Asunto E 51

57,5 m², 3H+K+S, 8 / 8 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Ylimmän kerroksen kulmakolmio

Upea ja tilava päätykolmio toimivalla asuntopohjalla. Asunnon ikkunoista avautuvat näkymät kahteen ilmansuuntaan, länteen ja pohjoiseen. Keittiötila ja olohuone muodostavat yhtenäisen viihtyisän tilan, josta on käynti ilta-auringon suuntaan avautuvalle lasitetulle parvekkeelle. Eteisessä ja makuuhuoneissa on liukuovelliset säilytysjärjestelmät. Asunnon oman ikkunallisen saunan löylyistä pääsee nauttimaan milloin itse huvittaa.

Seuraava esittelyaika

Keskiviikko 27.9.2023 klo 17.00 - 18.00

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiin Kiurun sisustettuihin esittelyasuntoihin E06 ja E21 sekä muihin vapaisiin koteihin ke 27.9. klo 17-18. Voit myös sopia oman esittelyajan / Anu Lainio p. +358504343367 / anu.lainio@skanska.fi

Pinta-ala 57,5 m²
Asuntotyyppi 3H+K+S
Kerros 8 / 8
Asunnon numero E 51
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 302 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 90 870 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 212 030 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 665,47 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 434,53 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 258,75 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,50 €/m²
Kuopion Kiuru
Kuopion Kiuru

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Kuopion Kiuru
Osoite Opistokuja 24, 70200, Kuopio
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 53
Tontti Oma
Kuopion Kiuru

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään