Miten sinä haluaisit asua?

Me Skanskassa haluamme lisätä ja kehittää asumisen hyvinvointia sekä tehdä uuden kodin ostamisesta helppoa ja turvallista. Hyvän asumisen standardimme perustuu usean vuosikymmenen kokemukseemme kotien rakentamisesta suomalaisille kuunnellen ja toteuttaen heidän toiveitaan ja tarpeitaan. Kannamme vastuumme kaikissa vaiheissa niin suunnittelu- ja ostoprosessin kuin asumisenkin aikana, se on meille kunnia-asia. Onhan uuden kodin hankkiminen useimmiten se elämän merkittävin sijoitus.

Keskeinen sijainti on hyvän asumisen kulmakivi

Skanska rakentaa korkealaatuisia koteja parhaille paikoille. Hyvä sijainti on luonnollisesti makuasia, kun yksi haikailee meren rannalle ja toinen aivan iholle keskustan sykkeeseen. Me pystymme vastaamaan toiveiden kirjoon ja usein myös omalla tontilla, sillä hyvä sijainti on merkityksellisin tosiasia kodin ostajalle. Korkealaatuinen uudiskohde paraatipaikalla ja halutulla alueella kestää aikaa ja on turvallinen sijoitus, sillä asunnon arvon säilyminen on yksi hyvän asumisen kulmakivistä.

Turvallisuus on myös kodin perustavin asia

Kehitämme jatkuvasti asiakaspalveluamme ja meidän kanssamme voi asioida oman mielen mukaan niin digitaalisesti kuin suoraan tutun skanskalaisenkin kanssa, mikä vain tuntuu luontevalta. Joka tapauksessa asuntokauppaasi hoitaa aina luottohenkilösi Skanskalta. Meille on ensisijaisen tärkeää, että ostoprosessi on avoin, turvallinen, helppo ja sujuva, sillä uusi koti on suuri päätös emmekä halua, että kukaan stressaa turhia missään vaiheessa. Pidämme tiivistä ja avointa keskusteluyhteyttä heti alusta alkaen. Meille vastuu on asiakaspalvelua ja konkreettisia tekoja sekä ennen kaikkea kodinostajalle turvaa ja huoletonta asumista pitkäksi aikaa.

Huolellinen suunnittelu avainasemassa

Uusimmat asumisen mukavuudet helpottavat arkea ja kasvattavat kummasti kotielämän viihtyvyyskerrointa on kyse sitten kuraeteisestä, sähköauton latauspaikasta, älyhissistä, hyvästä äänieristyksestä tai puhtaasta ja raikkaasta sisäilmasta. Analysoimme jatkuvasti asiakaskokemuksia ja -toiveita, minkä pohjalta kehitämme fiksuja neliöitä, teknisiä ratkaisuja, ominaisuuksia ja palveluja, koska haluamme nostaa Hyvän asumisen standardia asiakkaidemme iloksi.

Vastaa kyselyyn ja voita Familonin peittosetti