Helsingin Maininki

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Seuraava esittelyaika

Maanantai 3.6.2024
klo 16.30 - 17.30

Tervetuloa tutustumaan As. Oy Helsingin Maininkiin! Esittelyasuntona on asunto I 78. Huomioithan, että kohde on vielä rakenteilla, eikä työmaa ole turvallinen lapsille eikä lemmikeille. Jos tämä ajankohta ei sovi sinulle, voit sopia oman esittelyajan, p. 0800 162 162.

Helsingin Maininki horisontissa siintää

Kruunuvuorenrantaan rakennettava As. Oy Helsingin Maininki nousee yhdelle kaupungin upeimmista paikoista. Ja upea on itse kiinteistökin. Sen arkkitehtuuri myötäilee rantakallioita sekä rantasilhuettia rantapuiston laidalla ja pihalta aukeaakin hurmaava näköala aavalle merelle, Suomenlinnaan sekä Helsingin keskustaan. Mainingissa asumisen päästöt ovat lähellä nollaa. Kruunuvuorenrannan uumenissa sijaitseva energian kausivarasto kattaa jopa kolmanneksen koko asuinalueen lämmitysenergiasta. Lisäksi Mainingin katolle asennettavat aurinkopaneelit tuottavat kiinteistösähköä taloyhtiön yhteiseen käyttöön. Tutustu vapaisiin koteihin ja löydä omasi.

TyyppiKerrostalo

Vapaana 46 / 78

Huoneluku1h, 2h, 3h, 4h, 5h, 6h

Pinta-ala29 - 138 m²

Velaton hinta301 600 - 1 564 000 €

OsoiteHorisontti 2, 00590, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 12.2.2025 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Maininki

Asunnot

Ainutlaatuiseen kohteeseen rakentuu ainutlaatuisia koteja. Helsingin Maininkiin tulee 78 asuntoa, joiden huoneistotyypit vaihtelevat klassisista kerrostaloyksiöistä kuuden huoneen asuntoihin sekä townhouse-tyyppisiin monikerroksisiin ratkaisuihin. Monipuolinen valikoima takaa sen, että merellisistä tunnelmista pääsevät nauttimaan niin yksinasujat, pariskunnat kuin suuremmat perheetkin. 

Mainingin kodeissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja isot ikkunat, jotka tuovat valon kotiin. Hyvin suunnitellut pohjaratkaisut takaavat, että Mainingin kodeissa on tilaa elämälle.

Saapumisohje asuntoesittelyyn

Kuvia Mainingin esittelyhuoneistosta I78

Tutustu Kruunuvuorenrantaan

Kruunuvuorenrannan luontopolku

Mainingin lähimaastosssa on vehreä luontopolku, joka kulkee entisen huvila-alueen, lehtometsien ja kallioisen luonnon halki aina Kruunuvuorenlammelle asti. Reitin varrella voi ihastella mm. satoja vuosia vanhoja kilpikaarnamäntyjä ja lehtomaisen rehevää aluskasvillisuutta. Erämainen ja suoreunainen Kruunuvuorenlampi on harvinaisuus Helsingissä. Lammen voi kiertää ympäröivää polkua pitkin ja rakenteilla olevat pitkospuut tekevät kierroksesta entistä saavutettavamman. Kruunuvuorenrannan virkistysmahdollisuuksia kehitetään jatkuvasti, suunnitteilla on koko Laajasalon kiertävä merellinen rantareitti.

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja

Kestää elämän.

Merkittävimmät vastuullisuuspäätökset tehdään jo kodin suunnitteluvaiheessa. Skanska Kodit rakennetaan elämänkestäviksi. Aurinkopaneelit, maalämpö, sähköautojen latausmahdollisuus ja polkupyörien pesu- ja huoltopisteet tekevät kestävästä elämästä helppoa.

Lue lisää

Digitaalinen asuntokauppa

Skanska on tuonut markkinoille uuden, täysin digitaalisen tavan ostaa asunto. Siinä koko asuntokauppaprosessi, aina asunnon valinnasta maksujen ja omistuksen siirtoon voidaan hoitaa digitaalisesti - vaikka omalta kotisohvalta käsin.

Lue lisää

‏‏Skanska Studio

Skanska Studiossa kotiunelmat ottavat ratkaisevan askeleen kohti todellisuutta jo ennen uuden kodin valmistumista. Mikä tekee sinun kodistasi Kodin? Kerro toiveesi ja suunnittele yhdessä asiantuntijoidemme kanssa sellainen koti, josta haaveilet. Lue lisää asuntomyymälästämme, Skanska Studiosta!

Lue lisää

Energialuokka A

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lue lisää

Uuden kodin rahoittaminen

Uuden kodin hankinta on pyritty tekemään sinulle mahdollisimman helpoksi. Saat uuden kodin jo kohtuullisella omarahoitusosuudella. Skanskalla uuden kodin velaton hinta koostuu myyntihinnasta sekä Skanskan neuvottelemasta pitkäaikaisesta taloyhtiölainasta. Lue lisää ja katso esimerkki hinnan muodostumisesta sekä maksueristä.

Lue lisää