Tuusulan Tähtipolku

Ihanamman asumisen tähden

As. Oy Tuusulan Tähtipolku sijaitsee vuoden 2020 asuntomessualueella Rykmentinpuistossa. Viihtyisästä puutalokorttelista löytyy koteja yksiöistä neljän huoneen asuntoihin.

11 / 32 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h

Pinta-ala31 - 74 m²

Velaton hinta142 300 - 283 600 €

OsoitePikkukarhunkierto 11, 04300, Tuusula

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Tuusulan Tähtipolku

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä myyntiimme ja sovi oma esittely! Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa tai tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan. Tähtipolkuun voit nyt tutustua myös katsomalla videoesittelyn.

Asunnot

BoKlok-asuntokohde As. Oy Tuusulan Tähtipolku Rykmentinpuistossa, vain lyhyen matkan päässä kaikista Tuusulan kunnan palveluista. Tähtipolussa on neljä kaksikerroksista puuluhtitaloa. L-kirjaimen muotoiset puutalot muodostavat suojaisan asuinkorttelin, jonka keskelle kätkeytyy viehkeä piha leikkipaikkoineen, istutuksineen ja pihasaunoineen. Asuntoyhtiössä on yhteensä 32 uutta kotia, joiden koot vaihtelevat yhdestä neljään huoneeseen. Täältä löytyy sopiva koti jokaiseen elämäntilanteeseen.

Toimivaa tilaa näppäriä neliöitä

Tarkasti mietitty asuntopohja on sujuvan arjen kivijalka: keittiössä on juuri sopivasti laskutilaa ja kodin säilytysratkaisuja on helppo täydentää omien tarpeiden mukaan. Tyylistäkään ei tingitä – IKEA tuo koteihin skandinaavisen ajattomat sisustusmateriaalit. BoKlok-kodissa on raikas skandinaavinen tyyli, valoisat huoneet ja vaaleat pinnat, joihin on helppo sisustaa oma, persoonallinen tunnelma. BoKlok-kodin materiaalit ovat luonnollisia ja kestäviä. BoKlok tarjoaa kotiisi laadukkaita materiaaleja ja tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia. Kun perusmateriaalit ovat kunnossa, on helppo aloittaa sisustaminen.

Lekottele parvekkeella tai saunan lämmössä

Jokaisessa Tähtipolun kodissa on oma parveke ja joissain myös asuntopiha. Taloyhtiön yhteinen sauna tarjoaa lempeät löylyt. Oman pihan puissa kypsyvät omenat ja kasvimaalla yrtit sekä salaatit. Asunnon hintaan kuuluu sähköpistokkeellinen autopaikka ja lämmin, huoneistokohtainen varasto.

Tarvitsetko apua nykyisen kotisi myyntiin?

Kiinteistömaailma tarjoaa BoKlokin asiakkaille turvallisen ja sujuvan kodinvaihdon. Tutustu etuun!

 

BoKlok – fiksuja koteja

Skanskan ja IKEA-konsernin yhteinen BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

Uusia koteja perinteikkäällä paikalla

Rykmentinpuisto sijaitsee aivan Tuusulan keskustan tuntumassa. Hyrylän vanhalle kasarmialueelle muodostuu Tuusulan uusi elinvoimainen ja hurmaava kotikeskittymä. Asuinalueelta löydät hyvät harrastusmahdollisuudet, vapaa-ajan virkistyselämykset sekä arjen tärkeät palvelut vain kävelymatkan päässä kotiovelta. Lähialueelta löytyy muun muassa päiväkoti, kouluja, ruokakauppoja, uimahalli, jäähalli sekä monia muita liikuntapaikkoja. Helsinki on puolen tunnin ajomatkan päässä, ja lentokenttä vain vartin.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Tervetuloa esittelyyn!

Tutustu BoKlok-kotiin

Tutustu Rykmentinpuistoon ilmasta käsin

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja