Helsingin Huhtapiha

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Puutalotunnelmaa ja suuren kaupungin palveluita

Helsingin Tapaninkylä on vanhanajan nostalgiaa huokuva idylli, mutta arjen helppoudessa sen huomaa – kyllä tämä kaupunkia on. Pihatöitä ei tarvitse tehdä, ei leikata nurmikkoa kesällä eikä kolata lumia talvella. Sehän tässä onkin parasta: asua pientaloalueella huolettomasti kuin kerrostalossa.

Tutustu vapaana oleviin koteihin ja toimi nopeasti, sillä tunnelmallisessa puutalokorttelissa on vapaana vielä muutama koti! Sovi esittely p. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi.

3 / 33 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 4h

Pinta-ala31 - 74 m²

Velaton hinta195 900 - 329 900 €

OsoiteKotinummentie 28a ja 28b, 00730, Helsinki

TonttiVuokra

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Huhtapiha

Seuraava esittelyaika

Lauantai 2.12.2023
klo 13.15 - 14.00

Tervetuloa tutustumaan As. Oy Helsingin Huhtapihan muuttovalmiisiin koteihin! Esittelyasuntona on asunto C 12. Esittelemme asuntoja mielellämme muinakin aikoina, joten jos tämä ajankohta ei sovi sinulle, ota yhteyttä (p. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi) ja sovi yksityisesittely.

Asunnot

As. Oy Helsingin Huhtapiha koostuu seitsemästä kaksikerroksisesta asuinrakennuksesta. Pihassa on lisäksi kolme varastotiloina toimivaa talousrakennusta, joista yhdessä sijaitsee myös taloyhtiön tunnelmallinen pihasauna. Jokaiselle asunnolle kuuluu oma autopaikka, joka sisältyy myyntihintaan.

Huhtapihassa on yhteensä 33 hurmaavaa kotia, joissa on fiksut pohjaratkaisut ja huoneita yhdestä neljään. Kodin neliöt eivät kerro koko totuutta; BoKlok-kodeissa on enemmän tilaa kuin numerot antavat ymmärtää. Tarkasti mietitty asuntopohja on sujuvan arjen kivijalka: keittiössä on juuri sopivasti laskutilaa ja kodin säilytysratkaisuja on helppo täydentää omien tarpeiden mukaan.

Huhtapihassa arki on antoisampaa

Jokaisessa kodissa on joko oma parveke tai asuntopiha. Lisäksi yhteiselle pihalle voi hankkia halutessaan oman pienen viljelypalstan, jonka parissa puuhaillessa arki on antoisampaa – siis kirjaimellisesti, kun mullasta päätään nostavat kaupunkipuutarhurin kesäherkut. Näissä puutaloissa hyvä elämä saa kasvaa kukoistaen!

Kaikki tärkeä on lähellä

Lähialueelta löydät kattavat ulkoilumaastot ja harrastusmahdollisuudet. Lähistöllä on myös leikkipuistoja, päiväkoteja ja kouluja, eikä kaupunkikaan ole kaukana; junalla pääsee nopeasti Helsingin keskustaan ja aivan taloyhtiön edessä olevalta bussipysäkiltä suoraan Hakaniemeen.

TUTUSTU MYYNTIESITTEESEEN

TUTUSTU HINNASTOON

BoKlok – fiksuja koteja

BoKlok-konseptin ovat kehittäneet yhdessä Skanska ja IKEA. Konseptissa yhdistyvät hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa. Lue lisää: boklok.fi

Kuin pieni kylä pääkaupungissa

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Katso Huhtapihan esittelyvideo

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja