Asunto E 14

81 m², 4H+K+S, 3 / 8 kerros

Kolmannen kerroksen valoisa kulmahuoneisto

Neljän huoneen ja keittiön valoisa kulmahuoneisto ihastuttavalla pohjaratkaisulla. Aidosti toimivat ja riittävät tilat perheen tai tilaa kaipaavan pariskunnan tarpeisiin.
Moderni keittiötila ja olohuone muodostavat yhtenäisen viihtyisän ja väljän tilan, josta on käynti eteläsuuntaiselle lasitetulle parvekkeelle. Tilavassa eteisessä ja makuuhuoneissa on liukuovelliset säilytysjärjestelmät, kylpyhuoneessa kodinhoitotilaa ja erillis-wc, jotka takaavat sujuvan ja vaivattoman arjen. Oman saunan löylyistä pääset nauttimaan milloin itse huvittaa.
Rauhallinen taloyhtiö vehreine kansipihoineen ja kesäkeittiöineen tarjoaa puitteet laadukkaalle asumiselle. Autohallipaikka sijaitsee talon yhteydessä kansipihan alla.

Kuvakarusellin sisustetun asunnon kuvat ovat vastaavasta huoneistosta.

Seuraava esittelyaika

Torstai 30.5.2024
klo 16.15 - 17.00

Tervetuloa tutustumaan Kuopion Kiurun esittelyasuntoihin sekä muihin vapaisiin koteihin! Esittelijänä kumppanimme Huoneistokeskus. Jos tämä ajankohta ei sovi sinulle, voit varata oman esittelyn (p. 050 434 3367).

Pinta-ala 81 m²
Asuntotyyppi 4H+K+S
Kerros 3 / 8
Asunnon numero E 14
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 357 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 107 370 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 250 530 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 930,54 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 839,25 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 364,50 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,50 €/m²
Kuopion Kiuru
Kuopion Kiuru

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Kuopion Kiuru
Osoite Opistokuja 24, 70200, Kuopio
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 53
Tontti Oma
Kuopion Kiuru

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään