Turun Prikantiini

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Turun Prikantiini

Telakkarantaan suunniteltu As. Oy Turun Prikantiini tarjoaa ajateltua arkea tyylikkäissä puitteissa ja omassa rauhassa. Prikantiiniin tulee 34 kaupunkikotia yksiöistä hulppeaan 114 m2 kolmioon, jossa on sekä lasitettu parveke että avoparveke. Kaikissa Prikantiinin asunnoissa on joko ikkuna- tai parvekenäkymät Aurajoen suuntaan – osassa sekä että.

Haluatko kuulla Prikantiinin tulevista kodeista ensimmäisten joukossa? Jätä yhteystietosi Ota yhteyttä -painikkeen kautta.

Tulossa 34 asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteEerik Pommerilaisen ranta 2, 20810, Turku

TonttiOma

Valmistuminen Suunnitteilla, Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Turun Prikantiini

Ikoninen miljöö saa ansaitsemansa kodit

Turun Telakkarannalla on pitkä teollinen historia: alueella rakennettiin laivoja aina 1500-luvulta 2000-luvun alkuun asti. Viimeisen tehtaan sulkiessa ovensa Telakkaranta sai uuden elämän trendikkäänä asuinalueena. Nyt alueella on paljon uudisrakennuksia ja vahva identiteetti teollisuushistorian ja modernin arkkitehtuurin yhdistymispaikkana. Alue on nykyaikainen, mutta uudessa kaavoituksessa on vaalittu alueen alkuperäistä tunnelmaa – perinteikkään alueen rakastettu siluetti saa edelleen muotonsa korkeista telakkanostureista.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

RTS-ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

As. Oy Turun Prikantiini on yksi Skanskan uusista RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Plaanavahdin energiatehokkuus on viritetty huippuunsa ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnitteluvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta > 

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja