Turun Puuseppä

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

BoKlok-koteja makeiden muistojen Kärsämäessä - osta omasi pian!

Turun ensimmäiset BoKlok-kodit sijaitsevat makeiden muistojen Kärsämäessä: As. Oy Turun Puuseppä kohosi arvostetulle pientaloalueelle, ihan Leafin entisen makeistehtaan kulmille. Tehtaan tiloissa on nykyään erinomaiset sisäliikuntatilat ja alueella hyvät palvelut, liikenneyhteydet ja ulkoilumahdollisuudet.

Puusepän upouudet huolettomat kodit ovat nyt muuttovalmiita, joten nyt on mitä parhain hetki valita juuri se itsellesi mieluisin asunto! Hyödynnä myös etu: asunnon ostajalle toinen autopaikka kaupan päälle! Tutustu vapaana oleviin koteihin ja sovi esittely – malliasunnoksi olemme sisustaneet yhden kolmioista, asunnon D 26.

Asunnon voit varata Varaa asunto -painikkeella. Voit myös aina olla meihin yhteydessä, p. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi.

34 / 38 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h, 4h

Pinta-ala44 - 74 m²

Velaton hinta189 900 - 332 000 €

OsoitePuustellinkatu 6, 20360, Turku

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Turun Puuseppä

Seuraava esittelyaika

Katso esittelyvideo!

Raision IKEA-tavaratalossa on BoKlok-kaksiota muistuttava esittelytila – tervetuloa tutustumaan! 

Asunnot

Turun Puusepässä on 38 BoKlok-kotia kaksioista neljän huoneen asuntoihin. Taloyhtiön tontti on oma, ja talot ovat kaksikerroksisia luhtitaloja. Asuntokoot vaihtelevat välillä 44 m²–74,5 m². Jokaisessa kodissa on joko oma pieni piha tai parveke. Asukkaiden yhteisessä käytössä on lisäksi lempeät löylyt tarjoava pihasauna sekä pienviljelyspalsta. Jokaiselle asunnolle kuuluu oma autopaikka, joka sisältyy myyntihintaan ja yhtiövastikkeeseen.

Puusepän läheisyydessä on urheilu- ja vapaa-ajankeskus Leaf-areena sekä runsaasti viheralueita. Lisäksi alueella on kaksi koulua, päiväkoti ja useita urheilualueita. Puusepästä ajaa autolla noin 11 minuutissa Turun keskustaan. Kohteen läheisyydestä kulkee tiheään myös paikallisbussi, jolla matkan keskustaan taittaa noin vartissa.

Puuseppään sisustetun esittelyasunnon lisäksi Raision IKEA-tavaratalosta löytyy BoKlok-kaksiota mukaileva esittelytila. Tilasta saa hyvän käsityksen asunnon tilankäytöstä, ja myös tilaan rakennetut kiinteät kalusteet vastaavat niitä, jotka on toteutettu myös Turun Puusepän BoKlok-koteihin. Tervetuloa tutustumaan!

 

BoKlok – fiksuja koteja

BoKlok on asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet Skanska ja IKEA yhdessä. BoKlok rakentaa koteja mahdollisimman monelle – vastuullisesti. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa. Lue lisää: boklok.fi

Omaa rauhaa ja vehreyttä

Turun Kärsämäki sijaitsee noin neljä kilometriä Turun keskustasta pohjoiseen Vähäjoen länsipuolella. Alueella on omakoti-, rivi- ja pienkerrostaloja eri vuosikymmeniltä ja asukkaita noin 2 000.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Katso Puusepän esittelyvideo

Näin BoKlok-kodit rakentuvat!

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja