Asunto E 31

46 m², 2H+KT+S, 5 / 8 kerros

Ihastuttava saunallinen kaksio

Kahden huoneen koti ihastuttavalla pohjaratkaisulla, josta näkymät etelän suuntaan. Moderni keittiötila ja olohuone muodostavat yhtenäisen viihtyisän kokonaisuuden, josta on kulku lasitetulle eteläsuuntaiselle parvekkeelle. Parveke jatkaa olohuonetilaa kevät-kesäaikaan ja tuo valon tilaan. Keittiössä on näppärä syvennys työpisteelle/lisäsäilytystilalle. Eteisessä on liukuovelliset säilytysjärjestelmät ja makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone. Asunnon oman saunan löylyistä pääsee nauttimaan milloin itse huvittaa.

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 3.3.2024 klo 13.00 - 14.00

Tervetuloa tutustumaan Kuopion Kiurun vapaisiin koteihin! Jos tämä ajankohta ei sovi sinulle, voit varata oman esittelyn (Anu Lainio, p. 050 434 3367).

Pinta-ala 46 m²
Asuntotyyppi 2H+KT+S
Kerros 5 / 8
Asunnon numero E 31
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 238 300 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 71 490 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 166 810 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 523,55 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 128,59 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 207,00 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,50 €/m²
Kuopion Kiuru
Kuopion Kiuru

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Kuopion Kiuru
Osoite Opistokuja 24, 70200, Kuopio
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 53
Tontti Oma
Kuopion Kiuru

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään