Oulun Plaanatorni

Rakennamme uutta Oulua

Oulun parhaimmalle paikalle Pakkahuoneenkadun ja Vaarankadun kulmaukseen, puiston äärelle aivan kauppakeskus Valkean viereen, on suunnitteilla ainutlaatuisia uusia kaupunkikoteja. Vaaranpuiston viereiseen kortteliin omalle tontille nousee 16- ja 13-kerroksiset näyttävät tornitalot, jotka edustavat laadukasta, nykyaikaista ja ympäristötehokasta kaupunkiasumista. Ensimmäisenä toteutetaan 16-kerroksinen Plaanatorni. 

Plaanatornin rakentaminen on suunniteltu aloitettavaksi kesällä 2021. Haluatko kuulla Oulun keskustan upeimman maamerkin kodeista ensimmäisten joukossa? jätä yhteystietosi ota yhteyttä -painikkeen kautta.

Tulossa 94 asuntoa

OsoitePakkahuoneenkatu 24, 90100, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Plaanatorni

Asunnot

RuutukaavaPlaanaoja ja sitä reunustavat kymmenen puistoa ovat jo kahden vuosisadan ajan säilyneet kiinnekohtina Oulun kehittyessä tervakaupungista teknologiaosaamisen tyyssijaksi. 

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan jatkamaan tätä hienoa tarinaa, kun Oulu saa arvoisensa uuden maamerkin Vaaranpuiston viereen omalle tontille  nousevasta Plaanatornista ja sen viereen rakentuvasta Plaanavahdista. Veistoksellinen, 16-kerroksinen Plaanatorni tuo vanhalle paikalle uudenlaisen tavan asua ja elää – laadukkaasti, nykyaikaisesti ja ympäristötehokkaasti kaupungin parhaalla paikalla. Mennyttä kunnioittaen, korkealta tulevaisuuteen kurkottaen.  

Täällä nautit keskustan parhaimmista puolista. Kaikki palvelut ovat aivan kätesi ulottuvilla ja kuitenkin asut rauhallisessa pihapiirissä Vaaranpuiston ja kaupunginojan varrella. Kotisi pihalta voit laskeutua portaita vaikka aamukahville Kahvila Makiaan.

Historiakuva: Pohjois-Pohjanmaan museo Uuno Laukan kokoelma 

 

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.


Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja