Tampereen Härmälänrannan Nisse

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Vanhan omenatarhan edustalle uusia koteja ennakkomarkkinointiin: Mukavan arjen asuinpaikka

Vehreän puiston ja omenatarhan edustalle, Pyhäjärven rantaviivan tuntumaan on suunnitteilla uusia koteja, jotka viimeistelee koko Fontellinpolun korttelin. Pyhäjärvellä kulkeneen höyrylaivan mukaan nimetyn As. Oy Tampereen Härmälänrannan Nisseen on suunnitteilla yhteensä 45 kotia yksiöistä kolmen huoneen koteihin.

Ota yhteyttä ja ilmoittaudu kiinnostuneeksi, jolloin saat tietää kohteen ennakkomarkkinoinnin aloituksesta ensimmäisten joukossa.

Tulossa 45 asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteLättähatunkatu 5, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Nisse

Asunnot

Nisseen on suunnitteilla ihania alkovilla varustettuja yksiöitä, eri kokoisia kaksioita sekä avaria kolmioita. Asuntojen suunnittelussa korostetaan väljyyttä ja esteettömyyttä, joita tukee hyvät säilytystilat. Pyhäjärvi tarjoaa asukkaille monenlaista ajanvietettä. Kesällä uidaan, veneillään ja vaikkapa suppaillaan. Aurinkoisina talvipäivinä järven jää kutsuu kävelemään, hiihtämään ja pilkkimään. Omenatarhan takaa löytyy kaunis Härmälänsaari, joka on passeli paikka lenkkeilylle koiran kanssa tai ilman. Ulkoilumahdollisuuksien lisäksi Härmälänrannassa on tenniskenttä. Alueella on aktiivinen asukasyhteisö, joka on perustanut myös Härmälänrannan asukasyhdistyksen ja järjestää erilaisia tapahtumia alueen asukkaille.

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Kun Härmälänranta valmistuu lopullisesti 2020-luvun puolivälissä, voivat alueelle muuttaneet onnitella itseään onnistuneista kaupoista arvostetulla asuinalueella. Toista samanlaista paikkaa ei Tampereelle tule. Lue lisää Härmälänrannan aluesivuilta millaisia palveluita, kulttuuria ja yhteisöllisyyttä alueella on.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja