Rakennamme uutta upeaa Suomea

Olemme yksi rakennusalan suurimmista toimijoista Suomessa. Rakennamme kaupunkien parhaille paikoille. Emme rakenna pelkästään koteja, vaan luomme kokonaisia asuinalueita ja uudenlaista kaupunkikulttuuria. Kehitämme asumisen hyvinvointia ja teemme uuden kodin ostamisesta kestävää, helppoa ja turvallista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat arvot: Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä. Toimimme eettisesti ja avoimesti. Olemme parempia yhdessä. Omistaudumme asiakkaille.

Uusi upea Helsinki

Helsingin Telakkaranta tuo uniikin luonteensa osaksi kantakaupungin sielunelämää. Alueen historiallista identiteettiä kunnioittava arkkitehtuuri sulautuu näyttävästi miljööseen, jossa moderni uudisrakentaminen kohtaa kiehtovasti vanhan telakka-alueen. Lue lisää Helsingin Telakkarannasta »

Uusi upea Tampere

Tampereella rakennamme Ranta-Tampellaan kaupunkiasumisen unelmaa, joka harvoin toteutuu. Korkealaatuiset asuintalot nousevat ainutlaatuisen kanavapromenadin varrelle omaan saareen Näsijärven syleilyssä vain kävelymatkan päässä keskustasta. Lue lisää Tampereen Ranta-Tampellasta »

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että uimaan voi pulahtaa omasta kotirannasta. Härmälänrantaa on suunniteltu sillä ajatuksella, että kotonakin voisi olla kuin lomalla. Kun Härmälänranta valmistuu lopullisesti 2020-luvun puolivälissä, voivat alueelle muuttaneet onnitella itseään onnistuneista kaupoista arvostetulla asuinalueella. Lue lisää Tampereen Härmälänrannasta »

Uusi upea Turku

Skanska jatkaa Turun Telakkarannan kehittämistä. Telakkarannassa asut noin kolmen kilometrin päässä keskustan palveluista. Föri kuljettaa sinut nopeasti vastarannalle, missä keskustan monet ravintolat, teatterit ja galleriat odottavat. Hyvien kulkuyhteyksien ansiosta myös kauppatori ja Samppalinna nivoutuvat osaksi jokapäiväistä elämääsi. Kevyen liikenteen reitit vievät kotitalolta keskustaan ja rantatietä pitkin kohti Hirvensaloa. Turun parhaalla kotipaikalla ei omaa autoa tarvita. Telakkaranta nauttii turkulaisten loppumattomasta suosiosta.

Turulla on vahva historia, jota kunnioitetaan uuden rakentamisessa. Ja on helppo ymmärtää, miksi kotimme hurmaavat Aurajokisuulla, sillä näkymät ovat parasta Turkua: meri, joki, linna, satama...

Lue lisää Turun Telakkarannasta »