Tampereen Härmälänrannan Nisse

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Oma koti, oma tontti ja oma näkymä omenatarhaan

Ikkunastakin sen näet – Härmälänrannassa kotisi on kaupungin monipuolisemmalla paikalla. Täällä pihapiiriisi kuuluvat vanha omenatarha sekä Pyhäjärven upea luonto ja sen tarjoamat monet ulkoilumahdollisuudet. Aktiivista tekemistä riittää ja matka Tampereen keskustaan taittuu näppärästi omalla autolla tai pyörällä, tulevaisuudessa jopa Tampereen ratikalla. Nyt yksi alueen suosituimmista kortteleista valmistuu, kun As. Oy Tampereen Härmälänrannan Nisse viimeistelee laadukkaiden kerrostalokotien rivin. Ota yhteyttä varmistaaksesi kodin omalta tontilta omenatarhan edustalta.

12 / 45 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h

Pinta-ala48 - 83 m²

Velaton hinta248 200 - 393 900 €

OsoiteLättähatunkatu 5, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Nisse

Seuraava esittelyaika

Tiistai 12.12.2023
klo 16.30 - 17.15

Tervetuloa vapaiden muuttovalmiiden As. Oy Tampereen Härmälänrannan Nissen kotien esittelyyn sisustettuun esittelyasuntoon osoitteeseen Lättähatunkatu 5 A 05. Voit myös sopia oman esittelyajan p. 0800 150 051.

Asunnot

Asuntojen suunnittelussa on korostettu väljyyttä ja esteettömyyttä, joten yleinen tunnelma huoneistoissa on miellyttävän avara. Jokaisessa Nissen kodissa on tilava lasitettu parveke, joista suurimmat ovat kuin ylimääräisiä huoneita olohuoneen yhteydessä. Varsinkin kesäkaudella parvekkeet tuovat mukavasti lisätilaa kodin neliöihin. Parvekkeiden suuret lasipinnat takaavat asukkaille myös hyvät näkymät ulos. Kotien ikkunat ovat korkeat: talon pohjoissivulla lähes lattiasta kattoon asti. Lattialämmityksen ansiosta lämpöpattereita ei tarvita, joten saat nauttia suurten ikkunoiden suomista näkymistä ilman esteitä. Pohjoispuolen kodeista aukeaa maisema kohti tunnelmallista omenatarhaa ja talon ylimmistä kerroksista näkee jopa Pyhäjärvelle.

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tampereen raitioliikenteen Pirkkalan raideosuus tulee tulevaisuuden suunnitelmien mukaan kulkemaan Härmälänrannan kautta, joka tuo asuinalueen yhä lähemmäs Tampereen keskustaa. Kun Härmälänranta valmistuu lopullisesti, voivat alueelle muuttaneet onnitella itseään onnistuneista kaupoista arvostetulla asuinalueella. Lue Härmälänrannan aluesivuilta millaisia palveluita, kulttuuria ja yhteisöllisyyttä alueella on.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Yhteistä tilaa elämälle

Nissen ensimmäisessä kerroksessa on yhteistila, jonka käyttötarkoitusta suunniteltaessa haastattelimme korttelista jo aiemmin kotinsa ostaneita asukkaita. Haave yhteisestä sisäliikuntapaikasta nousi toiveissa esiin usein, joten yhteistilasta päätettiin tehdä kuntosali. Skanska hankkii tilaan valmiiksi kaiken tarvittavan. Tilassa on myös oma vessa ja suihku. Yksityisyyskin on taattu, sillä tilan voi varata helposti netissä omaan käyttöön. Nissen asukkaat saavat käyttää myös naapuritalojen yhteistiloja: vierashuonetta ja saunaosastoa.

Oman tontin vieressä omenatarha

Nisse sijaitsee omalla tontilla komeiden ranta-asuntojen rivissä. Kotien eteen aukeaa upea omenatarha, joka pääsee oikeuksiinsa varsinkin alkukesällä kukkiessaan. Samaan vuodenaikaan parastaan tarjoaa myös Pyhäjärvi, jonka rantaan on vain muutama askel. Nissen vieressä sijaitsee tenniskentät, venestama kuin kortteliravintola ja kauppakin. Pyhäjärveä kiertävä rantaraitti kulkee aivan Nissen edestä. 

Härmälänrannan luonto inspiroi sisustusta

Härmälänrannassa sijaitsee lukuisia puistoja puro- ja järvimaisemissa. Nämä maisemat ovat osa kotiasi. Härmälänrannan esittelyhuoneistojen sisustukset saavat inspiraatiota ympäröivästä alueesta sekä sen tuomista mahdollisuuksista. Uusissa kodeissa on aina tilaa elämälle – voit tuoda elämäntyylisi esille juuri kuten haluat.

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Ihastu Härmälänrantaan!

Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tiesitkö, että Tampereella voi asua näin hyvin? Lue Aamulehden julkaisusta, kuinka viisi asia nostaa Härmälänrannan Tampereen kiinnostavimmaksi asuinalueeksi. Seuraa myös Härmälänrannan Facebook-sivuja sekä tutustu aktiivisen Härmälänrannan asukasyhdistyksen toimintaan yhdityksen kotisivuilta. Härmälänrannan alueen historiasta ja kehityksestä voit lukea aluesivuiltamme

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja