Helsingin Maininki

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Helsingin Maininki horisontissa siintää

Kruunuvuorenrantaan rakennettava As. Oy Helsingin Maininki nousee yhdelle kaupungin upeimmista paikoista. Ja upea on itse kiinteistökin. Sen arkkitehtuuri myötäilee rantakallioita sekä rantasilhuettia rantapuiston laidalla ja pihalta aukeaakin hurmaava näköala aavalle merelle, Suomenlinnaan sekä Helsingin keskustaan.

Helsingin Mainingin kerroskorkeus vaihtelee kahdesta viiteen kerrokseen. Tänne tulee yksilöllisiä asuntoja klassisista kerrostaloyksiöistä viiden huoneen asuntoihin sekä townhouse-tyylisiin ratkaisuihin.

Tutustu koteihin ja löydä omasi.

56 / 78 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h, 5h, 6h

Pinta-ala29 - 137 m²

Velaton hinta296 400 - 1 564 000 €

OsoiteHorisontti 2, 00590, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 12.2.2025 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Maininki

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Ainutlaatuiseen kohteeseen rakentuu ainutlaatuisia koteja.
Helsingin Maininkiin tulee 78 asuntoa, joiden huoneistotyypit vaihtelevat klassisista kerrostaloyksiöistä viiden huoneen asuntoihin sekä townhouse-tyyppisiin monikerroksisiin ratkaisuihin. Monipuolinen valikoima takaa sen, että merellisistä tunnelmista pääsevät nauttimaan niin yksinasujat, pariskunnat kuin suuremmat perheetkin. 

Mainingin kodeissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja isot ikkunat, jotka tuovat valon kotiin. Hyvin suunnitellut pohjaratkaisut takaavat, että Mainingin kodeissa on tilaa elämälle.

Kruunuvuorenrannassa kaupunki ja saaristolaistunnelma kohtaavat

Kruunuvuorenrannassa ympärillesi aukeaa kallioinen rannikko ja Helsingin saaristo upeine merimaisemineen. Toisaalta vastarannalla siintää kantakaupunki – horisontille muodon antavat historiallinen ydinkeskusta ja kaupungin kauneimpien kirkkojen tornit. Täällä kelpaa istuskella kotirannan kalliolla, kun ympärillä vallitsee kahden erilaisen miljöön rauhaisa harmonia. Saaristolaistunnelma sekä urbaani elämä tasapainossa, täydentämässä toisiaan. Tätä kaikkea uusi Kruunuvuorenranta asukkailleen tarjoaa.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Liittyviä artikkeleja