Tuusulan Tähtipolku

Ihanamman asumisen tähden

Nyt voit vihdoin muuttaa Tuusulan Asuntomessut 2020 -alueelle Rykmentinpuistoon! Viihtyisästä As. Oy Tuusulan Tähtipolun puutalokorttelista löytyy koteja yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. 

21 / 32 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h

Pinta-ala31 - 74 m²

Velaton hinta142 300 - 283 600 €

OsoitePikkukarhunkierto 11, 04300, Tuusula

TonttiOma

Valmistuminen 25.8.2020 • Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Tuusulan Tähtipolku

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 27.9.2020
klo 15.30 - 17.00

Tervetuloa Asuntomessut 2020 -kohteeseemme As. Oy Tuusulan Tähtipolkuun asuntonäyttöön! Kerromme mielellämme lisää myös muista BoKlok-kodeistamme: alkuvuodesta 2021 valmistuvasta Keravan Kuusikulmasta ja muuttovalmiista Vantaan Vaahterakummusta. Esittelyasuntoon mahtuu 10 henkilöä kerrallaan. Tulethan esittelyyn terveenä!

Asunnot

BoKlok-asuntokohde As. Oy Tuusulan Tähtipolku sijaitsee asuntomessualueen parhaista paikoista, vain lyhyen matkan päässä kaikista kunnan palveluista. Tähtipolussa on neljä kaksikerroksista puuluhtitaloa. L-kirjaimen muotoiset puutalot muodostavat suojaisan asuinkorttelin, jonka keskelle kätkeytyy viehkeä piha leikkipaikkoineen, istutuksineen ja pihasaunoineen. Asuntoyhtiössä on yhteensä 32 uutta kotia, joiden koot vaihtelevat yhdestä neljään huoneeseen. Täältä löytyy sopiva koti jokaisee elämäntilanteeseen.

Toimivaa tilaa näppäriä neliöitä

Tarkasti mietitty asuntopohja on sujuvan arjen kivijalka: keittiössä on juuri sopivasti laskutilaa
ja kodin säilytysratkaisuja on helppo täydentää omien tarpeiden mukaan. Tyylistäkään ei tingitä – IKEA tuo koteihin skandinaavisen ajattomat sisustusmateriaalit. BoKlok-kodissa on raikas skandinaavinen tyyli, valoisat huoneet ja vaaleat pinnat, joihin on helppo sisustaa oma, persoonallinen tunnelma. BoKlokkodin materiaalit ovat luonnollisia ja kestäviä. BoKlok tarjoaa kotiisi laadukkaita materiaaleja ja tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia. Kun perusmateriaalit ovat
kunnossa, on helppo aloittaa sisustaminen.

Lekottele parvekkeella tai saunan lämmössä

Jokaisessa Tähtipolun kodissa on oma parveke ja joissain myös asuntopiha. Taloyhtiön yhteinen sauna tarjoaa lempeät löylyt. Oman pihan puissa kypsyvät omenat ja kasvimaalla yrtit sekä salaatit. Asunnon hintaan kuuluu sähköpistokkeellinen autopaikka ja lämmin, huoneistokohtainen varasto.

BoKlok – fiksuja koteja

Skanskan ja IKEA-konsernin yhteinen BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

Uusia koteja perinteikkäälle paikalle

Nyt voit vihdoin muuttaa Tuusulan Asuntomessut 2020 asuinalueelle Rykmentinpuistoon. Alue sijaitsee aivan Tuusulan keskustan tuntumassa. Hyrylän vanhalle kasarmialueelle muodostuu Tuusulan uusi elinvoimainen ja hurmaava kotikeskittymä. Asuinalueelta löydät hyvät harrastusmahdollisuudet, vapaa-ajan virkistyselämykset sekä arjen tärkeät palvelut vain kävelymatkan päässä kotiovelta. Lähialueelta löytyy muun muassa päiväkoti, kouluja, ruokakauppoja, uimahalli, jäähalli sekä monia muita liikuntapaikkoja. Helsinki on puolen tunnin ajomatkan päässä, ja lentokenttä vain vartin. 

Tutustu asuinalueeseen tästä

Muuta uuteen kotiin rennommin - tarjoamme nyt muuttoavun kaupan päälle!

Haluamme että voit ottaa muuton uuteen kotiin rennommin. Saat meiltä muuttoapuun 1 000 euron lahjakortin (Niemi Palvelut Oy) , mikäli teet asuntokaupat BoKlok-kodista 30.10.2020 mennessä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja kysy lisää!

Tutustu BoKlok-kotiin

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja