Tuusulan Tähtipolku

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Uusia puutalokoteja Tuusulan Asuntomessuille 2020

Vuoden 2020 Asuntomessut järjestetään Tuusulan Rykmentinpuistossa, missä luonnonläheinen asuminen kohtaa kyläkaupunkimaisen ympäristön. Uudelle asuinalueelle on nyt suunnitteilla korttelipihallisen verran helppoa, viihtyisää ja lämminhenkistä puutaloasumista.

23 / 32 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h

Pinta-ala31 - 74 m²

Velaton hinta142 300 - 298 500 €

OsoitePikkukarhunkierto 11, 04300, Tuusula

TonttiOma

Valmistuminen 25.8.2020 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Tuusulan Tähtipolku

Asunnot

Ihanamman asumisen tähden

BoKlok-asuntokohde As. Oy Tuusulan Tähtipolku rakennetaan yhdelle asuntomessualueen parhaista paikoista, aivan alueen sisääntuloväylien lähelle. Tämä tarkoittaa sitä, että Tähtipolun kodit sijaitsevat messujen jälkeenkin loistavalla paikalla, vain lyhyen matkan päässä kaikista kunnan palveluista.

Tähtipolkuun kuuluu neljä kaksikerroksista puuluhtitaloa. L-kirjaimen muotoiset puutalot muodostavat suojaisan asuinkorttelin, jonka keskelle kätkeytyy viehkeä piha leikkipaikkoineen, istutuksineen ja pihasaunoineen. Tähtipolkuun rakennetaan yhteensä 32 uutta kotia, joiden koot vaihtelevat yhdestä neljään huoneeseen. Täältä löytyy sopiva koti jokaiseen elämäntilanteeseen.

Lekottele parvekkeella tai saunan lämmössä

Jokaisessa Tähtipolun kodissa on oma parveke ja joissain myös asuntopiha. Taloyhtiön yhteinen sauna tarjoaa lempeät löylyt. Oman pihan puissa kypsyvät omenat ja kasvimaalla yrtit sekä salaatit. Asunnon hintaan kuuluu sähköpistokkeellinen autopaikka ja lämmin, huoneistokohtainen varasto.

BoKlok-kodin asuntokauppa onnistuu vaikkapa omalta kotisohvaltasi

Kyllä, luit oikein! Asuntokauppa onnistuu digitaalisesti aina asunnon valinnasta maksujen ja omistuksen siirtoon asti. Kysy lisää asuntomyynnistämme! 

Lisätietoja: boklok.fi/digitaalinen-asuntokauppa

BoKlok – fiksuja koteja

Skanskan ja IKEA-konsernin yhteinen BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

Uusia koteja perinteikkäälle paikalle

Tuusulan Asuntomessut järjestetään Rykmentinpuiston uudella asuinalueella kesällä 2020. Asuntomessualue nousee Tuusulan keskustaan, Hyrylän vanhalle kasarmialueelle, josta muodostuu Tuusulan uusi elinvoimainen ja hurmaava kotikeskittymä. Asuinalue valmistuu messujen loppuun mennessä, joten saadessasi uudet kotiavaimesi syksyllä 2020, ei naapurissa enää häiritse keskeneräinen työmaa – saat muuttaa täysin valmiiseen naapurustoon.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja