Helsingin Maininki

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Helsingin Maininki horisontissa siintää

Kruunuvuorenrantaan rakennettava As. Oy Helsingin Maininki nousee yhdelle kaupungin upeimmista paikoista. Ja upea on itse kiinteistökin. Sen arkkitehtuuri myötäilee rantakallioita sekä rantasilhuettia rantapuiston laidalla ja pihalta aukeaakin hurmaava näköala aavalle merelle, Suomenlinnaan sekä Helsingin keskustaan.

Mainingissa asumisen päästöt ovat lähellä nollaa. Kruunuvuorenrannan uumenissa sijaitseva energian kausivarasto kattaa jopa kolmanneksen koko asuinalueen lämmitysenergiasta. Lisäksi Mainingin katolle asennettavat aurinkopaneelit tuottavat kiinteistösähköä taloyhtiön yhteiseen käyttöön.

Tutustu koteihin ja löydä omasi.

61 / 78 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h, 5h, 6h

Pinta-ala29 - 137 m²

Velaton hinta296 400 - 1 564 000 €

OsoiteHorisontti 2, 00590, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 12.2.2025 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Maininki

Seuraava esittelyaika

Maanantai 4.12.2023
klo 16.30 - 17.30

Tervetuloa As. Oy Helsingin Mainingin kotien suunnitelmien esittelyyn osoitteeseen Koirasaarentie 43 C 43, 00560 Helsinki (kulku sisäpihan kautta). Voit myös sopia oman esittelyajan p. 0800 162 162.

Asunnot

Ainutlaatuiseen kohteeseen rakentuu ainutlaatuisia koteja. Helsingin Maininkiin tulee 78 asuntoa, joiden huoneistotyypit vaihtelevat klassisista kerrostaloyksiöistä kuuden huoneen asuntoihin sekä townhouse-tyyppisiin monikerroksisiin ratkaisuihin. Monipuolinen valikoima takaa sen, että merellisistä tunnelmista pääsevät nauttimaan niin yksinasujat, pariskunnat kuin suuremmat perheetkin. 

Mainingin kodeissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja isot ikkunat, jotka tuovat valon kotiin. Hyvin suunnitellut pohjaratkaisut takaavat, että Mainingin kodeissa on tilaa elämälle.

Kruunuvuorenrannassa kaupunki ja saaristolaistunnelma kohtaavat

Kruunuvuorenrannassa ympärillesi aukeaa kallioinen rannikko ja Helsingin saaristo upeine merimaisemineen. Toisaalta vastarannalla siintää kantakaupunki – horisontille muodon antavat historiallinen ydinkeskusta ja kaupungin kauneimpien kirkkojen tornit. Täällä kelpaa istuskella kotirannan kalliolla, kun ympärillä vallitsee kahden erilaisen miljöön rauhaisa harmonia. Saaristolaistunnelma sekä urbaani elämä tasapainossa, täydentämässä toisiaan. Tätä kaikkea uusi Kruunuvuorenranta asukkailleen tarjoaa.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Tutustu Kruunuvuorenrantaan

Kruunuvuorenrannan luontopolku

Mainingin lähimaastosssa on vehreä luontopolku, joka kulkee entisen huvila-alueen, lehtometsien ja kallioisen luonnon halki aina Kruunuvuorenlammelle asti. Reitin varrella voi ihastella mm. satoja vuosia vanhoja kilpikaarnamäntyjä ja lehtomaisen rehevää aluskasvillisuutta. Erämainen ja suoreunainen Kruunuvuorenlampi on harvinaisuus Helsingissä. Lammen voi kiertää ympäröivää polkua pitkin ja rakenteilla olevat pitkospuut tekevät kierroksesta entistä saavutettavamman. Kruunuvuorenrannan virkistysmahdollisuuksia kehitetään jatkuvasti, suunnitteilla on koko Laajasalon kiertävä merellinen rantareitti.

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja