Turun Korvetti

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Aurajoella vapauden tunne tekee kodin

As. Oy Turun Korvetti kohoaa Telakkarannan merellisiin maisemiin. Seitsenkerroksisessa talossa on 34 avaraa ja hyvin varusteltua kotia, joiden suurista ikkunoista tulvii luonnonvaloa kotiin. Tilavilla parvekkeilla vietetään aikaa Aurajoen maisemia ihaillen. Merellisessä ympäristössä ohi kulkevat laivat tuovat terveisiä kaukaisilta matkoiltaan. Täällä vapautta ei tarvitse lähteä enää etsimään muualta. Korvetissa vapautta on olla kotona.

12 / 34 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h

Pinta-ala49 - 69 m²

Velaton hinta322 400 - 565 300 €

OsoiteEerik Pommerilaisen ranta 8, 20810, Turku

TonttiOma

Valmistuminen 31.10.2023 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Turun Korvetti

Seuraava esittelyaika

Tiistai 4.4.2023
klo 16.30 - 18.00

Tervetuloa tutustumaan As. Oy Turun Korvetin suunnitelmiin Skanska Studiolle, Itäinen Rantakatu 60, 20810 Turku. Voit myös sopia oman esittelyajan p. 0800 162 162.

Asunnot

Korvetin kodeissa olohuone ja keittiö muodostavat viihtyisän ja valoisan tilan. Avaruuden tuntua lisäävät suuret ikkunat, jotka tuovat luonnonvalon sisään. Säilytysratkaisuihin on panostettu ja asunnoista löytyy päämakuuhuoneen yhteydestä joko tilava vaatehuone tai tyylikäs liukuovellinen Elfa-säilytysjärjestelmä.  Vakiovarusteena oleva viilennyskäyttöön tarkoitettu ilmalämpöpumppu lisää asumismukavuutta kesähelteillä. Kaikkien asuntojen lasitetuilta parvekkeilta aukeavat näkymät Aurajoen suuntaan.

Ylimmän kerroksen joenpuoleisista asunnoista löytyy todellinen harvinaisuus – ylellinen kattoterassi ja katettu ulkoparveke. Omalla kattoterassilla vapauden tunne ja oma rauha todella konkretisoituu – vastaavia näkymiä ei monesta paikasta löydy. Upea jokimaisema on näissä asunnoissa tuotu myös osaksi asuntoa korkeilla lasiseinillä.                                           

Ikoninen miljöö saa ansaitsemansa kodit

Turun Telakkarannalla on pitkä teollinen historia: alueella rakennettiin laivoja aina 1500-luvulta 2000-luvun alkuun asti. Viimeisen tehtaan sulkiessa ovensa Telakkaranta sai uuden elämän trendikkäänä asuinalueena. Nyt alueella on paljon uudisrakennuksia ja vahva identiteetti teollisuushistorian ja modernin arkkitehtuurin yhdistymispaikkana. Alue on nykyaikainen, mutta uudessa kaavoituksessa on vaalittu alueen alkuperäistä tunnelmaa – perinteikkään alueen rakastettu siluetti saa edelleen muotonsa korkeista telakkanostureista.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

RTS-ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

As. Oy Turun Korvetti on yksi Skanskan uusista RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Korvetin energiatehokkuus on viritetty huippuunsa  ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnitteluvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta > 

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja