Tampereen Härmälänrannan Ellen

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Seuraava esittelyaika

Keskiviikko 5.6.2024
klo 17.00 - 18.00

Tervetuloa tutustumaan Ellenin malliasuntoon A 5 ja muihin vapaana oleviin koteihin. Huom! Klo 16.30 alkaen myös mahdollisuus pelata uutta Härmälänrantaan sijoittuvaa ulkopakopeliä – tervetuloa kokeilemaan!

Tästä alkaa elämysmatka kotiin

Pyhäjärven rannassa elämä on aina tyyntä ja Härmälänranta onkin tunnettu tamperelaisten omana lomaparatiisina. A-energialuokan As. Oy Tampereen Härmälänrannan Ellen rakentuu yhdelle Härmälänrannan upeimmista paikoista, uuteen rantakortteliin aivan Pyhäjärven edustalle. Yhtiöön tulee yhteensä 46 asuntoa kätevistä yksiöistä aina yli sataneliöisiin neljän huoneen perheasuntoihin. Tervetuloa elämysmatkalle kotiin!

TyyppiKerrostalo

Vapaana 21 / 46

Huoneluku1h, 2h, 3h, 4h

Pinta-ala35 - 110 m²

Velaton hinta225 900 - 713 800 €

OsoiteSandberginpolku 3, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen 29.9.2024 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Ellen

Asunnot

Rantakortteliin rakentuvan Ellenin kotien varustelu on laadukasta ja täynnä tarkkaan suunniteltuja yksityiskohtia ja uusia innovaatioita. Ellen koostuu kahdesta asuintalosta, joista A-talo on 5-kerroksinen ja B-talo 6-kerroksinen. Asuntojen keittiöt on suunniteltu kestämään aikaa. Keittiöiden kivitasot miellyttävät silmää ja kestävät kovempaakin kulutusta. Sama huoliteltu ilme jatkuu myös kylpyhuoneen puolelle, jonka laitteiden päällä on käytännölliset tasot. Lisäksi jokaisessa yli 38,5 m2 asunnossa on oma sauna. Huoneistokohtainen viilennys pitää kodin raikkaana kesähelteilläkin, ja katolle asennettavat aurinkopaneelit tuottavat sähköä taloyhtiön yhteisiin tarpeisiin.

Kuvia Ellenin esittelyhuoneistosta A5

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Ihastu Härmälänrantaan!

Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tiesitkö, että Tampereella voi asua näin hyvin? Lue Aamulehden julkaisusta, kuinka viisi asia nostaa Härmälänrannan Tampereen kiinnostavimmaksi asuinalueeksi. Seuraa myös Härmälänrannan Facebook-sivuja sekä tutustu aktiivisen Härmälänrannan asukasyhdistyksen toimintaan yhdityksen kotisivuilta. Härmälänrannan alueen historiasta ja kehityksestä voit lukea aluesivuiltamme

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja

Kestää elämän.

Merkittävimmät vastuullisuuspäätökset tehdään jo kodin suunnitteluvaiheessa. Skanska Kodit rakennetaan elämänkestäviksi. Aurinkopaneelit, maalämpö, sähköautojen latausmahdollisuus ja polkupyörien pesu- ja huoltopisteet tekevät kestävästä elämästä helppoa.

Lue lisää

Digitaalinen asuntokauppa

Skanska on tuonut markkinoille uuden, täysin digitaalisen tavan ostaa asunto. Siinä koko asuntokauppaprosessi, aina asunnon valinnasta maksujen ja omistuksen siirtoon voidaan hoitaa digitaalisesti - vaikka omalta kotisohvalta käsin.

Lue lisää

Energialuokka A

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lue lisää

Uuden kodin rahoittaminen

Uuden kodin hankinta on pyritty tekemään sinulle mahdollisimman helpoksi. Saat uuden kodin jo kohtuullisella omarahoitusosuudella. Skanskalla uuden kodin velaton hinta koostuu myyntihinnasta sekä Skanskan neuvottelemasta pitkäaikaisesta taloyhtiölainasta. Lue lisää ja katso esimerkki hinnan muodostumisesta sekä maksueristä.

Lue lisää