Oulun Plaanatorni

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Plaanatornissa koko kaupunki on sun

Huippusijainnille omalle tontille noussut tasokas arvokiinteistö Oulun Plaanatorni on kuin veistos keskellä kaupunkia. Komeaan kuudentoista kerroksen korkeuteen kohoava talo on Oulun keskustan uusi maamerkki. Täällä kaupunki avautuu jalkojesi juureen ja tarjoaa päivittäin parastaan. Laskeudu omalta rauhalliselta kansipihalta portaat alas ja keskustan viihtyisät puistot ovat kuin pihaasi, alueen monet kahvilat ja ravintolat keittiötäsi, teatterit ja museot olohuoneesi jatketta – koko Oulu palveluineen oma kotisi.

8 / 94 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala62 - 97 m²

Velaton hinta389 600 - 889 000 €

OsoitePakkahuoneenkatu 24, 90100, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Plaanatorni

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme (Anu Lainio, p. 050 434 3367) ja sovi oma esittely! Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

 

Asunnot

Oulun Plaanatornissa on yhteensä 94 kotia, joissa on huoneita yhdestä neljään. Rakennuksen keskivaiheilla on kaksi korkeampaa asuinkerrosta, joissa katto kohoaa noin kolmen ja puolen metrin korkeuteen. Lattialämmityksen ja kätevien liukuovien ansiosta kodeissa ei ole mitään turhaa  sisustamisen tiellä.

Suuret lasipinnat ovat pääroolissa sekä tornin julkisivussa että sisätiloissa, sillä kaikkien Plaanatornin kotien ikkunat laskeutuvat aina lattiaan asti. Huoneet ovat valoisia ja niiden ympärille aukeavia näkymiä saa ihailla esteittä. Talon torniosan asuntopohjissa on myös tilavia parvekkeita, jotka avautuvat suurten lasiliukuovien taakse niin, että koko seinä on kuin yhtä kaupunkimaisemaa. Kun täältä katselee alas, tuntuu koko Oulu oman olohuoneen jatkeelta.

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja