Asunto A 94

97,5 m², 3H+K+S, 16 / 16 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Koti kaupungin kattojen yllä

Avara kolmen huoneen kulmahuoneisto, johon valo tulvii korkeista ikkunoista. Kodin kruunaa koko asunnon levyinen lasitettu parveke kohti aamuaurinkoa. Liukuovet avaamalla koko kaupunki on osa olohuonettasi aamun koitteessa ja leppeinä kesäiltoina.

Modernissa keittiössä on tilaa suuremmankin seurueen viihtyä päivällispöydän antimien äärellä.

Olohuoneen vieressä sijaitsee liukuovien takana huone, makuuhuone, kirjasto, harrastehuone, tila taipuu moneksi. Myös täältä liukuovet avautuvat parvekkeelle.

Päämakuuhuoneessa on hulppea koko seinän levyinen liukuovellinen säilytysjärjestelmä, juuri sinua varten.

Kylpyhuone ja sauna sekä niiden yhteydessä oleva kodinhoitotila sekä erillis-WC ovat kätevästi päämakuuhuonetta vastapäätä.

Kodin eteisaula kutsuu vieraat kylään. Ulkovaatteille on tyylikäs liukuovellinen säilytysjärjestelmä, ja onpa tilaa eteispenkille, johon voi istahtaa riisumaan kengät. On ihana tulla kotiin!

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme / Anu Lainio p. 050 434 3367 ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

 

Pinta-ala 97,5 m²
Asuntotyyppi 3H+K+S
Kerros 16 / 16
Asunnon numero A 94
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 889 000 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 266 700 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 622 300 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 2 596,77 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 4 885,06 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 277,88 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 2,85 €/m²
Oulun Plaanatorni
Oulun Plaanatorni

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Oulun Plaanatorni
Osoite Pakkahuoneenkatu 24, 90100, Oulu
Valmistuminen (arvio) 31.10.2023
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 94
Tontti Oma
Oulun Plaanatorni

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 1000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 1000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään