Oulun Plaanatorni

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Seuraava esittelyaika

Maanantai 3.6.2024
klo 17.15 - 18.00

Tervetuloa tutustumaan Plaanatornin viimeisiin vapaisiin koteihin! Jos tämä ajankohta ei sovi sinulle, ota yhteyttä myyjäämme (Anu Lainio, p. 050 434 3367) ja sovi oma esittely.

Plaanatornissa koko kaupunki on sun

Huippusijainnille omalle tontille noussut tasokas arvokiinteistö Oulun Plaanatorni on kuin veistos keskellä kaupunkia. Komeaan kuudentoista kerroksen korkeuteen kohoava talo on Oulun keskustan uusi maamerkki. Täällä kaupunki avautuu jalkojesi juureen ja tarjoaa päivittäin parastaan. Laskeudu omalta rauhalliselta kansipihalta portaat alas ja keskustan viihtyisät puistot ovat kuin pihaasi, alueen monet kahvilat ja ravintolat keittiötäsi, teatterit ja museot olohuoneesi jatketta – koko Oulu palveluineen oma kotisi.

TyyppiKerrostalo

Vapaana 4 / 94

Huoneluku3h

Pinta-ala62 - 98 m²

Velaton hinta399 600 - 889 000 €

OsoitePakkahuoneenkatu 24, 90100, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Plaanatorni

Asunnot

Oulun Plaanatornissa on yhteensä 94 kotia, joissa on huoneita yhdestä neljään. Rakennuksen keskivaiheilla on kaksi korkeampaa asuinkerrosta, joissa katto kohoaa noin kolmen ja puolen metrin korkeuteen. Lattialämmityksen ja kätevien liukuovien ansiosta kodeissa ei ole mitään turhaa  sisustamisen tiellä.

Suuret lasipinnat ovat pääroolissa sekä tornin julkisivussa että sisätiloissa, sillä kaikkien Plaanatornin kotien ikkunat laskeutuvat aina lattiaan asti. Huoneet ovat valoisia ja niiden ympärille aukeavia näkymiä saa ihailla esteittä. Talon torniosan asuntopohjissa on myös tilavia parvekkeita, jotka avautuvat suurten lasiliukuovien taakse niin, että koko seinä on kuin yhtä kaupunkimaisemaa. Kun täältä katselee alas, tuntuu koko Oulu oman olohuoneen jatkeelta.

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja

Kestää elämän.

Merkittävimmät vastuullisuuspäätökset tehdään jo kodin suunnitteluvaiheessa. Skanska Kodit rakennetaan elämänkestäviksi. Aurinkopaneelit, maalämpö, sähköautojen latausmahdollisuus ja polkupyörien pesu- ja huoltopisteet tekevät kestävästä elämästä helppoa.

Lue lisää

Digitaalinen asuntokauppa

Skanska on tuonut markkinoille uuden, täysin digitaalisen tavan ostaa asunto. Siinä koko asuntokauppaprosessi, aina asunnon valinnasta maksujen ja omistuksen siirtoon voidaan hoitaa digitaalisesti - vaikka omalta kotisohvalta käsin.

Lue lisää

Energialuokka A

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lue lisää

Uuden kodin rahoittaminen

Uuden kodin hankinta on pyritty tekemään sinulle mahdollisimman helpoksi. Saat uuden kodin jo kohtuullisella omarahoitusosuudella. Skanskalla uuden kodin velaton hinta koostuu myyntihinnasta sekä Skanskan neuvottelemasta pitkäaikaisesta taloyhtiölainasta. Lue lisää ja katso esimerkki hinnan muodostumisesta sekä maksueristä.

Lue lisää