Turun Prikantiini

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Turun Prikantiini

Telakkarantaan suunniteltu As. Oy Turun Prikantiini tarjoaa ajateltua arkea tyylikkäissä puitteissa ja omassa rauhassa. Prikantiiniin tulee 34 kaupunkikotia yksiöistä hulppeaan 114 m2 kolmioon, jossa on sekä lasitettu parveke että avoparveke. Kaikissa Prikantiinin asunnoissa on joko ikkuna- tai parvekenäkymät Aurajoen suuntaan – osassa sekä että. Haluatko kuulla Prikantiinin tulevista kodeista ensimmäisten joukossa? Jätä yhteystietosi Ota yhteyttä -painikkeen kautta.

TyyppiKerrostalo

Tulossa34

OsoiteEerik Pommerilaisen ranta 2, 20810, Turku

TonttiOma

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Turun Prikantiini

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja

Energialuokka A

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lue lisää

Uuden kodin rahoittaminen

Uuden kodin hankinta on pyritty tekemään sinulle mahdollisimman helpoksi. Saat uuden kodin jo kohtuullisella omarahoitusosuudella. Skanskalla uuden kodin velaton hinta koostuu myyntihinnasta sekä Skanskan neuvottelemasta pitkäaikaisesta taloyhtiölainasta. Lue lisää ja katso esimerkki hinnan muodostumisesta sekä maksueristä.

Lue lisää