Helsingin Maininki

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Helsingin Maininki horisontissa siintää

Kruunuvuorenrantaan rakennettava As. Oy Helsingin Maininki nousee yhdelle kaupungin upeimmista paikoista. Ja upea on itse kiinteistökin. Sen arkkitehtuuri myötäilee rantakallioita sekä rantasilhuettia rantapuiston laidalla ja pihalta aukeaakin hurmaava näköala aavalle merelle, Suomenlinnaan sekä Helsingin keskustaan.

Mainingissa asumisen päästöt ovat lähellä nollaa. Kruunuvuorenrannan uumenissa sijaitseva energian kausivarasto kattaa jopa kolmanneksen koko asuinalueen lämmitysenergiasta. Lisäksi Mainingin katolle asennettavat aurinkopaneelit tuottavat kiinteistösähköä taloyhtiön yhteiseen käyttöön.

Helsingin Mainingin kerroskorkeus vaihtelee kahdesta viiteen kerrokseen. Tänne tulee yksilöllisiä asuntoja klassisista kerrostaloyksiöistä kuuden huoneen asuntoihin sekä townhouse-tyylisiin ratkaisuihin.

Tutustu koteihin ja löydä omasi.

64 / 78 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h, 5h, 6h

Pinta-ala29 - 137 m²

Velaton hinta296 400 - 1 564 000 €

OsoiteHorisontti 2, 00590, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 12.2.2025 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Maininki

Seuraava esittelyaika

Maanantai 27.3.2023
klo 16.00 - 17.00

Tervetuloa As. Oy Helsingin Mainingin kotien suunnitelmien esittelyyn kahvien kera Skanska Studiolle, os. Mannerheimintie 117, 00280 Helsinki. Omalla autolla saapuessa ajo Hakamäentien kautta. Paikoitus Nauvontien varressa tai hiekkakentällä, josta kyltit opastavat Studiolle. Voit myös sopia oman esittelyajan p. 0800 162 162.

Asunnot

Ainutlaatuiseen kohteeseen rakentuu ainutlaatuisia koteja.
Helsingin Maininkiin tulee 78 asuntoa, joiden huoneistotyypit vaihtelevat klassisista kerrostaloyksiöistä kuuden huoneen asuntoihin sekä townhouse-tyyppisiin monikerroksisiin ratkaisuihin. Monipuolinen valikoima takaa sen, että merellisistä tunnelmista pääsevät nauttimaan niin yksinasujat, pariskunnat kuin suuremmat perheetkin. 

Mainingin kodeissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja isot ikkunat, jotka tuovat valon kotiin. Hyvin suunnitellut pohjaratkaisut takaavat, että Mainingin kodeissa on tilaa elämälle.

Kruunuvuorenrannassa kaupunki ja saaristolaistunnelma kohtaavat

Kruunuvuorenrannassa ympärillesi aukeaa kallioinen rannikko ja Helsingin saaristo upeine merimaisemineen. Toisaalta vastarannalla siintää kantakaupunki – horisontille muodon antavat historiallinen ydinkeskusta ja kaupungin kauneimpien kirkkojen tornit. Täällä kelpaa istuskella kotirannan kalliolla, kun ympärillä vallitsee kahden erilaisen miljöön rauhaisa harmonia. Saaristolaistunnelma sekä urbaani elämä tasapainossa, täydentämässä toisiaan. Tätä kaikkea uusi Kruunuvuorenranta asukkailleen tarjoaa.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

RTS-ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

RTS-ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. RTS-ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta > 

Asumisen päästöt lähelle nollaa

Kruunuvuorenrannan uumeniin, aiemmin öljyn varmuusvarastona toimineeseen kallioluolaan, rakentuu energian kausivarasto, joka kattaa jopa kolmanneksen koko Kruunuvuorenrannan lämmitysenergiasta.

Maailmankin mittakaavassa ainutlaatuinen kausivarasto hyödyntää auringon lämmittämää merivettä ja asuinrakennusten kierrätyslämpöä, painaen asuinalueen käytönaikaisen hiilijalanjäljen lähelle nollaa. Meriveden lämpöä hyödynnetään asuntojen lämmittämiseen lämmityskaudella syksystä kevääseen. Kesäkaudella asuntoja viilennetään ja rakennuksiin kertyvä ylimääräinen lämpö kerätään talteen myöhemmin hyödynnettäväksi.

Lue lisää kausivarastosta »

Skanska Muuttojousto

Mielenrauhaa kodinvaihtajalle

Löysitkö juuri unelmiesi kodin, mutta vanha asuntosi on myymättä? Skanska Muuttojousto korvaa uuden asuntosi kuluja, kun myyt vanhaa asuntoasi. Etu koskee kaikkia kauppakirjaan merkittyjä ostajia, eli esimerkiksi pariskunnan lyödessä hynttyyt yhteen, molemmat osapuolet voivat hyödyntää Muuttojoustoa.

Lue lisää Muuttojoustosta

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja