Helsingin Huhtapiha

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Seuraava esittelyaika

Ota meihin yhteyttä ja sovi esittely! P. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi.

Puutalotunnelmaa ja suuren kaupungin palveluita

Helsingin Tapaninkylä on vanhanajan nostalgiaa huokuva idylli, mutta arjen helppoudessa sen huomaa – kyllä tämä kaupunkia on. Pihatöitä ei tarvitse tehdä, ei leikata nurmikkoa kesällä eikä kolata lumia talvella. Sehän tässä onkin parasta: asua pientaloalueella huolettomasti kuin kerrostalossa. Tutustu vapaana oleviin koteihin ja toimi nopeasti, sillä tunnelmallisessa puutalokorttelissa on vapaana vielä muutama koti! Sovi esittely p. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi.

TyyppiKerrostalo

Vapaana 1 / 33

Huoneluku4h

Pinta-ala74 - 75 m²

Velaton hinta329 900 €

OsoiteKotinummentie 28a ja 28b, 00730, Helsinki

TonttiVuokra

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Huhtapiha

Asunnot

As. Oy Helsingin Huhtapiha koostuu seitsemästä kaksikerroksisesta asuinrakennuksesta. Pihassa on lisäksi kolme varastotiloina toimivaa talousrakennusta, joista yhdessä sijaitsee myös taloyhtiön tunnelmallinen pihasauna. Jokaiselle asunnolle kuuluu oma autopaikka, joka sisältyy myyntihintaan.

Huhtapihassa on yhteensä 33 hurmaavaa kotia, joissa on fiksut pohjaratkaisut ja huoneita yhdestä neljään. Kodin neliöt eivät kerro koko totuutta; BoKlok-kodeissa on enemmän tilaa kuin numerot antavat ymmärtää. Tarkasti mietitty asuntopohja on sujuvan arjen kivijalka: keittiössä on juuri sopivasti laskutilaa ja kodin säilytysratkaisuja on helppo täydentää omien tarpeiden mukaan.

Huhtapihassa arki on antoisampaa

Jokaisessa kodissa on joko oma parveke tai asuntopiha. Lisäksi yhteiselle pihalle voi hankkia halutessaan oman pienen viljelypalstan, jonka parissa puuhaillessa arki on antoisampaa – siis kirjaimellisesti, kun mullasta päätään nostavat kaupunkipuutarhurin kesäherkut. Näissä puutaloissa hyvä elämä saa kasvaa kukoistaen!

Kaikki tärkeä on lähellä

Lähialueelta löydät kattavat ulkoilumaastot ja harrastusmahdollisuudet. Lähistöllä on myös leikkipuistoja, päiväkoteja ja kouluja, eikä kaupunkikaan ole kaukana; junalla pääsee nopeasti Helsingin keskustaan ja aivan taloyhtiön edessä olevalta bussipysäkiltä suoraan Hakaniemeen.

TUTUSTU MYYNTIESITTEESEEN

TUTUSTU HINNASTOON

TUTUSTU RAKENNUSTAPASELOSTUKSEEN

BoKlok – fiksuja koteja

BoKlok-konseptin ovat kehittäneet yhdessä Skanska ja IKEA. Konseptissa yhdistyvät hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa. 

Katso Huhtapihan esittelyvideo

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja

Energialuokka A

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lue lisää

Rahoitus

BoKlok on lupaus uudisasuntojen erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Myös asumiskustannukset pysyvät BoKlokissa kohtuullisina. BoKlok-kotiin on mahdollista päästä pienellä määrällä omaa rahaa. Asunnon myyntihinta on 30 % tai 40 % asunnon velattomasta kokonaishinnasta. Loppuosa velattomasta hinnasta on yhtiölainaa. Ostohetkellä sinun tarvitsee maksaa vain 1/4 asunnon myyntihinnasta.

Lue lisää