Ranta-Tampellan Masuuni Tampere

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Seuraava esittelyaika

Keskiviikko 29.5.2024
klo 16.30 - 17.30

Tervetuloa tutustumaan Masuuniin! Esittelemme muuttovalmiin Masuunin koteja osoitteessa Ranta-Tampellankatu 8. Jos tämä ajankohta ei sovi sinulle, ota yhteyttä (Johanna Saaristo, p. 040 721 7939) ja sovi oma esittely!

Naapureina Näsijärvi ja kantakaupunki

Sijainti Näsijärven rannalla, vieressä puistot, ulkoilureitit ja rantaraitti. Kantakaupungin vilske ei aivan tänne asti yletä, vaikka lähellä sijaitseekin. Kaupunginosaa halkovat kanavat kävelysiltoineen tuovat mieleen eurooppalaisen pikkukaupungin. Kanavan vartta kiertää rantaraitti, jonka idyllisissä kahviloissa nautitaan aamiaista järvimaisemissa. Juuri tämä tekee Ranta-Tampellasta niin ainutlaatuisen. Katso vapaana olevat Masuunin kodit – vastaavaa kotipaikkaa ei muualta Tampereen alueelta löydy.

TyyppiKerrostalo

Vapaana 5 / 51

Huoneluku1h, 3h

Pinta-ala30 - 94 m²

Velaton hinta243 700 - 624 300 €

OsoiteRanta-Tampellan katu 8, 33180, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Ranta-Tampellan Masuuni, Tampere

Asunnot

Uuden asumisen aallonharjalla

Jokaiseen kotiin asennettava lattiaviilennyksen ja lattialämmityksen yhdistelmä on todellista arjen luksusta, jonka ansiosta asuminen on miellyttävää ympäri vuoden. Masuunin kodit on suunniteltu siten, että korkeista ikkunoista näkee ulos jo kotiovesta sisään astuessa. Talon jokaiseen kotiin kuuluu myös oma ranskalainen tai lasitettu parveke. Riippuen huoneiston sijainnista, omalta parvekkeelta saattaa näkyä kanavamaisema ja jopa Näsijärven ranta. 

Vastuullisia asumisen unelmia

Asumisen vastuullisuusarvot ovat tärkeässä asemassa Ranta-Tampellan kodeissa. A-energialuokan Masuuni tavoittelee Rakennustiedon ympäristöluokitusta, jonka ansiosta uudet kodit ovat sekä mukavia että kestäviä. Masuunin naapurille, Skanskan rakentamalle As. Oy Ranta-Tampellan Kaplanille, on myönnetty ensimmäisenä omistusasuntokohteena Rakennustiedon ympäristöluokitus.

Yhteiskäyttötilat mahdollistavat suppailua, saunomista ja maisemat

Ranta-Tampella sijaitsee Näsijärven ja Tampereen keskustan välissä, mukavasti omassa rauhassaan mutta sopivan lähellä kaupungin elämää. Viihtyäkseen asukkaan ei kuitenkaan tarvitse lähteä kotipihaa pidemmälle, siitä pitävät huolen Masuunin monipuoliset yhteistilat. Masuunin ulkoiluvälinevarastossa on yhteisiä SUP-lautoja, joita voi käyttää kotipihan eteen aukeavassa kanavassa. Talossa on myös kerhohuone, joka toimii tarvittaessa työtilana tai vierashuoneena. Kerhohuoneen naapurissa sijaitsee talon saunaosasto, jonka parvekkeelta on mukava katsella kanavan elämää – kaikista rohkeimmat saunojat voivat käydä jopa vilvoittelemassa kanavan virkistävässä järvivedessä. Ylimmän kerroksen yhteisellä näköalaterassilla voi ihailla omaa asuinaluetta korkealta yläilmoista.

Paremman arjen yksityiskohdat

Kodeissa on suosittu käteviä liukuovia sekä säilytystiloissa että makuuhuoneiden sisäänkäynneissä. Toimiva työpiste on mahdollista toteuttaa vaikkapa avaraan oleskelutilaan tai tarvittaessa makuuhuoneiden vaatesäilytystilojen yhteyteen. Osassa asuntoja on oma vaatehuone ja muutamissa kylpyhuoneissa kaksi suihkua iltatoimien sujuvoittamiseksi. Talon suurimmissa kodeissa on erilliset vessat, omat saunat ja näppärät keittiösaarekkeet, joiden ääreen mahtuu kaksin aamupalalle ja sanomalehteä lukemaan. Jokaiseen kotiin asennettava lattiaviilennyksen ja lattialämmityksen yhdistelmä on todellista arjen luksusta, jonka ansiosta asuminen on miellyttävää koko vuoden ympäri, oli ulkona sitten kylmä tai kuuma. Asunnoissa on myös ovipuhelimet. 

Tutustu Masuunin esitteeseen ›

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja

Kestää elämän.

Merkittävimmät vastuullisuuspäätökset tehdään jo kodin suunnitteluvaiheessa. Skanska Kodit rakennetaan elämänkestäviksi. Aurinkopaneelit, maalämpö, sähköautojen latausmahdollisuus ja polkupyörien pesu- ja huoltopisteet tekevät kestävästä elämästä helppoa.

Lue lisää

Energialuokka A

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lue lisää

Uuden kodin rahoittaminen

Uuden kodin hankinta on pyritty tekemään sinulle mahdollisimman helpoksi. Saat uuden kodin jo kohtuullisella omarahoitusosuudella. Skanskalla uuden kodin velaton hinta koostuu myyntihinnasta sekä Skanskan neuvottelemasta pitkäaikaisesta taloyhtiölainasta. Lue lisää ja katso esimerkki hinnan muodostumisesta sekä maksueristä.

Lue lisää