Helsingin Huhtapiha

Hyvän elämän kasvupaikka

Helsingin Tapaninkylä on vanhanajan nostalgiaa huokuva idylli, mutta arjen helppoudessa sen huomaa – kyllä tämä kaupunkia on. Pihatöitä ei tarvitse tehdä, ei leikata nurmikkoa kesällä eikä kolata lumia talvella. Sehän tässä onkin parasta: asua pientaloalueella huolettomasti kuin kerrostalossa. Pian sinullakin on mahdollisuus asua leppoisasti pääkaupungissa, saada pieni kasvimaa ja elellä puutalossa.

Tulossa 30 asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteKotinummentie 28, 00730, Helsinki

TonttiVuokra

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Huhtapiha

Asunnot

As. Oy Helsingin Huhtapiha on kaksikerroksinen puukerrostaloyhtiö, joka koostuu kuudesta asuinrakennuksesta ja kolmesta talousrakennuksesta, joista yksi on tunnelmallinen pihasauna. Huhtapihaan tulee yhteensä 30 hurmaavaa kotia, joissa on fiksut pohjaratkaisut ja huoneita kahdesta neljään. Jokaisessa kodissa on myös joko oma parveke tai asuntopiha. Näissä puutaloissa hyvä elämä saa kasvaa kukoistaen.

Jätä yhteystietosi BoKlokin asuntomyyntiin, niin olemme yhteydessä sinuun, kun ennakkomarkkinointi alkaa.

BoKlok-konseptin ovat kehittäneet yhdessä Skanska ja IKEA. Konseptissa yhdistyvät hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

Kuin pieni kylä pääkaupungissa

Tutustu asuinalueeseen tästä

Katso kuvia aiemmin valmistuneesta BoKlok-kodista, jonka asuntopohjat vastaavat As. Oy Helsingin Huhtapihan pohjia

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja