Asunto C 51

108 m², 3H+KT+S, 1 / 8 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Townhouse asumista Telakkarannassa

Upea kolmio kolmessa eri tasossa. Tässä kodissa asut kuin rivitalossa, jossa sisäänkäynti asuntoon suoraan sisäpihalta. Asunnon näkymät avautuvat kahteen ilmansuuntaan, länteen telakan suuntaan ja itään Telakkapuistikon maisemiin. Keittiötila ja olohuone muodostavat yhtenäisen viihtyisän tilan, josta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Myös ylemmän kerroksen makuuhuoneen yhteydessä on oma avoparveke. Kesän hellepäivinä luksusta tuo molempien kerrosten viilennysyksikkö. Asunnon kaksi kylpyhuonetta ja kolme wc:tä helpottavat arkea useamman asukkaan talouksissa. Tässä kodissa on käytetty laadukkaita materiaaleja, jossa on myös runsaasti säilytystilaa. Oman saunan löylyistä pääsee nauttimaan milloin itse huvittaa.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 0800 162 162 ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 108 m²
Asuntotyyppi 3H+KT+S
Kerros 1 / 8
Asunnon numero C 51
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasittamaton
Sauna Kyllä
Velaton hinta 1 123 200 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 405 000 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 718 200 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 3 064,66 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 5 784,59 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 518,40 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,80 €/m²
Helsingin Yard
Helsingin Yard

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Yard
Osoite Punavuorenkatu 26/ Telakkakatu 16, 00150, Helsinki
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka B
Asuntoja 52
Tontti Oma
Helsingin Yard

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 1000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 1000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään