Tampereen Härmälänrannan Ellen

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Tulossa ainutlaatuisia koteja Härmälänrannan Rantakortteliin

Härmälänranta on vanhaa huvila-aluetta, joka on sittemmin uudistunut moderniin muotoonsa ja muuttunut asuinpaikaksi, jossa viihdytään ympäri vuoden. Nyt alueen Rantakortteliin, aivan Pyhäjärven rantaviivan tuntumaan on suunnitteilla 46 uutta ainutlaatuista kotia. Tulossa oleva As. Oy Tampereen Härmälänrannan Ellen koostuu kahdesta rakennuksesta. Lue lisää ja ilmoittaudu ennakkokiinnostuneeksi, jolloin saat tietää ennakkomarkkinoinnin aloituksesta ensimmäisten joukossa.

Tulossa 46 asuntoa

OsoiteSandberginpolku 3, 33900, Tampere

TonttiOma

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Härmälänrannan Ellen

Asunnot

Härmälän alue tunnettiin lomaparatiisina jo 1800-luvulla, jolloin alueelle rakennettiin joukko huviloita ja villoja, joissa kaupunkilaiset viettivät kesiään. Tänä päivänä asuinpaikka on uudistunut ja modernisoitunut, mutta yksi asia on säilynyt: Härmälänrannassa vietetään vapaa-aikaa edelleen jokseenkin samoissa tunnelmissa – harrastaen ja nautiskellen. As. Oy Tampereen Härmälänrannan Elleniin on suunnitteilla 46 uutta kotia. Alustavien suunnitelmien mukaan Elleniin tulee erilaisia koteja aina yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. Reilusti omaa tilaa etsivälle löytyy siis runsaasti eri vaihtoehtoja. Härmälänrannan laadukkaan hyvän olon teema näkyy myös talon sisätiloissa: kotien varustelu on laadukasta ja modernia ja täynnä tarkkaan suunniteltuja yksityiskohtia ja uusia innovaatioita.

Hyvän olon Härmälänranta

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Siellä saa vapaasti uida ja veneillä, lenkkeillä luonnon helmassa, pelata tennistä, jättää lumityöt tekemättä tai käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai elokuvan kanssa. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tampereen raitioliikenteen Pirkkalan raideosuus tulee tulevaisuuden suunnitelmien mukaan kulkemaan Härmälänrannan kautta, joka tuo asuinalueen yhä lähemmäs Tampereen keskustaa. Kun Härmälänranta valmistuu lopullisesti, voivat alueelle muuttaneet onnitella itseään onnistuneista kaupoista arvostetulla asuinalueella. Lue Härmälänrannan aluesivuilta millaisia palveluita, kulttuuria ja yhteisöllisyyttä alueella on.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Härmälänrannan luonto inspiroi sisustusta

Härmälänrannassa sijaitsee lukuisia puistoja puro- ja järvimaisemissa. Nämä maisemat ovat osa kotiasi. Härmälänrannan esittelyhuoneistojen sisustukset saavat inspiraatiota ympäröivästä alueesta sekä sen tuomista mahdollisuuksista. Uusissa kodeissa on aina tilaa elämälle – voit tuoda elämäntyylisi esille juuri kuten haluat.

Tule tutustumaan Ratikan tai Fransin esittelyhuoneistoon!

Ellen tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta

Härmälänrannan Ellen on yksi Skanskan uusista, RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä energiatehokkuus on suunnitelmien mukaan tavoiteltu huippuunsa esimerkiksi aurinkopaneelien avulla, ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta tästä linkistä!

Ihastu Härmälänrantaan!

Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Tiesitkö, että Tampereella voi asua näin hyvin? Lue Aamulehden julkaisusta, kuinka viisi asia nostaa Härmälänrannan Tampereen kiinnostavimmaksi asuinalueeksi. Seuraa myös Härmälänrannan Facebook-sivuja sekä tutustu aktiivisen Härmälänrannan asukasyhdistyksen toimintaan yhdityksen kotisivuilta. Härmälänrannan alueen historiasta ja kehityksestä voit lukea aluesivuiltamme

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja