Asunto A 49

75 m², 3H+KT+S, 8 / 9 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Tilava saunallinen kulmakolmio

Kahdeksannen kerroksen kulmakolmio ihastuttavalla pohjaratkaisulla, josta näkymät idän ja etelän suuntaan. Moderni keittiötila ja olohuone muodostavat yhtenäisen viihtyisän tilan, josta on kulku parvekkeelle. Asunnossa on erillinen kylpyhuone sekä erillis-wc, mikä helpottaa arkea useamman asukkaan talouksissa. Eteisessä on säilytysjärjestelmä ja makuuhuoneissa vaatekaapistot sekä tilaa säästävät liukuovet. Asunnossa on oma sauna.

Kuvakarusellin sisustetun asunnon kuvat ovat vastaavasta asunnosta.

Seuraava esittelyaika

Maanantai 29.7.2024
klo 16.30 - 17.30

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiiseen Masuuniin osoitteessa Ranta-Tampellankatu 8. Jos tämä ajankohta ei sovi sinulle, ota yhteyttä (Johanna Saaristo, p. 040 721 7939) ja sovi oma esittely!

Pinta-ala 75 m²
Asuntotyyppi 3H+KT+S
Kerros 8 / 9
Asunnon numero A 49
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 614 700 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 184 410 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 430 290 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 1 787,55 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 3 347,04 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 288,75 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,85 €/m²
Ranta-Tampellan Masuuni Tampere
Ranta-Tampellan Masuuni Tampere

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Ranta-Tampellan Masuuni, Tampere
Osoite Ranta-Tampellan katu 8, 33180, Tampere
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 51
Tontti Oma
Ranta-Tampellan Masuuni Tampere

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 1500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 1500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään