Rakennamme uutta Suomea

Tule rakentamaan parempaa yhteiskuntaa kanssamme. Hyvän asumisen standardimme perustuu usean vuosikymmenen kokemukseemme uusien kotien rakentamisesta suomalaisia kuunnellen ja toteuttaen heidän toiveitaan.

Olemme yksi rakennusalan suurimmista toimijoista Suomessa. Rakennamme kaupunkien parhaille paikoille. Emme rakenna pelkästään koteja, vaan luomme kokonaisia asuinalueita ja uudenlaista kaupunkikulttuuria. Kehitämme asumisen hyvinvointia ja teemme uuden kodin ostamisesta kestävää, helppoa ja turvallista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat arvot: Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä. Toimimme eettisesti ja avoimesti. Olemme parempia yhdessä. Omistaudumme asiakkaille.

Uusi upea Helsinki

Helsinki1920x1080.jpg

Helsingin Telakkaranta tuo uniikin luonteensa osaksi kantakaupungin sielunelämää. Alueen historiallista identiteettiä kunnioittava arkkitehtuuri sulautuu näyttävästi miljööseen, jossa moderni uudisrakentaminen kohtaa kiehtovasti vanhan telakka-alueen.

Lue lisää Helsingin Telakkarannasta »

Uusi upea Tampere

Tampere1920x1080.jpg

Tampereella rakennamme Ranta-Tampellaan kaupunkiasumisen unelmaa, joka harvoin toteutuu. Korkealaatuiset asuintalot nousevat ainutlaatuisen kanavapromenadin varrelle omaan saareen Näsijärven syleilyssä vain kävelymatkan päässä keskustasta.

Lue lisää Tampereen Ranta-Tampellasta »

Uusi upea Turku

Turku1920x1080.jpg

Skanska jatkaa Turun Telakkarannan kehittämistä. Alueella on vahva historia, jota kunnioitetaan uuden rakentamisessa. Ja on helppo ymmärtää, miksi kotimme hurmaavat Aurajokisuulla, sillä näkymät ovat parasta Turkua: meri, joki, linna, satama...

Lue lisää Turun Telakkarannasta »

Kodinostajalle turvaa ja huoletonta asumista

Turvallinen ostaa

Landing_kuvat_turvallinen ostaa.jpg

Kannamme vastuumme kaikissa vaiheissa niin suunnittelu- ja ostoprosessin kuin asumisenkin aikana. Onhan uuden kodin hankkiminen se elämän merkittävin sijoitus.

Lue lisää »

Joustava rahoitus

Landing_kuvat_rahoitus.jpg

Uuden kodin ostaminen on kannattava vaihtoehto ja realistisempi monelle kuin äkkiseltään luulisi. Edullinen maksuehtomme tekee uuden kodin hankinnasta helppoa ja joustavaa.

Lue lisää »

Turvallinen omistaa

Landing_kuvat_turvallinen omistaa.jpg

Rakennamme korkealaatuisia koteja parhaille paikoille. Uudiskohde halutulla alueella kestää aikaa ja on turvallinen sijoitus, sillä asunnon arvon säilyminen on yksi hyvän asumisen kulmakivistä.

Lue lisää »

Asunto sijoituksena

Landing_kuvat_asunto sijoituksena.jpg

Rakennamme asuntomme kasvukeskuksiin hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärelle. Uusi asunto on arvonsa säilyttävä ja huolettomampi sijoitus, kun tiedossa ei ole suuria remontteja.

Lue lisää »

Henkilökohtainen palvelu

Landing_kuvat_henkilökohtainen palvelu.jpg

Kun kiinnostut asunnosta, ota yhteyttä kohteen asuntomyyjään. Hän palvelee kaikissa asuntokaupan yksityiskohdissa. Kun kauppakirja on allekirjoitettu, henkilökohtainen asiakasvastaavamme auttaa sisustusvalinnoista alkaen muuttoon asti ja palvelee yhteyshenkilönä asumisenkin aikana.

Katso uusimmat kohteemme »

Digitaalinen asuntokauppa

Landing_kuvat_digitaalinen asuntokauppa.jpg

Skanskan uusi digitaalinen asuntokauppapalvelu tulee asiakkaiden käyttöön kevään 2019 aikana. Digitaalisen palvelun kautta uuden kodin voi varata ja ostaa täysin digitaalisesti.

Lue lisää »

Vastuullista rakentamista

Landing_kuvat_vastuullista rakentamista.jpg

Rakentamisessa korostamme ympäristöasioista kuten energiatehokkuutta, materiaalihukan minimointia, jätehuollon tehostamista, kemikaaliturvallisuuden kehitystä ja henkilökunnan koulutusta.

Lue lisää >

Juuri sinulle sopiva koti

Landing_kuvat_sinulle sopiva koti.jpg

Kun ostat uuden kodin rakentamisen alkuvaiheessa, voit vaikuttaa siihen, miltä asuntosi näyttää. Design-mallistoistamme yhdistelet ammattilaisen avulla omaan makuusi sopivan kodin.

Lue lisää >

Ekotehokas koti

Landing_kuvat_ekotehokas koti.jpg

Uusi asunto on ominaisuuksiltaan eritason tuote kuin vanha. Nykyaikaiset ja energiatehokkaat rakenteet ja modernit talotekniset ratkaisut näkyvät myös asumisen kustannuksissa.

Lue lisää >

Ekompi kotiympäristö

Landing_kuvat_ekompi kotiympäristö.jpg

Tavoitteemme on rakentaa parempaa yhteiskuntaa: toimivia, viihtyisiä ja turvallisia asuinalueita, jotka tarjoavat tekemistä, palveluja ja työpaikkoja.Ekologisuus on tärkeä osa alueen imagoa vaikuttaen asuntojen arvoon.

Lue lisää >

Kuivaketju10 vähentää kosteusvaurioita

Landing_kuvat_kuivaketju10.jpg

Kuivaketju10 on kosteudenhallinnan toimintamalli, jonka avulla tunnistetaan tärkeimmät riskitekijät jo suunnitteluvaiheessa. Olemme osallistuneet mallin kehittämiseen ja se on käytössä Skanska Kotien hankkeissa.

Lue lisää »

Alitamme odotukset

Landing_Artboard 5.jpg

Laskemme kaikkien rakentamiemme asuintalojen E-luvun (energiatehokkuuden vertailu). Pyrimme alittamaan viranomaisten vähimmäisvaatimukset huolellisella suunnittelulla talon sijoittelusta rakenneratkaisuihin ja materiaalivalintoihin. Työmaajätteistä yli 95 % hyödynnetään materiaalina tai energiana. 

Lue lisää »

Modernit elämän helpottajat

Elämä on parasta silloin, kun se kulkee mahdollisimman sujuvasti. Siksi olemme suunnitelleet kohteisiimme monia pieniä ja suurempia arjen helpottajia, jotka löytyvät osasta kohteitamme. Lue, millaisia moderneja ratkaisuja meillä on ja mistä uusista kohteistamme ne löytyvät.

 

Hyvästi kura!

Kura-eteinen.jpg

Kurakelillä kotimatka taittuu näppärästi joistakin kohteistamme löytyvän yhteisen kuraeteisen kautta. Sieltä löytyy vesipiste, jossa voit suihkutella lenkin päätteeksi kuravaatteet, lastenvaunujen renkaat, polkupyörät ja karvaiset ystävät ennen kotiin palaamista. Ei enää ikinä kuraa omaan kotiin!

Tutustu Jyväskylän Sointuun »
Tutustu Helsingin Fannyyn »
Tutustu Lappeenrannan Majakkaan »
Tutustu Turun Blankaan ja Hermaniin »

Kuivin jaloin kotiin

Autohalli.jpg

Autoilijan kotiintulo sujuu näppärästi. Parkkihallista pääset useimmissa kohteissamme hissillä sisäkautta joko rakennuksen ensimmäiseen kerrokseen tai suoraan omaan kotirappuusi, mikä on mukavaa etenkin talvikeleillä ja suurten kantamusten kanssa.

Tutustu Jyväskylän Nuottiin »
Tutustu Helsingin Jasmineen »
Tutustu Oulun Puistovahtiin ja Puistolinnaan »
Tutustu Tampereen Luminaryyn »

Tilaa verkkokaupan paketti kotirappuusi

Postilokerikko.jpg

Joissakin kohteissamme on talon sisääntuloaulassa näppärä Postin lokerikkopalvelu, johon voit tilata verkko-ostoksesi. Myös palautukset voit tehdä tarvittaessa samaan lokerikkoon, joten säästyt ylimääräiseltä postin toimipisteessä asioimiselta.

Tutustu Helsingin Rakuunanpihaan »
Tutustu Espoon Hujoppii »

Elä kuin vip-henkilö omassa talossasi

Osasta kohteitamme löytyy moderni KONE Residental Flow -järjestelmä. Kun saavut pääovelle, KONE Access avaa automaattisesti kosketuksella tai KONEen älypuhelinsovelluksella. Hissi tulee valmiiksi alas ja vie sinut automaattisesti kotikerrokseesi ilman nappien painelua. Voit myös luoda väliaikaisia digitaaliavaimia perheenjäsenillesi ja vieraillesi. KONE Visit -palvelu ilmoittaa tiedon vieraista älypuhelimeesi. Näet vierailijan ja päästät hänet sisään ja hissi vie hänet suoraan oikeaan kerrokseen. 

KONE Residental Flow -järjestelmän löydät Espoon Hujopista » sekä Lappeenrannan Majakasta »

Tilaa elämälle

Modernit_helpottajat_Tilaa elämälle.jpg

Talon ensimmäisestä kerroksesta tai korttelipihan piharakennuksesta löytyy monissa kohteissamme taloyhtiön yhteinen korttelitalo. Kohteesta riippuen korttelitalossa voi mm. nikkaroida verstaassa, saunoa tai järjestää juhlat, jotka ei omaan kotiisi mahtuisi.

Tutustu Jyväskylän Tyyneen »
Tutustu Espoon Hujoppiin »

Varaa tilat näppärästi kotisohvaltasi käsin

Modernit_helpottajat_Varaa tilat näppärästi kotisohvaltasi käsin.jpg

Kun haluat varata ylimääräisen saunavuoron tai vaikkapa järjestää lapsesi syntymäpäivät korttelitalossa, voit joissakin kohteissa tehdä sen yhteistilojen sähköisessä varausjärjestelmässä, josta näet tilojen varaustilanteen reaaliaikaisesti.

Tutustu Tampereen Härmälänrannan Sampoon »

Riittävästi varastotilaa

Modernit_helpottajat_Riittävästi varastotilaa.jpg

Monista kohteistamme on mahdollista hankkia lisävarastotilaa huoneistokohtaisten kellarivarastojen lisäksi. Erikokoiset varastot ovat taloyhtiön kellarikerroksessa. Kysy lisää myyjältäsi!

Tutustu Helsingin Jasmineen »
Tutustu Oulun Artesaaniin »
Tutustu Espoon Finnoon Reimariin »

Lataa sähköautosi autohallissa

Modernit_helpottajat_Lataa sähköautosi autohallissa.jpg

Osassa autohallin paikoista on sähköauton latausmahdollisuus varauksena. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina. Myös hitaan latauksen mahdollisuus tarjolla! Monessa kohteessa on autohallin kaikilla paikoilla sähköautoille ns. hitaan latauksen mahdollisuus lämmityspistokkeen kautta. Kysy lisää myyjältäsi!

Tutustu Jyväskylän Sointuun »
Tutustu Porin Baritoniin »

Vuokraa yhteiskäyttöauto

Modernit_helpottajat_Yhteiskäyttöauto tai muuta lainattavaa_vuokrattavaa.jpg

Valikoiduissa kohteissa on käytössä taloyhtiön yhteiskäyttöauto. Varattava auto on ekotehokas ja aikaa säästävä tapa liikkua. Käyttäjien ei tarvitse vaivata päätään huolloilla, tankkauksilla tai renkaiden vaihdoilla.

Tutustu Tampereen Härmälänrannan yhteiskäyttöautoon »
Tutustu Jyväskylän Kankaan yhteiskäyttöautoon »

Pyöräilijöiden puolella

Modernit_helpottajat_Pyöräilijöiden puolella.jpg

Haluamme kannustaa pyöräilyyn. Siksi pyörille on varattu hyvät säilytyspaikat esimerkiksi pihan pyöräkatoksessa tai lukollisessa varastossa. Joissakin kohteissa on pyörävaraston yhteydessä myös pyörän huoltopiste.

Tutustu Tampereen Härmälänrantaan »
Tutustu Lappeenrannan Majakkaan »
Tutustu Turun Blankaan & Hermaniin »

Entä jos taas pitkä kuuma kesä?

Landing_Artboard 3 copy.jpg

Moderni talotekniikka tekee asumisesta viihtyisämpää ja sujuvampaa niin talven pakkasilla kuin kesäkuumallakin. Joissakin kohteissa on tilavaraus huoneistokohtaiselle viilennykselle, jos kaipaa helpotusta helteisiin.

Tutustu Helsingin Rakuunanpihaan »

Onni on omat porkkanat

Landing_Artboard 2 copy.jpg

Kankaan puutarha Jyväskylässä tarjoaa alueen asukkaille upean mahdollisuuden viherpeukalointiin. Yhteisöllisellä viljelyalueella voit kasvattaa omalla palstallasi ruokaa, josta takuulla tiedät mistä se tulee.

Tutustu Jyväskylän Kankaaseen »

Sisäänkäynnillä on merkitystä

vantaan-silkinranta-sisaankaynti-visualisointi-2048.jpg

Kun avaat pääoven, menet siitä kotiisi ensimmäisen kerran – vähän jännittäen. Sen jälkeen avaat oven ylpeänä lukemattomia kertoja kuin oman elämäsi kuninkaallinen, ja joka kerta se osaa säväyttää. Onneksi juuri tämä on minun kotini!

Tutustu Vantaan Silkinrantaan »
Tutustu Tampereen Härmälänrannan Sampoon »
Tutustu Tampereen Luminaryyn »

Viherkatot ja hulevesialtaat huolehtivat ympäristöstä

Pyöräkatoksen tai korttelitalon päälle on osassa kohteita rakennettu viherkatot, jotka sitovat ilman hiilidioksidia ja parantavat ilmanlaatua sekä tekevät pihapiiristä viihtyisämmän. Viherkatot myös pidättävät vettä ja edistää sadevesien luonnollista kiertokulkua.

Tutustu Jyväskylän Tyyneen »
Tutustu Espoon Hujoppiin »
Tutustu Helsingin Rakuunanpuistoon & Rakuunanpihaan »

Joissakin kohteissa pihalle sijoitetut hulevesipainanteet viivyttävät, imeyttävät ja haihduttavat sadevesiä luonnonmukaisesti. Ne auttavat vähentämään kevätsateiden aiheuttamia haittoja.