Turun Puuseppä

BoKlok-koteja tulossa Turun Kärsämäkeen

Turun Puuseppä rakennetaan viihtyisälle pientalovaltaiselle asuinalueelle Kärsämäkeen. Kyseessä on ensimmäinen BoKlok-kohde Turussa.

Tulossa 38 asuntoa

OsoitePuustellinkatu 6, 20360, Turku

TonttiOma

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Turun Puuseppä

Asunnot

Turun Puuseppään on suunnitteilla 38 uutta BoKlok-kotia kaksioista neljän huoneen asuntoihin. Taloyhtiö koostuu kaksikerroksisista luhtitaloista. Asuntokoot vaihtelevat välillä 44 m2–74,5 m2. Jokaiseen kotiin tulee joko oma pieni piha tai parveke. Asuntoyhtiöön tulee lisäksi asukkaiden yhteinen pihasauna sekä pienviljelyspalsta.  

Puusepän läheisyydessä on urheilu- ja vapaa-ajankeskus Leaf-areena sekä runsaasti viheralueita. Lisäksi alueella on kaksi koulua, päiväkoti ja useita urheilualueita. Puusepästä ajaa autolla noin 11 minuutissa Turun keskustaan. Kohteen läheisyydestä kulkee tiheään myös paikallisbussi, jolla matkan keskustaan taittaa noin puolessa tunnissa.

BoKlok – fiksuja koteja

BoKlok-konseptin ovat kehittäneet yhdessä Skanska ja IKEA. Konseptissa yhdistyvät hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

Omaa rauhaa ja vehreyttä

Turun Kärsämäki sijaitsee noin neljä kilometriä Turun keskustasta pohjoiseen Vähäjoen länsipuolella. Pientalovaltaisella alueella asuu noin 2 000 asukasta. Lähistöllä on runsaasti harrastusmahdollisuuksia, luontoa ja tärkeimmät arjen palvelut. Turun keskustaankin matka taittuu kätevästi.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja