Turun Korvetti

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Aurajoella vapauden tunne tekee kodin

As. Oy Turun Korvetti on valmistunut Telakkarannan merellisiin maisemiin. Seitsenkerroksisessa talossa on 34 avaraa ja hyvin varusteltua kotia, joiden suurista ikkunoista tulvii luonnonvaloa kotiin. Tilavilla parvekkeilla vietetään aikaa Aurajoen maisemia ihaillen. Merellisessä ympäristössä ohi kulkevat laivat tuovat terveisiä kaukaisilta matkoiltaan. Täällä vapautta ei tarvitse lähteä enää etsimään muualta. Korvetissa vapautta on olla kotona.

Korvetin kolmannen kerroksen kaksio A12 on sisustettu esittelyasunnoksi. Kuvakarusellin sisustetun asunnon valokuvat ovat tästä asunnosta.

7 / 34 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h

Pinta-ala49 - 69 m²

Velaton hinta322 400 - 565 300 €

OsoiteEerik Pommerilaisen ranta 8, 20810, Turku

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Turun Korvetti

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 0800 162 162 ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Korvetin kodeissa olohuone ja keittiö muodostavat viihtyisän ja valoisan tilan. Avaruuden tuntua lisäävät suuret ikkunat, jotka tuovat luonnonvalon sisään. Säilytysratkaisuihin on panostettu ja asunnoista löytyy päämakuuhuoneen yhteydestä joko tilava vaatehuone tai tyylikäs liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Vakiovarusteena oleva viilennyskäyttöön tarkoitettu ilmalämpöpumppu lisää asumismukavuutta kesähelteillä. 

Ylimmän kerroksen joenpuoleisista asunnoista löytyy todellinen harvinaisuus – ylellinen kattoterassi ja katettu ulkoparveke. Omalla kattoterassilla vapauden tunne ja oma rauha todella konkretisoituu – vastaavia näkymiä ei monesta paikasta löydy. Upea jokimaisema on näissä asunnoissa tuotu myös osaksi asuntoa korkeilla lasiseinillä.                                           

Ikoninen miljöö saa ansaitsemansa kodit

Turun Telakkarannalla on pitkä teollinen historia: alueella rakennettiin laivoja aina 1500-luvulta 2000-luvun alkuun asti. Viimeisen tehtaan sulkiessa ovensa Telakkaranta sai uuden elämän trendikkäänä asuinalueena. Nyt alueella on paljon uudisrakennuksia ja vahva identiteetti teollisuushistorian ja modernin arkkitehtuurin yhdistymispaikkana. Alue on nykyaikainen, mutta uudessa kaavoituksessa on vaalittu alueen alkuperäistä tunnelmaa – perinteikkään alueen rakastettu siluetti saa edelleen muotonsa korkeista telakkanostureista.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja