Asunto A 01

110 m², 4h+k+s, 1 / 6 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Neljän huoneen läpitalon kulma-asunto järvinäkymin

Upea neljän huoneen kulma-asunto toimivalla asuntopohjalla. Kodin sydän on keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama avara tila, josta on käynti Pyhäjärvelle aukeavalla parvekkeelle. Säilytystilaa tuovat makuuhuoneiden ja eteisen liukuovelliset säilytysjärjestelmät. Asunnossa on erillinen kylpyhuone sekä erillis-wc ja oma sauna.

Seuraava esittelyaika

Keskiviikko 24.7.2024
klo 16.30 - 17.30

Tervetuloa tutustumaan Ellenin malliasuntoon A 5 ja muihin vapaana oleviin koteihin! Voit myös varata oman esittelyn, p. 040 721 7939.

Pinta-ala 110 m²
Asuntotyyppi 4h+k+s
Kerros 1 / 6
Asunnon numero A 01
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 642 200 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 192 660 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 449 540 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 1 638,89 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 3 267,51 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 423,50 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,85 €/m²
Tampereen Härmälänrannan Ellen
Tampereen Härmälänrannan Ellen

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Tampereen Härmälänrannan Ellen
Osoite Sandberginpolku 3, 33900, Tampere
Valmistuminen (arvio) 29.9.2024
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 46
Tontti Oma
Tampereen Härmälänrannan Ellen

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään