Hyvän asumisen standardi

Hyvän asumisen standardimme perustuu usean vuosikymmenen kokemukseemme uusien kotien rakentamisesta suomalaisia kuunnellen ja toteuttaen heidän toiveitaan. Tule rakentamaan parempaa yhteiskuntaa kanssamme.

Olemme yksi rakennusalan suurimmista toimijoista Suomessa. Rakennamme kaupunkien parhaille paikoille. Emme rakenna pelkästään koteja, vaan luomme kokonaisia asuinalueita ja uudenlaista kaupunkikulttuuria. Kehitämme asumisen hyvinvointia ja teemme uuden kodin ostamisesta kestävää, helppoa ja turvallista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat arvot: Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä. Toimimme eettisesti ja avoimesti. Olemme parempia yhdessä. Omistaudumme asiakkaille. Tutustu meihin ja lue alta kuinka rakennamme uutta upeaa Suomea, miten tuomme kodin ostamiseen ja asumiseen turvaa sekä miten modernit ratkaisumme auttavat sinua arjessa.

Löydä uusi kotisi

Olemme yksi rakennusalan suurimmista toimijoista Suomessa ja rakennamme koteja kaupunkien parhaille paikoille. Kehitämme asumisen hyvinvointia ja teemme uuden kodin ostamisesta kestävää, helppoa ja turvallista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat arvot: Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä. Skanska on tuonut markkinoille uuden, täysin digitaalisen tavan ostaa asunto. Siinä koko asuntokauppaprosessi, aina asunnon valinnasta maksujen ja omistuksen siirtoon voidaan hoitaa digitaalisesti - vaikka omalta kotisohvalta käsin. Voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan nyt kaikissa rakenteilla olevissa kohteissamme. Olemme ottaneet myös kaikissa kohteissamme käyttöön digitaalisen asunnon varausjärjestelmän.

Löydä uusi kotisi ja tee varaus »

Skanska Kodit on tehty kestävään elämään

Uusissa kodeissamme korostuvat ympäristötehokkaat ratkaisut ja matalat asumiskustannukset – mukavuuksista tinkimättä. Luomme lisäksi sellaiset asumisen puitteet, joissa pienet mutta tärkeät ekoteot on helppo ottaa osaksi asumisen arkea. Pyrimme aina toteuttamaan mahdollisimman monipuolisesti sellaisia energiatehokkaita ratkaisuja. Valitsemme esimerkiksi keittiöihin energiapihit kodinkoneet ja kylpyhuoneisiin vettä säästävät hanat ja suihkut. Asuntojen hyvä eristys ja tiiviit ikkunat ja ovet varmistavat sen, että lämpöä ei valu hukkaan. Suunnittelemme koteja, joissa esimerkiksi kierrättäminen ja oman energiankulutuksen tiedostaminen sekä sen suitsiminen on helppoa. 

Lue lisää ekotehokkaista Skanska Kodeista »