Turun Korvetti

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Aurajoella vapauden tunne tekee kodin

As. Oy Turun Korvetti on valmistunut Telakkarannan merellisiin maisemiin. Seitsenkerroksisessa talossa on 34 avaraa ja hyvin varusteltua kotia, joiden suurista ikkunoista tulvii luonnonvaloa kotiin. Tilavilla parvekkeilla vietetään aikaa Aurajoen maisemia ihaillen. Merellisessä ympäristössä ohi kulkevat laivat tuovat terveisiä kaukaisilta matkoiltaan. Täällä vapautta ei tarvitse lähteä enää etsimään muualta. Korvetissa vapautta on olla kotona.

TyyppiKerrostalo

Vapaana 0 / 34

OsoiteEerik Pommerilaisen ranta 8, 20810, Turku

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Turun Korvetti

Asunnot

Korvetin kodeissa olohuone ja keittiö muodostavat viihtyisän ja valoisan tilan. Avaruuden tuntua lisäävät suuret ikkunat, jotka tuovat luonnonvalon sisään. Säilytysratkaisuihin on panostettu ja asunnoista löytyy päämakuuhuoneen yhteydestä joko tilava vaatehuone tai tyylikäs liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Vakiovarusteena oleva viilennyskäyttöön tarkoitettu ilmalämpöpumppu lisää asumismukavuutta kesähelteillä. 

Ylimmän kerroksen joenpuoleisista asunnoista löytyy todellinen harvinaisuus – ylellinen kattoterassi ja katettu ulkoparveke. Omalla kattoterassilla vapauden tunne ja oma rauha todella konkretisoituu – vastaavia näkymiä ei monesta paikasta löydy. Upea jokimaisema on näissä asunnoissa tuotu myös osaksi asuntoa korkeilla lasiseinillä. 

Korvetin kolmannen kerroksen kaksio A12 on sisustettu esittelyasunnoksi. Kuvakarusellin sisustetun asunnon valokuvat ovat tästä asunnosta.                                     

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja

Kestää elämän.

Merkittävimmät vastuullisuuspäätökset tehdään jo kodin suunnitteluvaiheessa. Skanska Kodit rakennetaan elämänkestäviksi. Aurinkopaneelit, maalämpö, sähköautojen latausmahdollisuus ja polkupyörien pesu- ja huoltopisteet tekevät kestävästä elämästä helppoa.

Lue lisää

Digitaalinen asuntokauppa

Skanska on tuonut markkinoille uuden, täysin digitaalisen tavan ostaa asunto. Siinä koko asuntokauppaprosessi, aina asunnon valinnasta maksujen ja omistuksen siirtoon voidaan hoitaa digitaalisesti - vaikka omalta kotisohvalta käsin.

Lue lisää

Energialuokka A

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lue lisää

Uuden kodin rahoittaminen

Uuden kodin hankinta on pyritty tekemään sinulle mahdollisimman helpoksi. Saat uuden kodin jo kohtuullisella omarahoitusosuudella. Skanskalla uuden kodin velaton hinta koostuu myyntihinnasta sekä Skanskan neuvottelemasta pitkäaikaisesta taloyhtiölainasta. Lue lisää ja katso esimerkki hinnan muodostumisesta sekä maksueristä.

Lue lisää