Asunto B 67

60 m², 3H+K+S, 5 / 7 kerros

Kolmio rauhallisen sisäpihan puolella kaupungin sydämessä

Tämä länsisuuntaisella parvekkeella varustettu kaunis ja ajaton koti odottaa juuri sinua, joka toivot asumiseltasi rauhaa ja keskeistä sijaintia.

Toimiva kivitasoin varustettu L-keittiö, valoisa ruokailutila sekä olohuone muodostavat yhtenäisen viihtyisän ja väljän tilan. Olohuoneesta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle suojaisan sisäpihan puolelle, jossa voit ihastella laskevaa aurinkoa.

Kodin makuuhuoneet ovat tiloiltaan käytännölliset ja molemmista makuuhuoneista löytyy runsaasti säilytystilaa. Pintamateriaaleiltaan koti on laadukas ja harmoninen. Kylpyhuone on väljä, materiaaleiltaan tyylikäs ja tunnelmallinen sauna kruunaa kokonaisuuden.
Kuvakarusellin sisustetun asunnon kuvat ovat vastaavasta huoneistosta.

Seuraava esittelyaika

Torstai 27.6.2024
klo 16.30 - 17.00

Tervetuloa asuntoesittelyyn Ainolankirsikkaan! Os. Uusikatu 1 B, 90100 Oulu. Opasteet Heikinkadun kautta. Voit myös sopia oman esittelyajan, Anu Lainio p. 050 434 3367.

Pinta-ala 60 m²
Asuntotyyppi 3H+K+S
Kerros 5 / 7
Asunnon numero B 67
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 319 600 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 95 880 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 223 720 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 1 029,11 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 835,46 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 204,00 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,40 €/m²
Oulun Ainolankirsikka
Oulun Ainolankirsikka

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Oulun Ainolankirsikka
Osoite Uusikatu 1 B, 90100, Oulu
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 36
Tontti Oma
Oulun Ainolankirsikka

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään