Oulun Plaanatorni

Rakennamme uutta Oulua

Kiitos aktiivisesta osallistumisesta nimikilpailuun!

Oulun parhaimmalle paikalle Pakkahuoneenkadun ja Vaarankadun kulmaukseen, puiston äärelle aivan kauppakeskus Valkean viereen, on suunnitteilla ainutlaatuisia uusia kaupunkikoteja. Vaaranpuiston viereiseen kortteliin nousee 16- ja 13-kerroksiset näyttävät tornitalot, jotka edustavat laadukasta, nykyaikaista ja ympäristötehokasta kaupunkiasumista. Rakentamisen on tarkoitus käynnistyä keväällä 2021.
Haluatko kuulla Plaanatornin, Oulun keskustan upeimman maamerkin suunnitelmista ensimmäisten joukossa? jätä yhteystietosi ota yhteyttä -painikkeen kautta.

Tulossa 94 asuntoa

OsoitePakkahuoneenkatu 24, 90100, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Plaanatorni

Asunnot

Kiitos aktiivisesta osallistumisesta nimikilpailuun https://www.skanska.fi/tietoa-skanskasta/media/uutiset/247088/Jata-jalkesi-Oulun-historiaan-Skanska-kutsuu-mukaan-nimikilpailuun Saimme 455 erinomaista nimiehdotusta! Nimikilpailussa haettiin kuvaavaa nimeä uudelle näyttävälle asuinhankkeelle.

Oulun parhaimmalle paikalle aivan ydinkeskustaan omalle tontille Pakkahuoneenkadun ja Mäkelininkadun kulmaukseen on suunnitteilla ainutlaatuisia koteja, joista on huikeat näkymät yli kaupungin kattojen. Tornitalot toteuttavat laadukasta nykyaikaista kaupunkiasumista, joka on myös ekologista ja ympäristötehokasta. Täällä nautit keskustan parhaimmista puolista. Kaikki palvelut ovat avain kätesi ulottuvilla ja kuitenkin asut rauhallisessa pihapiirissä Vaaranpuiston ja kaupunginojan varrella. Kotisi pihalta voit laskeutua portaita vaikka aamukahville Kahvila Makiaan.

Omalle tontille tulee kaksi näyttävää asuintornia; 16- ja 13-kerroksiset asuintalot. Ensimmäisenä toteutetaan 16-kerroksinen asuintorni. Talojen väliin tulee suojaisa vehreä piha-alue, josta portaat laskeutuvat kohti Vaaranpuistoa.

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.


Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja