Tuusulan Tähtipolku

Ihanamman asumisen tähden

As. Oy Tuusulan Tähtipolun viihtyisässä BoKlok-puutalokorttelissa odottaa vielä kaksi valoisaa ja tarkasti suunniteltua kolmiota omia asukkaitaan! Asunnoissa on sekä parveke että oma pieni piha, ja taloyhtiön viihtyisässä pihapiirissä on asukkaiden yhteiskäytössä tunnelmallinen pihasauna. Tutustu vapaana oleviin koteihin ja sovi esittely, p. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi! Jos arvostat asuinalueen rauhallisuutta, hyviä liikenneyhteyksiä ja palveluita sekä kodin valoisuutta, Tähtipolussa sinun on hyvä olla.

TyyppiKerrostalo

Vapaana 0 / 32

OsoitePikkukarhunkierto 11, 04300, Tuusula

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Tuusulan Tähtipolku

Asunnot

BoKlok-asuntokohde As. Oy Tuusulan Tähtipolku sijaitsee Rykmentinpuistossa, vain lyhyen matkan päässä kaikista Hyrylän palveluista. Tähtipolussa on neljä kaksikerroksista puuluhtitaloa. L-kirjaimen muotoiset puutalot muodostavat suojaisan asuinkorttelin, jonka keskelle kätkeytyy viehkeä piha leikkipaikkoineen, istutuksineen ja pihasaunoineen. Asuntoyhtiössä on yhteensä 32 kotia, joiden koot vaihtelevat yhdestä neljään huoneeseen.

Toimivaa tilaa näppäriä neliöitä

Tarkasti mietitty asuntopohja on sujuvan arjen kivijalka: keittiössä on juuri sopivasti laskutilaa ja kodin säilytysratkaisuja on helppo täydentää omien tarpeiden mukaan. Tyylistäkään ei tingitä – IKEA tuo koteihin skandinaavisen ajattomat sisustusmateriaalit. BoKlok-kodissa on raikas skandinaavinen tyyli, valoisat huoneet ja vaaleat pinnat, joihin on helppo sisustaa oma, persoonallinen tunnelma. BoKlok-kodin materiaalit ovat luonnollisia ja kestäviä. BoKlok tarjoaa kotiisi laadukkaita materiaaleja ja tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia. Kun perusmateriaalit ovat kunnossa, on helppo aloittaa sisustaminen.

Lekottele parvekkeella tai saunan lämmössä

Jokaisessa Tähtipolun kodissa on oma parveke ja alakerran asunnoilla lisäksi asuntopiha. Taloyhtiön yhteinen tunnelmallinen pihasauna tarjoaa lempeät löylyt. Oman pihan puissa kypsyvät omenat ja kasvimaalla yrtit sekä salaatit. Asunnon hintaan kuuluu sähköpistokkeellinen autopaikka ja lämmin, huoneistokohtainen varasto.

 

BoKlok – fiksuja koteja

BoKlok on asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet Skanska ja IKEA yhdessä. BoKlok rakentaa koteja mahdollisimman monelle – vastuullisesti. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa. Lue lisää: boklok.fi

Tervetuloa esittelyyn!

Tutustu BoKlok-kotiin (3 h + k)

Tutustu BoKlok-kotiin (4 h + k)

Tutustu Rykmentinpuistoon ilmasta käsin

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja

Energialuokka B

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lue lisää

Rahoitus

BoKlok on lupaus uudisasuntojen erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Myös asumiskustannukset pysyvät BoKlokissa kohtuullisina. BoKlok-kotiin on mahdollista päästä pienellä määrällä omaa rahaa. Asunnon myyntihinta on 30 % tai 40 % asunnon velattomasta kokonaishinnasta. Loppuosa velattomasta hinnasta on yhtiölainaa. Ostohetkellä sinun tarvitsee maksaa vain 1/4 asunnon myyntihinnasta.

Lue lisää