Tampereen Härmälänrannan Ellen

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Tästä alkaa elämysmatka kotiin

Pyhäjärven rannassa elämä on aina tyyntä ja Härmälänranta onkin tunnettu tamperelaisten omana lomaparatiisina. A-energialuokan As. Oy Tampereen Härmälänrannan Ellen rakentuu yhdelle Härmälänrannan upeimmista paikoista, uuteen rantakortteliin aivan Pyhäjärven edustalle. Yhtiöön tulee yhteensä 46 asuntoa yksiöistä aina yli sataneliöisiin neljän huoneen lukaaleihin. Tervetuloa elämysmatkalle kotiin!

34 / 46 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h

Pinta-ala35 - 110 m²

Velaton hinta204 300 - 709 800 €

OsoiteSandberginpolku 3, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen 29.9.2024 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Ellen

Seuraava esittelyaika

Tiistai 13.6.2023
klo 17.00 - 19.00

Tervetuloa kesäiseen Kotipolku-tapahtumaan viettämään iltaa tutustuen asiantuntijoidemme kanssa asuntokohteisiin ja inspiroiviin ideoihin tiistaina 13.6. klo 17–19. Ensimmänen rasti lähtee Skanskan asuntomyynnistä, os. Viimankatu 1, 33900, Tampere. Lue lisää tapahtumasta osoitteesta skanska.fi/kotipolku. Voit myös sopia oman esittelyajan p. 0800 150 051.

Asunnot

Rantakortteliin rakentuvan Ellenin kotien varustelu on laadukasta ja täynnä tarkkaan suunniteltuja yksityiskohtia ja uusia innovaatioita. Ellen koostuu kahdesta asuintalosta, joista A-talo on 5 kerroksinen ja B-talo 6 kerroksinen. Asuntojen keittiöt on suunniteltu kestämään aikaa: Keittiöiden kivitasot miellyttävät silmää ja kestävät kovempaakin kulutusta. Sama huoliteltu ilme jatkuu myös kylpyhuoneen puolelle, jonka laitteiden päällä on käytännölliset tasot. Lisäksi jokaisessa yli 38,5 m2 asunnossa on oma sauna. Huoneistokohtainen viilennys pitää kodin raikkaana kesähelteilläkin, ja katolle asennettavat aurinkopaneelit tuottavat sähkö taloyhtiön yhteisiin tarpeisiin. Toteuta unelmasi nyt!

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tampereen raitioliikenteen Pirkkalan raideosuus tulee tulevaisuuden suunnitelmien mukaan kulkemaan Härmälänrannan kautta, joka tuo asuinalueen yhä lähemmäs Tampereen keskustaa. Kun Härmälänranta valmistuu lopullisesti, voivat alueelle muuttaneet onnitella itseään onnistuneista kaupoista arvostetulla asuinalueella. Lue Härmälänrannan aluesivuilta millaisia palveluita, kulttuuria ja yhteisöllisyyttä alueella on.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ellen tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta

Härmälänrannan Ellen on yksi Skanskan uusista RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Ellenin energiatehokkuus on suunnitelmien mukaan tavoiteltu huippuunsa esimerkiksi aurinkopaneelien avulla, ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta tästä linkistä!

Skanska Muuttojousto

Mielenrauhaa kodinvaihtajalle

Löysitkö juuri unelmiesi kodin, mutta vanha asuntosi on myymättä? Skanska Muuttojousto korvaa uuden asuntosi kuluja, kun myyt vanhaa asuntoasi. Etu koskee kaikkia kauppakirjaan merkittyjä ostajia, eli esimerkiksi pariskunnan lyödessä hynttyyt yhteen, molemmat osapuolet voivat hyödyntää Muuttojoustoa.

Lue lisää Muuttojoustosta

Härmälänrannan luonto inspiroi sisustusta

Härmälänrannassa sijaitsee lukuisia puistoja puro- ja järvimaisemissa. Nämä maisemat ovat osa kotiasi. Härmälänrannan esittelyhuoneistojen sisustukset saavat inspiraatiota ympäröivästä alueesta sekä sen tuomista mahdollisuuksista. Uusissa kodeissa on aina tilaa elämälle – voit tuoda elämäntyylisi esille juuri kuten haluat.

Ihastu Härmälänrantaan!

Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tiesitkö, että Tampereella voi asua näin hyvin? Lue Aamulehden julkaisusta, kuinka viisi asia nostaa Härmälänrannan Tampereen kiinnostavimmaksi asuinalueeksi. Seuraa myös Härmälänrannan Facebook-sivuja sekä tutustu aktiivisen Härmälänrannan asukasyhdistyksen toimintaan yhdityksen kotisivuilta. Härmälänrannan alueen historiasta ja kehityksestä voit lukea aluesivuiltamme

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja