Turun Prikantiini

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Saariston suulla, Aurajoen rannalla

Telakkarantaan kohoava As. Oy Turun Prikantiini tarjoaa ajateltua arkea tyylikkäissä puitteissa ja omassa rauhassa. Prikantiiniin rakentuu 34 kaupunkikotia yksiöistä hulppeaan 114 m2 kolmioon, jossa on sekä lasitettu parveke että avoparveke. Kaikissa Prikantiinin asunnoissa on joko ikkuna- tai parvekenäkymät Aurajoen suuntaan – osassa sekä että.

28 / 34 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h

Pinta-ala24 - 114 m²

Velaton hinta176 600 - 1 310 000 €

OsoiteEerik Pommerilaisen ranta 2, 20810, Turku

TonttiOma

Valmistuminen 09/2024, Ennakkomarkkinoinnissa

TaloyhtiöAs. Oy Turun Prikantiini

Seuraava esittelyaika

Torstai 1.6.2023
klo 14.00 - 17.30

Tervetuloa tutustumaan As. Oy Turun Prikantiinin suunnitelmiin Skanska Studiolle, Itäinen Rantakatu 60, 20810 Turku. Voit myös sopia oman esittelyajan p. 0800 162 162.

Asunnot

Laadukkaat sisustusmateriaalit kovetetusta puulattiasta kivitasoihin tuovat ylellistä tunnelmaa ja ajatellut tilaratkaisut tekevät asumisesta helppoa. Huoneistojen suunnittelussa tärkeänä lähtökohtana ovat olleet avoimet, toimivat ja valoisat tilaratkaisut. Prikantiinin kodeissa olohuone ja keittiö muodostavat viihtyisän ja valoisan tilan, jonka avaruuden tuntua lisäävät luonnonvaloa tulvivat suuret, lähes lattiaan saakka ulottuvat ikkunat. 

Prikantiinissa kestävä ja mukava asuminen paiskaavat kättä. Yhtiön katolle asennettavat aurinkopaneelit tuottavat kiinteistösähköä taloyhtiön yhteiseen käyttöön ja viilentävät ilmalämpöpumput lisäävät asumismukavuutta kesähelteillä. Talvipakkasilla huoneistokohtainen vesikiertoinen lattialämmitys pitää jalat lämpimänä ja pään kylmänä. Prikantiini A-energialuokan rakennus ja rakennukselle haetaan RTS-ympäristöluokitusta sen valmistuttua.

Ikoninen miljöö saa ansaitsemansa kodit

Turun Telakkarannalla on pitkä teollinen historia: alueella rakennettiin laivoja aina 1500-luvulta 2000-luvun alkuun asti. Viimeisen tehtaan sulkiessa ovensa Telakkaranta sai uuden elämän trendikkäänä asuinalueena. Nyt alueella on paljon uudisrakennuksia ja vahva identiteetti teollisuushistorian ja modernin arkkitehtuurin yhdistymispaikkana. Alue on nykyaikainen, mutta uudessa kaavoituksessa on vaalittu alueen alkuperäistä tunnelmaa – perinteikkään alueen rakastettu siluetti saa edelleen muotonsa korkeista telakkanostureista.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Merkki vastuullisuudesta

As. Oy Turun Prikantiini on yksi Skanskan uusista RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Prikantiinin energiatehokkuus on viritetty huippuunsa ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnitteluvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta > 

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja