen ulkopuolella olevan oman ajan: pääkaupunkiseudun asuntomyynti p. 0800 162 162. Skanska Studion löydät osoitteesta Mannerheimintie 117, 00280 Helsinki. Sisäänkäynti on Mannerheimintien puolelta. Omalla autolla saapuessasi Nauvontieltä (osoite Nauvontie 18) pääset ajamaan parkkihalliin. Tervetuloa!

Lue lisää meistä