Tuusulan Tähtipolku

Ihanamman asumisen tähden

As. Oy Tuusulan Tähtipolun viihtyisässä BoKlok-puutalokorttelissa odottaa vielä muutama tarkasti suunniteltu kolmio omia asukkaitaan! Haluaisitko mieluummin toisen kerroksen rauhan ja parvekkeen vai ensimmäisen kerroksen kätevyyden ja oman pienen pihan? Molempia löytyy! Tutustu vapaana oleviin koteihin ja sovi esittely (p. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi)!

Jos arvostat asuinalueen rauhallisuutta, hyviä liikenneyhteyksiä ja palveluita sekä kodin valoisuutta, Tähtipolussa sinun on hyvä olla.

3 / 32 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala61 m²

Velaton hinta238 400 - 246 300 €

OsoitePikkukarhunkierto 11, 04300, Tuusula

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Tuusulan Tähtipolku

Seuraava esittelyaika

Ota meihin yhteyttä (p. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi) ja sovi oma esittely! Tähtipolkuun voit tutustua myös katsomalla videoesittelyn tai lyhyemmät videot alempana tällä sivulla.

Asunnot

BoKlok-asuntokohde As. Oy Tuusulan Tähtipolku sijaitsee Rykmentinpuistossa, vain lyhyen matkan päässä kaikista Hyrylän palveluista. Tähtipolussa on neljä kaksikerroksista puuluhtitaloa. L-kirjaimen muotoiset puutalot muodostavat suojaisan asuinkorttelin, jonka keskelle kätkeytyy viehkeä piha leikkipaikkoineen, istutuksineen ja pihasaunoineen. Asuntoyhtiössä on yhteensä 32 kotia, joiden koot vaihtelevat yhdestä neljään huoneeseen. Täältä löytyy sopiva koti jokaiseen elämäntilanteeseen!

Toimivaa tilaa näppäriä neliöitä

Tarkasti mietitty asuntopohja on sujuvan arjen kivijalka: keittiössä on juuri sopivasti laskutilaa ja kodin säilytysratkaisuja on helppo täydentää omien tarpeiden mukaan. Tyylistäkään ei tingitä – IKEA tuo koteihin skandinaavisen ajattomat sisustusmateriaalit. BoKlok-kodissa on raikas skandinaavinen tyyli, valoisat huoneet ja vaaleat pinnat, joihin on helppo sisustaa oma, persoonallinen tunnelma. BoKlok-kodin materiaalit ovat luonnollisia ja kestäviä. BoKlok tarjoaa kotiisi laadukkaita materiaaleja ja tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia. Kun perusmateriaalit ovat kunnossa, on helppo aloittaa sisustaminen.

Lekottele parvekkeella tai saunan lämmössä

Jokaisessa Tähtipolun kodissa on oma parveke ja joissain myös asuntopiha. Taloyhtiön yhteinen sauna tarjoaa lempeät löylyt. Oman pihan puissa kypsyvät omenat ja kasvimaalla yrtit sekä salaatit. Asunnon hintaan kuuluu sähköpistokkeellinen autopaikka ja lämmin, huoneistokohtainen varasto.

 

BoKlok – fiksuja koteja

BoKlok on asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet Skanska ja IKEA yhdessä. BoKlok rakentaa koteja mahdollisimman monelle – vastuullisesti. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa. Lue lisää: boklok.fi

Uusia koteja perinteikkäällä paikalla

Rykmentinpuisto sijaitsee aivan Tuusulan keskustan tuntumassa. Hyrylän vanhalle kasarmialueelle muodostuu Tuusulan uusi elinvoimainen ja hurmaava kotikeskittymä. Asuinalueelta löydät hyvät harrastusmahdollisuudet, vapaa-ajan virkistyselämykset sekä arjen tärkeät palvelut vain kävelymatkan päässä kotiovelta. Lähialueelta löytyy muun muassa päiväkoti, kouluja, ruokakauppoja, uimahalli, jäähalli sekä monia muita liikuntapaikkoja. Helsinki on puolen tunnin ajomatkan päässä, ja lentokenttä vain vartin.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Tervetuloa esittelyyn!

Tutustu BoKlok-kotiin (3 h + k)

Tutustu BoKlok-kotiin (4 h + k)

Tutustu Rykmentinpuistoon ilmasta käsin

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja