Helsingin Kultavene

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Urbaania elämää ja saaristolaistunnelmaa

Merenrantaan lyöviä aaltoja ja niiden ratsailla kimmeltäviä auringonsäteitä. Valotaidetta, joka värittää iltaisen maiseman suorastaan satumaiseksi. Suomenlinna ja Helsingin siluetti utuisessa horisontissa. Rauhallista aamukahvittelua puutarhamaisella sisäpihalla ja sunnuntailenkkejä luonnon keskellä. Saaristolaistunnelma sekä urbaani elämä tasapainossa, täydentämässä toisiaan. Tätä kaikkea uusi Kruunuvuori asukkailleen tarjoaa – As. Oy Helsingin Kultaveneessä unelmiesi kaupunkitarina toteutuu.


5 / 61 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h, 4h

Pinta-ala51 - 96 m²

Velaton hinta370 200 - 626 000 €

OsoiteKoirasaarentie 43, 00590, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 13.10.2023 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Kultavene

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Kultaveneen kattava kotivalikoima jakautuu puistomaisen sisäpihan ympärille kolmeen erilliseen tiilimuurattuun rakennukseen. Asuntoja taloissa on yhteensä 61 yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. Ominaista Kultaveneen kodeille on se, että niiden asuntopohjat ovat yksilöllisiä ja hyvin tarkoin suunniteltuja – tällaisia tilaratkaisuja ei löydy muualta, ja jokaista asuntotyyppiä on saatavilla vain muutama. 

Kultaveneen uusissa taloissa on viistoja kulmia ja siksi myös kotien asuntopohjissa on mielenkiintoisia linjoja ja persoonallisia nurkkauksia. Esimerkiksi osassa makuuhuoneista on vinon muodon ansiosta hyvin lisätilaa vaikkapa lipastolle tai työpöydälle. Myös talojen kärkiin sijoittuvat parvekkeet ovat ainutlaatuisia ja tarjoavat asukkaille uusia upeita kulmia ympäröivän alueen katseluun. Ohikulkevan Koirasaarentien varressa korkeimpien kerrosten parvekkeilta katsellaan maisemia jopa merelle asti.

Kruunuvuorenrannassa kaupunki ja saaristolaistunnelma kohtaavat

Kruunuvuorenrannassa ympärillesi aukeaa kallioinen rannikko ja Helsingin saaristo upeine merimaisemineen. Toisaalta vastarannalla siintää kantakaupunki – horisontille muodon antavat historiallinen ydinkeskusta ja kaupungin kauneimpien kirkkojen tornit. Täällä kelpaa istuskella kotirannan kalliolla, kun ympärillä vallitsee kahden erilaisen miljöön rauhaisa harmonia. Saaristolaistunnelma sekä urbaani elämä tasapainossa, täydentämässä toisiaan. Tätä kaikkea uusi Kruunuvuorenranta asukkailleen tarjoaa.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja