Ranta-Tampellan Masuuni Tampere

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Naapureina Näsijärvi ja kantakaupunki

Sijainti Näsijärven rannalla, vieressä puistot, ulkoilureitit ja rantaraitti. Kantakaupungin vilske ei aivan tänne asti yletä, vaikka lähellä sijaitseekin. Kaupunginosaa halkovat kanavat kävelysiltoineen tuovat mieleen eurooppalaisen pikkukaupungin. Kanavan vartta kiertää rantaraitti, jonka idyllisissä kahviloissa nautitaan aamiaista järvimaisemissa. Juuri tämä tekee Ranta-Tampellasta niin ainutlaatuisen. Katso vapaana olevat Masuunin kodit – vastaavaa kotipaikkaa ei muualta Tampereen alueelta löydy.

22 / 51 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h

Pinta-ala30 - 93 m²

Velaton hinta235 500 - 698 200 €

OsoiteRanta-Tampellan katu 8, 33180, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen 31.10.2023 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Ranta-Tampellan Masuuni, Tampere

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja yleisiä asuntoesittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 0800 150 051 ja varaa oma esittelyaikasi.

Asunnot

Uuden asumisen aallonharjalla

Esimerkiksi jokaiseen kotiin asennettava lattiaviilennyksen ja lattialämmityksen yhdistelmä on todellista arjen luksusta, jonka ansiosta asuminen on miellyttävää ympäri vuoden. Masuunin kodit on suunniteltu siten, että korkeista ikkunoista näkee ulos jo kotiovesta sisään astuessa. Talon jokaiseen kotiin kuuluu myös oma ranskalainen tai lasitettu parveke. Riippuen huoneiston sijainnista, omalta parvekkeelta saattaa näkyä kanavamaisema ja jopa Näsijärven ranta. 

Vastuullisia asumisen unelmia

Asumisen vastuullisuusarvot ovat tärkeässä asemassa Ranta-Tampellan kodeissa. A-energialuokan Masuuni tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta, jonka ansiosta uudet kodit ovat sekä mukavia että kestäviä. Masuunin naapurille, Skanskan rakentamalle As. Oy Ranta-Tampellan Kaplanille, on myönnetty ensimmäisenä omistusasuntokohteena RTS-ympäristöluokitus.

Rantakaupunkielämää keskustan kulmilla

Ranta-Tampellan alueesta ja sen kanavasta tulee kantakaupungin luonnollinen jatke, joka myötäilee rautatien linjaa ja Näsijärven rantaa. Alue sijoittuu aivan kävelyetäisyydelle sekä Särkänniemen huvipuistosta että Tampereen ydinkeskustasta. Virkistysalueiksi muodostuvat itäpään Soukkapuisto, pohjoisrannan Kiiskisaarenpuisto ja länsipään Koskenniskan ranta.

Ranta-Tampellan asuinalue ja kanava rakentuvat nimensä mukaisesti aivan rannan tuntumaan, Tampellan vanhalle tehdasalueelle. Odotetun alueen suunnitteleminen alkoi jo 1990-luvulla ja Rantaväylän tunnelin valmistuttua kauan haaveiltu järvenrantanaapurusto toteutuu vihdoin väylältä vapautuneelle alueelle.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Yhteiskäyttötilat mahdollistavat suppailua, saunomista ja maisemat

Ranta-Tampella sijaitsee Näsijärven ja Tampereen keskustan välissä, mukavasti omassa rauhassaan mutta sopivan lähellä kaupungin elämää. Viihtyäkseen asukkaan ei kuitenkaan tarvitse lähteä kotipihaa pidemmälle, siitä pitävät huolen Masuunin monipuoliset yhteistilat. Masuunin ulkoiluvälinevarastossa on yhteisiä SUP-lautoja, joita voi käyttää kotipihan eteen aukeavassa kanavassa. Talossa on myös kerhohuone, joka toimii tarvittaessa työtilana tai vierashuoneena. Kerhohuoneen naapurissa sijaitsee talon saunaosasto, jonka parvekkeelta on mukava katsella kanavan elämää – kaikista rohkeimmat saunojat voivat käydä jopa vilvoittelemassa kanavan virkistävässä järvivedessä. Ylimmän kerroksen yhteisellä näköalaterassilla voi ihailla omaa asuinaluetta korkealta yläilmoista.

Paremman arjen yksityiskohdat

Kodeissa on suosittu käteviä liukuovia sekä säilytystiloissa että makuuhuoneiden sisäänkäynneissä. Toimiva työpiste on mahdollista toteuttaa vaikkapa avaraan oleskelutilaan tai tarvittaessa makuuhuoneiden vaatesäilytystilojen yhteyteen. Osassa asuntoja on oma vaatehuone ja muutamissa kylpyhuoneissa kaksi suihkua iltatoimien sujuvoittamiseksi. Talon suurimmissa kodeissa on erilliset vessat, omat saunat ja näppärät keittiösaarekkeet, joiden ääreen mahtuu kaksin aamupalalle ja sanomalehteä lukemaan. Jokaiseen kotiin asennettava lattiaviilennyksen ja lattialämmityksen yhdistelmä on todellista arjen luksusta, jonka ansiosta asuminen on miellyttävää koko vuoden ympäri, oli ulkona sitten kylmä tai kuuma. Asunnoissa on myös ovipuhelimet. Kun olet solminut asuntokaupan, edessäsi on yksi mukavimmista asunnon ostoon liittyvistä asioista: uuden kotisi materiaali- ja varustevalintojen tekeminen. Kuvat ovat aikaisemmin valmistuneesta Ranta-Tampellan Kaplanista.

Tutustu Masuunin esitteeseen ›

Elämäntyyli esille

Ranta-Tampellan kodeissa saa tulla elämäntyyli esille ja näissä kekseliäästi suunnitelluissa, toimivissa ja hyvinvarustelluissa kodeissa asuminen on helppoa ja arjessa on arvokkaan lomakohteen tunnelmaa. Uusissa kodeissa on aina tilaa elämälle. Tällä hetkellä Ranta-Tampellassa ei ole esittelyhuoneistoa, mutta voit sopia tapaamisajan esimerkiksi aluemyymälään. Ota yhteyttä ja tuo oma elämäntyylisi esille Ranta-Tampellan Masuunissa. 

Kuvat jo valmistuneen Ranta-Tampellan Kaplanin edellisistä esittelyhuoneistoista. 

RTS-ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Ranta-Tampellan Masuuni on yksi Skanskan uusista RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Masuunin energiatehokkuus on viritetty huippuunsa esimerkiksi aurinkopaneelien avulla, ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta >

Skanska Muuttojousto

Mielenrauhaa kodinvaihtajalle

Löysitkö juuri unelmiesi kodin, mutta vanha asuntosi on myymättä? Skanska Muuttojousto korvaa uuden asuntosi kuluja, kun myyt vanhaa asuntoasi. Etu koskee kaikkia kauppakirjaan merkittyjä ostajia, eli esimerkiksi pariskunnan lyödessä hynttyyt yhteen, molemmat osapuolet voivat hyödyntää Muuttojoustoa.

Lue lisää Muuttojoustosta

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja