Asunto D 28

32 m², 1H+KT, 3 / 5 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Parvekkeellinen yksiö

Toimiva yksiö, jonka moderni keittiötila ja olohuone muodostavat kodissa yhtenäisen tilan. Olohuoneesta käynti upealle koko huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Makuutila sijoittuu alkoviin ja säilytystilaa tuovat olohuoneen ja eteisen säilytysjärjestelmät.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 0800 162 162 ja sovi oma esittely! Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa.

Pinta-ala 32 m²
Asuntotyyppi 1H+KT
Kerros 3 / 5
Asunnon numero D 28
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 301 600 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 120 640 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 180 960 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 693,08 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 348,45 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 164,80 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 5,15 €/m²
Helsingin Maininki
Helsingin Maininki

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Maininki
Osoite Horisontti 2, 00590, Helsinki
Valmistuminen (arvio) 12.2.2025
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 78
Tontti Oma
Helsingin Maininki

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 4000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 4000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään