Tampereen Härmälänrannan Nisse

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Oma koti, oma tontti ja oma näkymä omenatarhaan

Ikkunastakin sen näet – Härmälänrannassa kotisi on kaupungin monipuolisemmalla paikalla. Täällä pihapiiriisi kuuluvat vanha omenatarha sekä Pyhäjärven upea luonto ja sen tarjoamat monet ulkoilumahdollisuudet. Puuhasteltavaa riittää ja matka Tampereen keskustaan taittuu näppärästi omalla autolla tai pyörällä, tulevaisuudessa jopa Seuturatikalla. Nyt yksi alueen suosituimmista kortteleista valmistuu, kun As. Oy Tampereen Härmälänrannan Nisse viimeistelee laadukkaiden kerrostalokotien rivin. Ota yhteyttä varmistaaksesi kodin omalta tontilta omenatarhan edustalta.

26 / 45 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h

Pinta-ala32 - 83 m²

Velaton hinta174 800 - 479 700 €

OsoiteLättähatunkatu 5, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen 01/2023, Ennakkomarkkinoinnissa

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Nisse

Seuraava esittelyaika

Sovi oma esittely Härmälänrannan alueelle asuntomyyjän kanssa. 

Asunnot

Nissen kotien valikoima ulottuu näppäristä, alkovilla varustetuista yksiöistä erikokoisiin kaksioihin ja avariin kolmen huoneen koteihin. Asuntojen suunnittelussa on korostettu väljyyttä ja esteettömyyttä, joten yleinen tunnelma huoneistoissa on miellyttävän avara. Jokaisessa Nissen kodissa on tilava lasitettu parveke, joista suurimmat ovat kuin ylimääräisiä huoneita olohuoneen yhteydessä. Varsinkin kesäkaudella parvekkeet tuovat mukavasti lisätilaa kodin neliöihin. Parvekkeiden suuret lasipinnat takaavat asukkaille myös hyvät näkymät ulos – ympäröivää maisemaa voi ihailla vaikka omalta sohvalta. Kotien ikkunatkin ovat korkeat: talon pohjoissivulla lähes lattiasta kattoon. Lattialämmityksen ansiosta lämpöpattereita ei tarvita, joten saat nauttia suurten ikkunoiden suomista näkymistä ilman esteitä. Pohjoispuolen kodeista aukeaa maisema kohti tunnelmallista omenatarhaa ja talon ylimmistä kerroksista näkee jopa Pyhäjärvelle.

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Kun Härmälänranta valmistuu lopullisesti 2020-luvun puolivälissä, voivat alueelle muuttaneet onnitella itseään onnistuneista kaupoista arvostetulla asuinalueella. Toista samanlaista paikkaa ei Tampereelle tule. Lue Härmälänrannan aluesivuilta millaisia palveluita, kulttuuria ja yhteisöllisyyttä alueella on.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Yhteistä tilaa elämälle

Nissen ensimmäisessä kerroksessa on yhteistila, jonka käyttötarkoitusta suunniteltaessa haastattelimme korttelista jo aiemmin kotinsa ostaneita asukkaita. Haave yhteisestä sisäliikuntapaikasta nousi toiveissa esiin usein, joten yhteistilasta päätettiin tehdä kuntosali. Skanska hankkii tilaan valmiiksi kaiken tarvittavan. Tilassa on myös oma vessa ja suihku. Yksityisyyskin on taattu, sillä tilan voi varata helposti netissä omaan käyttöön. Nissen asukkaat saavat käyttää myös naapuritalojen yhteistiloja: vierashuonetta ja saunaosastoa.

Oman tontin vieressä omenatarha

Nisse kohoaa omalle tontille komeaan ranta-asuntojen riviin. Korttelin viimeisten kotien eteen aukeaa upea omenatarha, joka pääsee oikeuksiinsa varsinkin alkukesällä kukkiessaan. Samaan vuodenaikaan parastaan alkaa tarjota myös Pyhäjärvi, jonka rantaan on vain muutama askel. Nissen vieressä sijaitsee tenniskentät, venestama kuin kortteliravintola ja kauppakin. Pyhäjärveä kiertävä rantaraitti kulkee aivan Nissen edestä. 

Härmälänrannan luonto inspiroi sisustusta

Härmälänrannassa sijaitsee lukuisia puistoja puro- ja järvimaisemissa. Nämä maisemat ovat osa kotiasi. Kurkista Härmälänrannan Tiiran esittelyhuoneistoon ja katso kuinka luonnon inspiroima sisustus herää eloon. As. Oy Tampereen Härmälänrannan Tiiran sisustus hakee vaikutteita korttelin edustalla olevasta järviluonnosta, rantaraitista sekä omenatarhasta. Löydä oma kotisi Härmälänrannasta ja tuo oma elämäntyylisi esille – sovi oma esittelysi Tiiraan

Kestävää elämää RTS-ympäristöluokituksella

Nisse tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta, jonka ansiosta uudet kodit ovat sekä mukavia että kestäviä. RTS-ympäristöluokitus on merkki siitä, että ympäristövastuullisuus on huomioitu uuden asuintalon rakennusprosessissa aina projektin suunnittelusta rakennuksen valmistumiseen. Kun valitset uuden asunnon RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevasta kohteesta, voit olla varma siitä, että kotisi on rakennettu ympäristöä arvostaen ja tulevaisuutta ajatellen. Nissen energialuokka on A.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta »

Ihastu Härmälänrantaan!

Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tiesitkö, että Tampereella voi asua näin hyvin? Lue Aamulehden julkaisusta, kuinka viisi asia nostaa Härmälänrannan Tampereen kiinnostavimmaksi asuinalueeksi. Seuraa myös Härmälänrannan Facebook-sivuja sekä tutustu aktiivisen Härmälänrannan asukasyhdistyksen toimintaan yhdityksen kotisivuilta. Härmälänrannan alueen historiasta ja kehityksestä voit lukea aluesivuiltamme

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja