Turun Puuseppä

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

BoKlok-koteja makeiden muistojen Kärsämäkeen

Turun ensimmäiset BoKlok-kodit rakennetaan makeiden muistojen Kärsämäkeen – As. Oy Turun Puuseppä kohoaa keskelle arvostettua pientaloaluetta, ihan Leafin entisen makeistehtaan kulmille. Kotien ennakkomarkkinointi on nyt käynnissä! Voit tehdä ennakkovarauksen talojen B, D ja E asuntoihin. Tutustu vaihtoehtoihin, valitse mieleisesi ja tee varaus 23.1.2022 klo 23.59 mennessä!

Jos jokin asia askarruttaa, asiakasvastaavamme Merja Långvik auttaa mielellään, p. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi.

35 / 38 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h, 4h

Pinta-ala44 - 74 m²

Velaton hinta189 900 - 336 000 €

OsoitePuustellinkatu 6a, 6b ja 8, 20360, Turku

TonttiOma

Valmistuminen Ennakkomarkkinoinnissa

TaloyhtiöAs. Oy Turun Puuseppä

Seuraava esittelyaika

Katso esittelyvideo!

Asunnot

Turun Puuseppään rakennetaan 38 uutta BoKlok-kotia kaksioista neljän huoneen asuntoihin. Taloyhtiö koostuu kaksikerroksisista luhtitaloista. Asuntokoot vaihtelevat välillä 44 m²–74,5 m². Jokaiseen kotiin tulee joko oma pieni piha tai parveke. Asuntoyhtiöön tulee lisäksi asukkaiden yhteinen pihasauna sekä pienviljelyspalsta.  

Puusepän läheisyydessä on urheilu- ja vapaa-ajankeskus Leaf-areena sekä runsaasti viheralueita. Lisäksi alueella on kaksi koulua, päiväkoti ja useita urheilualueita. Puusepästä ajaa autolla noin 11 minuutissa Turun keskustaan. Kohteen läheisyydestä kulkee tiheään myös paikallisbussi, jolla matkan keskustaan taittaa noin puolessa tunnissa.

Psst! BoKlok-kaksiota mukaileva esittelytila on tulossa Raision IKEA-tavarataloon. Kerromme pian lisää!

TUTUSTU PUUSEPÄN ESITTEESEEN

 

BoKlok – fiksuja koteja

BoKlok-konseptin ovat kehittäneet yhdessä Skanska ja IKEA. Konseptissa yhdistyvät hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

Omaa rauhaa ja vehreyttä

Turun Kärsämäki sijaitsee noin neljä kilometriä Turun keskustasta pohjoiseen Vähäjoen länsipuolella. Pientalovaltaisella alueella asuu noin 2 000 asukasta. Lähistöllä on runsaasti harrastusmahdollisuuksia, luontoa ja tärkeimmät arjen palvelut. Turun keskustaankin matka taittuu kätevästi.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Katso Puusepän esittelyvideo

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja