Turun Puuseppä

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

BoKlok-koteja makeiden muistojen Kärsämäkeen - osta omasi pian!

Turun ensimmäiset BoKlok-kodit rakennetaan makeiden muistojen Kärsämäkeen: As. Oy Turun Puuseppä kohoaa arvostetulle pientaloalueelle, ihan Leafin entisen makeistehtaan kulmille. Tehtaan tiloissa on nykyään erinomaiset sisäliikuntatilat ja alueella hyvät palvelut, liikenneyhteydet ja ulkoilumahdollisuudet.

Puusepän rakentaminen on täydessä vauhdissa, ja asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin huolettomiin koteihinsa maaliskuussa 2023. Nyt onkin mitä parhain hetki valita juuri se itsellesi mieluisin asunto! Tutustu vapaana oleviin koteihin ja sovi esittely - malliasunnoksi olemme sisustaneet yhden kolmioista, asunnon D 26.

Asunnon voit varata Varaa asunto -painikkeella. Voit myös aina olla meihin yhteydessä, p. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi.

36 / 38 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h, 4h

Pinta-ala44 - 74 m²

Velaton hinta189 900 - 336 000 €

OsoitePuustellinkatu 6, 20360, Turku

TonttiOma

Valmistuminen 31.3.2023 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Turun Puuseppä

Seuraava esittelyaika

Katso esittelyvideo!

Raision IKEA-tavaratalossa on BoKlok-kaksiota muistuttava esittelytila – tervetuloa tutustumaan! 

Asunnot

Turun Puuseppään rakennetaan 38 uutta BoKlok-kotia kaksioista neljän huoneen asuntoihin. Taloyhtiön tontti on oma, ja talot ovat kaksikerroksisia luhtitaloja. Asuntokoot vaihtelevat välillä 44 m²–74,5 m². Jokaiseen kotiin tulee joko oma pieni piha tai parveke. Asuntoyhtiöön tulee lisäksi asukkaiden yhteinen pihasauna sekä pienviljelyspalsta.  Jokaiselle asunnolle kuuluu oma autopaikka, joka sisältyy myyntihintaan ja yhtiövastikkeeseen.

Puusepän läheisyydessä on urheilu- ja vapaa-ajankeskus Leaf-areena sekä runsaasti viheralueita. Lisäksi alueella on kaksi koulua, päiväkoti ja useita urheilualueita. Puusepästä ajaa autolla noin 11 minuutissa Turun keskustaan. Kohteen läheisyydestä kulkee tiheään myös paikallisbussi, jolla matkan keskustaan taittaa noin vartissa.

BoKlok-kaksiota mukaileva esittelytila on avattu Raision IKEA-tavarataloon. Tilasta saa hyvän käsityksen asunnon tilankäytöstä, ja myös tilaan rakennetut kiinteät kalusteet vastaavat niitä, jotka toteutetaan myös Turun Puusepän BoKlok-koteihin. Tervetuloa tutustumaan!

 

BoKlok – fiksuja koteja

BoKlok on asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet Skanska ja IKEA yhdessä. BoKlok rakentaa koteja mahdollisimman monelle – vastuullisesti. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa. Lue lisää: boklok.fi

Omaa rauhaa ja vehreyttä

Turun Kärsämäki sijaitsee noin neljä kilometriä Turun keskustasta pohjoiseen Vähäjoen länsipuolella. Alueella on omakoti-, rivi- ja pienkerrostaloja eri vuosikymmeniltä ja asukkaita noin 2 000.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Katso Puusepän esittelyvideo

Näin BoKlok-kodit rakentuvat!

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja