Ranta-Tampellan Masuuni Tampere

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Naapureina Näsijärvi ja kantakaupunki

Sijainti Näsijärven rannalla, vieressä puistot, ulkoilureitit ja rantaraitti. Kantakaupungin vilske ei aivan tänne asti yletä, vaikka lähellä sijaitseekin. Kaupunginosaa halkovat kanavat kävelysiltoineen tuovat mieleen eurooppalaisen pikkukaupungin. Kanavan vartta kiertää rantaraitti, jonka idyllisissä kahviloissa nautitaan aamiaista järvimaisemissa. Juuri tämä tekee Ranta-Tampellasta niin ainutlaatuisen. Katso vapaana olevat Masuunin kodit – vastaavaa kotipaikkaa ei muualta Tampereen alueelta löydy.

21 / 51 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h

Pinta-ala30 - 93 m²

Velaton hinta235 500 - 698 200 €

OsoiteRanta-Tampellan katu 8, 33180, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Ranta-Tampellan Masuuni, Tampere

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 10.12.2023
klo 12.00 - 13.00

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiin Masuunin sisustettuun esittelyasuntoon sekä muihin vapaisiin asuntoihin osoitteessa Ranta-Tampellankatu 8 A 10, 33180 Tampere. Voit myös sopia oman esittelyajan p. 0800 150 051.

Asunnot

Uuden asumisen aallonharjalla

Jokaiseen kotiin asennettava lattiaviilennyksen ja lattialämmityksen yhdistelmä on todellista arjen luksusta, jonka ansiosta asuminen on miellyttävää ympäri vuoden. Masuunin kodit on suunniteltu siten, että korkeista ikkunoista näkee ulos jo kotiovesta sisään astuessa. Talon jokaiseen kotiin kuuluu myös oma ranskalainen tai lasitettu parveke. Riippuen huoneiston sijainnista, omalta parvekkeelta saattaa näkyä kanavamaisema ja jopa Näsijärven ranta. 

Vastuullisia asumisen unelmia

Asumisen vastuullisuusarvot ovat tärkeässä asemassa Ranta-Tampellan kodeissa. A-energialuokan Masuuni tavoittelee Rakennustiedon ympäristöluokitusta, jonka ansiosta uudet kodit ovat sekä mukavia että kestäviä. Masuunin naapurille, Skanskan rakentamalle As. Oy Ranta-Tampellan Kaplanille, on myönnetty ensimmäisenä omistusasuntokohteena Rakennustiedon ympäristöluokitus.

Rantakaupunkielämää keskustan kulmilla

Ranta-Tampellan alueesta ja sen kanavasta tulee kantakaupungin luonnollinen jatke, joka myötäilee rautatien linjaa ja Näsijärven rantaa. Alue sijoittuu aivan kävelyetäisyydelle sekä Särkänniemen huvipuistosta että Tampereen ydinkeskustasta. Virkistysalueiksi muodostuvat itäpään Soukkapuisto, pohjoisrannan Kiiskisaarenpuisto ja länsipään Koskenniskan ranta.

Ranta-Tampellan asuinalue ja kanava rakentuvat nimensä mukaisesti aivan rannan tuntumaan, Tampellan vanhalle tehdasalueelle. Odotetun alueen suunnitteleminen alkoi jo 1990-luvulla ja Rantaväylän tunnelin valmistuttua kauan haaveiltu järvenrantanaapurusto toteutuu vihdoin väylältä vapautuneelle alueelle.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Yhteiskäyttötilat mahdollistavat suppailua, saunomista ja maisemat

Ranta-Tampella sijaitsee Näsijärven ja Tampereen keskustan välissä, mukavasti omassa rauhassaan mutta sopivan lähellä kaupungin elämää. Viihtyäkseen asukkaan ei kuitenkaan tarvitse lähteä kotipihaa pidemmälle, siitä pitävät huolen Masuunin monipuoliset yhteistilat. Masuunin ulkoiluvälinevarastossa on yhteisiä SUP-lautoja, joita voi käyttää kotipihan eteen aukeavassa kanavassa. Talossa on myös kerhohuone, joka toimii tarvittaessa työtilana tai vierashuoneena. Kerhohuoneen naapurissa sijaitsee talon saunaosasto, jonka parvekkeelta on mukava katsella kanavan elämää – kaikista rohkeimmat saunojat voivat käydä jopa vilvoittelemassa kanavan virkistävässä järvivedessä. Ylimmän kerroksen yhteisellä näköalaterassilla voi ihailla omaa asuinaluetta korkealta yläilmoista.

Paremman arjen yksityiskohdat

Kodeissa on suosittu käteviä liukuovia sekä säilytystiloissa että makuuhuoneiden sisäänkäynneissä. Toimiva työpiste on mahdollista toteuttaa vaikkapa avaraan oleskelutilaan tai tarvittaessa makuuhuoneiden vaatesäilytystilojen yhteyteen. Osassa asuntoja on oma vaatehuone ja muutamissa kylpyhuoneissa kaksi suihkua iltatoimien sujuvoittamiseksi. Talon suurimmissa kodeissa on erilliset vessat, omat saunat ja näppärät keittiösaarekkeet, joiden ääreen mahtuu kaksin aamupalalle ja sanomalehteä lukemaan. Jokaiseen kotiin asennettava lattiaviilennyksen ja lattialämmityksen yhdistelmä on todellista arjen luksusta, jonka ansiosta asuminen on miellyttävää koko vuoden ympäri, oli ulkona sitten kylmä tai kuuma. Asunnoissa on myös ovipuhelimet. Kun olet solminut asuntokaupan, edessäsi on yksi mukavimmista asunnon ostoon liittyvistä asioista: uuden kotisi materiaali- ja varustevalintojen tekeminen. Kuvat ovat aikaisemmin valmistuneesta Ranta-Tampellan Kaplanista.

Tutustu Masuunin esitteeseen ›

Elämäntyyli esille

Ranta-Tampellan kodeissa saa tulla elämäntyyli esille ja näissä kekseliäästi suunnitelluissa, toimivissa ja hyvinvarustelluissa kodeissa asuminen on helppoa ja arjessa on arvokkaan lomakohteen tunnelmaa. Uusissa kodeissa on aina tilaa elämälle. Tällä hetkellä Ranta-Tampellassa ei ole esittelyhuoneistoa, mutta voit sopia tapaamisajan esimerkiksi aluemyymälään. Ota yhteyttä ja tuo oma elämäntyylisi esille Ranta-Tampellan Masuunissa. 

Kuvat jo valmistuneen Ranta-Tampellan Kaplanin edellisistä esittelyhuoneistoista. 

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja