Oulun Plaanatorni

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Plaanatornissa koko kaupunki on sun

Huippusijainneille valmistuva tasokas arvokiinteistö Oulun Plaanatorni on kuin veistos keskellä kaupunkia. Omalle tontille kuudentoista kerroksen korkeuteen kohoavasta talosta tulee Oulun keskustan uusi maamerkki. Täällä kaupunki avautuu jalkojesi juureen ja tarjoaa päivittäin parastaan. Laskeudu omalta rauhalliselta kansipihalta portaat alas ja keskustan viihtyisät puistot ovat kuin pihaasi, alueen monet kahvilat ja ravintolat keittiötäsi, teatterit ja museot olohuoneesi jatketta – koko Oulu palveluineen oma kotisi. Nauti kaupunkielämän parhaista paloista siis täysin siemauksin – tää kaupunki on sun.40 / 94 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h

Pinta-ala28 - 105 m²

Velaton hinta174 900 - 889 000 €

OsoitePakkahuoneenkatu 24, 90100, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen 30.8.2023 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Plaanatorni

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

16-kerroksisessa Oulun Plaanatornissa on yhteensä 94 kotia, joissa on huoneita yhdestä neljään. Asuntopohjat ovat väljiä, joten kodeissa riittää tilaa asumisen lisäksi myös työnteolle tai harrastuksille. Rakennuksen keskivaiheilla on kaksi korkeampaa asuinkerrosta, joissa katto kohoaa noin kolmen ja puolen metrin korkeuteen. Lattialämmityksen ja kätevien liukuovien ansiosta kodeissa ei ole mitään turhaa mielikuvituksellisen sisustamisen tiellä.

Suuret lasipinnat ovat pääroolissa sekä tornin julkisivussa että sisätiloissa, sillä kaikkien Plaanatornin kotien ikkunat laskeutuvat aina lattiaan asti. Näin huoneet ovat valoisia ja niiden ympärille aukeavia näkymiä saa ihailla esteittä. Talon torniosan asuntopohjissa on myös tilavia parvekkeita, jotka avautuvat suurten lasiliukuovien taakse niin, että koko seinä on kuin yhtä kaupunkimaisemaa. Kun täältä katselee alas, tuntuu koko Oulu oman olohuoneen jatkeelta.

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.


Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Kestävää asumista Oulun Plaanatornissa

Asuminen uudessa Plaanatornissa on turvallista, terveellistä ja ympäristötehokasta. Suunnittelussa ja rakentamisessa on mietitty kestäviä ratkaisuja koko 16-kerroksisen rakennuksen elinkaaren ajaksi.

Lue lisää

 

Suunniteltu kestävään elämään: RTS-ympäristöluokitus

Plaanatorni tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta, jonka ansiosta uudet kodit ovat sekä mukavia että kestäviä. Rakennuksen materiaalit kestävät säätä ja aikaa. Aurinkopaneelit tuottavat energiaa yhteiseen käyttöön. Pyörille on runsaasti säilytystilaa. Oulun Plaanatornissa voit olla varma siitä, että kotisi on rakennettu ympäristöä arvostaen ja tulevaisuutta ajatellen.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta

Kaupunkielämän parhaita paloja

Plaanatornin juurella kulttuuri kohtaa elämän. Aamukahvit juodaan eurooppalaiseen tapaan puistokahvilassa. Pihalta laskeutuvia portaita pitkin astellaan päivälliselle läheisiin ravintoloihin. Ydinkeskustan kävelykadut, puistoalueiden vehreys ja Plaanaojan solina luovat yhdessä pihapiiriin suurkaupunkien promenadeilta tuttua tunnelmaa.

Lue täältä, miten asumisen viihtyisyys ja laadukkuus on huomioitu Plaanatornissa

Katso video Plaanatornin 16.6.2021 esittelytilaisuudesta (kesto 52 min.)

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja