Tuusulan Tähtipolku

Ihanamman asumisen tähden

As. Oy Tuusulan Tähtipolun viihtyisässä puutalokorttelissa odottaa vielä muutama tarkasti suunniteltu kolmio omia asukkaitaan! Jos arvostat asuinalueen rauhallisuutta ja kodin valoisuutta, täällä sinun on hyvä olla.

7 / 32 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala61 m²

Velaton hinta238 400 - 246 300 €

OsoitePikkukarhunkierto 11, 04300, Tuusula

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Tuusulan Tähtipolku

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 17.10.2021
klo 14.00 - 15.00

Tervetuloa asuntonäyttöön Tuusulan Tähtipolkuun! Asiakasvastaavamme on paikalla klo 14 - 15, mutta varaathan vielä oman esittelyaikasi etukäteen (p. 0800 915100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi). Tulethan esittelyyn terveenä! HUOM! Jos tämä aika ei sovi sinulle, ota meihin yhteyttä - esittelemme asuntoja mielellämme muinakin aikoina.

Asunnot

BoKlok-asuntokohde As. Oy Tuusulan Tähtipolku sijaitsee Rykmentinpuistossa, vain lyhyen matkan päässä kaikista Tuusulan kunnan palveluista. Tähtipolussa on neljä kaksikerroksista puuluhtitaloa. L-kirjaimen muotoiset puutalot muodostavat suojaisan asuinkorttelin, jonka keskelle kätkeytyy viehkeä piha leikkipaikkoineen, istutuksineen ja pihasaunoineen. Asuntoyhtiössä on yhteensä 32 uutta kotia, joiden koot vaihtelevat yhdestä neljään huoneeseen. Täältä löytyy sopiva koti jokaiseen elämäntilanteeseen!

Toimivaa tilaa näppäriä neliöitä

Tarkasti mietitty asuntopohja on sujuvan arjen kivijalka: keittiössä on juuri sopivasti laskutilaa ja kodin säilytysratkaisuja on helppo täydentää omien tarpeiden mukaan. Tyylistäkään ei tingitä – IKEA tuo koteihin skandinaavisen ajattomat sisustusmateriaalit. BoKlok-kodissa on raikas skandinaavinen tyyli, valoisat huoneet ja vaaleat pinnat, joihin on helppo sisustaa oma, persoonallinen tunnelma. BoKlok-kodin materiaalit ovat luonnollisia ja kestäviä. BoKlok tarjoaa kotiisi laadukkaita materiaaleja ja tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia. Kun perusmateriaalit ovat kunnossa, on helppo aloittaa sisustaminen.

Lekottele parvekkeella tai saunan lämmössä

Jokaisessa Tähtipolun kodissa on oma parveke ja joissain myös asuntopiha. Taloyhtiön yhteinen sauna tarjoaa lempeät löylyt. Oman pihan puissa kypsyvät omenat ja kasvimaalla yrtit sekä salaatit. Asunnon hintaan kuuluu sähköpistokkeellinen autopaikka ja lämmin, huoneistokohtainen varasto.

 

Tarvitsetko apua nykyisen kotisi myyntiin?

Kiinteistömaailma tarjoaa BoKlokin asiakkaille turvallisen ja sujuvan kodinvaihdon. Tutustu etuun!

 

BoKlok – fiksuja koteja

Skanskan ja IKEA-konsernin yhteinen BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

 

TUTUSTU TÄHTIPOLUN HINNASTOON

Uusia koteja perinteikkäällä paikalla

Rykmentinpuisto sijaitsee aivan Tuusulan keskustan tuntumassa. Hyrylän vanhalle kasarmialueelle muodostuu Tuusulan uusi elinvoimainen ja hurmaava kotikeskittymä. Asuinalueelta löydät hyvät harrastusmahdollisuudet, vapaa-ajan virkistyselämykset sekä arjen tärkeät palvelut vain kävelymatkan päässä kotiovelta. Lähialueelta löytyy muun muassa päiväkoti, kouluja, ruokakauppoja, uimahalli, jäähalli sekä monia muita liikuntapaikkoja. Helsinki on puolen tunnin ajomatkan päässä, ja lentokenttä vain vartin.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Amin ja Elsan kotiloma BoKlokissa

Tervetuloa esittelyyn!

Tutustu BoKlok-kotiin

Tutustu Rykmentinpuistoon ilmasta käsin

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja