Tampereen Härmälänrannan Nisse

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Oma koti, oma tontti ja oma näkymä omenatarhaan

Ikkunastakin sen näet – Härmälänrannassa kotisi on kaupungin monipuolisemmalla paikalla. Täällä pihapiiriisi kuuluvat vanha omenatarha sekä Pyhäjärven upea luonto ja sen tarjoamat ulkoilumahdollisuudet. Aktiivista tekemistä riittää ja matka Tampereen keskustaan taittuu näppärästi omalla autolla tai pyörällä, tulevaisuudessa jopa ratikalla. Nyt yksi alueen suosituimmista kortteleista valmistuu, kun As. Oy Tampereen Härmälänrannan Nisse viimeistelee laadukkaiden kerrostalokotien rivin. Ota yhteyttä varmistaaksesi kodin omalta tontilta omenatarhan edustalta.

TyyppiKerrostalo

Vapaana 0 / 45

OsoiteLättähatunkatu 5, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Nisse

Asunnot

Asuntojen suunnittelussa on korostettu väljyyttä ja esteettömyyttä, joten yleinen tunnelma huoneistoissa on miellyttävän avara. Jokaisessa Nissen kodissa on tilava lasitettu parveke, joista suurimmat ovat kuin ylimääräisiä huoneita olohuoneen yhteydessä. Varsinkin kesäkaudella parvekkeet tuovat mukavasti lisätilaa kodin neliöihin. Parvekkeiden suuret lasipinnat takaavat asukkaille myös hyvät näkymät. Kotien ikkunat ovat korkeat: talon pohjoissivulla lähes lattiasta kattoon asti. Lattialämmityksen ansiosta lämpöpattereita ei tarvita, joten saat nauttia suurten ikkunoiden suomista näkymistä ilman esteitä. Pohjoispuolen kodeista aukeaa maisema kohti tunnelmallista omenatarhaa ja talon ylimmistä kerroksista näkee jopa Pyhäjärvelle.

Yhteistä tilaa elämälle

Nissen ensimmäisessä kerroksessa on yhteistila, jonka käyttötarkoitusta suunniteltaessa haastattelimme korttelista jo aiemmin kotinsa ostaneita asukkaita. Haave yhteisestä sisäliikuntapaikasta nousi toiveissa esiin usein, joten yhteistilasta päätettiin tehdä kuntosali. Skanska hankkii tilaan valmiiksi kaiken tarvittavan. Tilassa on myös oma vessa ja suihku. Yksityisyyskin on taattu, sillä tilan voi varata helposti netissä omaan käyttöön. Nissen asukkaat saavat käyttää myös naapuritalojen yhteistiloja: vierashuonetta ja saunaosastoa.

Oman tontin vieressä omenatarha

Nisse sijaitsee omalla tontilla komeiden ranta-asuntojen rivissä. Kotien eteen aukeaa upea omenatarha, joka pääsee oikeuksiinsa varsinkin alkukesällä kukkiessaan. Samaan vuodenaikaan parastaan tarjoaa myös Pyhäjärvi, jonka rantaan on vain muutama askel. Nissen vieressä sijaitsee tenniskentät, venestama kuin kortteliravintola ja kauppakin. Pyhäjärveä kiertävä rantaraitti kulkee aivan Nissen edestä. 

Härmälänrannan luonto inspiroi sisustusta

Härmälänrannassa sijaitsee lukuisia puistoja puro- ja järvimaisemissa. Nämä maisemat ovat osa kotiasi. Härmälänrannan esittelyhuoneistojen sisustukset saavat inspiraatiota ympäröivästä alueesta sekä sen tuomista mahdollisuuksista. Uusissa kodeissa on aina tilaa elämälle – voit tuoda elämäntyylisi esille juuri kuten haluat.

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Ihastu Härmälänrantaan!

Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tiesitkö, että Tampereella voi asua näin hyvin? Lue Aamulehden julkaisusta, kuinka viisi asia nostaa Härmälänrannan Tampereen kiinnostavimmaksi asuinalueeksi. Seuraa myös Härmälänrannan Facebook-sivuja sekä tutustu aktiivisen Härmälänrannan asukasyhdistyksen toimintaan yhdityksen kotisivuilta. Härmälänrannan alueen historiasta ja kehityksestä voit lukea aluesivuiltamme

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja

Kestää elämän.

Merkittävimmät vastuullisuuspäätökset tehdään jo kodin suunnitteluvaiheessa. Skanska Kodit rakennetaan elämänkestäviksi. Aurinkopaneelit, maalämpö, sähköautojen latausmahdollisuus ja polkupyörien pesu- ja huoltopisteet tekevät kestävästä elämästä helppoa.

Lue lisää

Digitaalinen asuntokauppa

Skanska on tuonut markkinoille uuden, täysin digitaalisen tavan ostaa asunto. Siinä koko asuntokauppaprosessi, aina asunnon valinnasta maksujen ja omistuksen siirtoon voidaan hoitaa digitaalisesti - vaikka omalta kotisohvalta käsin.

Lue lisää

Energialuokka A

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lue lisää

Uuden kodin rahoittaminen

Uuden kodin hankinta on pyritty tekemään sinulle mahdollisimman helpoksi. Saat uuden kodin jo kohtuullisella omarahoitusosuudella. Skanskalla uuden kodin velaton hinta koostuu myyntihinnasta sekä Skanskan neuvottelemasta pitkäaikaisesta taloyhtiölainasta. Lue lisää ja katso esimerkki hinnan muodostumisesta sekä maksueristä.

Lue lisää