Turun Korvetti

Tulossa askeleen lähemmäs Aurajokea

Telakkarantaan veden äärelle on muodostunut haluttu asuinalue, josta on kehittynyt turkulaisten oma idyllinen olohuone. Parasta sijainnissa on meren läheisyys ja eläväinen Aurajoki, jonka katselemiseen ei koskaan väsy.

Telakkarantaan valmistuneen Kreijarin kaikki kodit on nyt myyty. Suosittu Telakkarannan asuinalue saa jatkoa. Omalle tontille aivan joen rannalle osoitteeseen Eerik Pommerilaisen ranta 8, on suunnitteilla uusia tasokkaita kaupunkikoteja.

Seitsenkerroksisen Korvetin tarkkaan suunnitellut ja toiminnalliset asunnot sijaitsevat kerroksissa 2-7. Asuntoja tulee yhteensä 34. Vesikiertoinen lattialämmitys mahdollistaa korkeat ikkunat, jotka tuovat valon ja maisemat osaksi kotia. Kaiken kruunaa lasitettu parveke Aurajoen näkymillä.

Telakkarannassa Korvetin vieressä tehtävät kalliolouhintatyöt ovat valitettavasti viivästyneet, mistä johtuen Korvetin ennakkomarkkinoinnin aloitus on siirtynyt vuodelle 2022.

Haluatko kuulla Korvetin tulevista kodeista ensimmäisten joukossa? Jätä yhteystietosi Ota yhteyttä -painikkeen kautta.

Tulossa asuntoa

OsoiteEerik Pommerilaisen ranta 8, 20810, Turku

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Turun Korvetti

Teollisuusalueen vahva identiteetti säilyy sukupolvelta toiselle

Turun Telakkarannalla on pitkä teollinen historia: alueella rakennettiin laivoja aina 1500-luvulta 2000-luvun alkuun asti. Viimeisen tehtaan sulkiessa ovensa Telakkaranta sai uuden elämän trendikkäänä asuinalueena. Nyt alueella on paljon uudisrakennuksia ja vahva identiteetti teollisuushistorian ja modernin arkkitehtuurin yhdistymispaikkana. Alue on nykyaikainen, mutta uudessa kaavoituksessa on vaalittu alueen alkuperäistä tunnelmaa – perinteikkään alueen rakastettu siluetti saa edelleen muotonsa korkeista telakkanostureista.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja