Tampereen Kyttälänkruunu

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Keskustaelämää Tammerkosken kupeessa

Tampereen keskustassa sijaitseva kortteli uudistuu ja tulee valmistuessaan tarjoamaan korkeatasoista ja ympäristövastuullista kaupunkiasumista huippusijainnilla, palveluilla ja sujuvan arjen ratkaisuilla. Kaupungin parhaalle paikalle Aleksanterinkadun ja Kyttälänkadun kulmaan suunnitteilla olevassa rakennuksessa elät siellä missä tapahtuu. Loistavasta sijainnista kertoo varmastikin parhaiten se, että asukkaiden lähikauppana on Stockmann ja kotipihalta muutaman askeleen päässä ovat Koskipuiston ainutlaatuiset koskimaisemat. Täällä asuessa ehdit tekemään ja kokemaan enemmän, kun kaikki palvelut ja tapahtumat löytyvät kirjaimellisesti kulman takaa. Kotiovelta on muutaman minuutin kävelymatka keskustan ravintoloihin sekä Nokia Arenan urheilutapahtumiin ja konsertteihin. Kävelyreitit Finlaysonin historialliselle tehdasalueelle, kuntosalit ja muut liikuntamahdollisuudet ovat lähempänä kuin kivenheiton päässä. Rakennus on tehokkainta A-energialuokkaa ja kohteelle tavoitellaan Rakennustiedon ympäristöluokitusta, joka pitää sisällään rakennuksen kestävyyteen, kosteudenhallintaan, materiaaleihin, ylläpitoon sekä asumisen viihtyvyyteen liittyviä kriteerejä. Ilmoittaudu kiinnostuneeksi jo nyt ja saat ensimmäisten joukossa tietoa suunnitelmista ja kohteen etenemisestä!

TyyppiKerrostalo

Tulossa92

OsoiteAleksanterinkatu 21, 33100, Tampere

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Tampereen Kyttälänkruunu

Asunnot

10-kerroksiseen asuinrakennukseen valmistuu 92 uutta kaupunkikotia. Kattopuutarhan yhteyteen suunnitelluista asukkaiden yhteistiloista ihailet Koskipuiston yli aukeavaa upeaa näkymää Tammerkosken suuntaan. Löylyjen välissä vilvoitellessa saatat jopa kuulla veden pauhun taloyhtiön saunan näköalaterassille.

Modernit kodit on suunniteltu eri elämäntilanteisiin. Kotien suunnittelun lähtökohtana on ollut asumisen sujuvuus, viihtyvyys ja ekologisuus. Neliöitään tilavammat ja valoisat kodit muuntuvat tarpeen mukaan oivaltavien pohjaratkaisujen ansiosta. Pian sinullakin on ainutlaatuinen mahdollisuus valita uusi kotisi Tampereen parhaalta paikalta. 

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

ReCreate & kiertotalous

Kyttälänkruunun asemakaava on vahvistunut toukokuun lopussa ja tontilla sijaitsevan vanhan kiinteistön purkutyöt ovat käynnistyneet. Vuonna 1982 valmistuneen toimistotalon purku suoritetaan osana Recreate-projektia. ReCreate (Reusing prefabricated concrete for a circular economy) on nelivuotinen EU-rahoitteinen kansainvälinen tutkimushanke, jossa kehitetään purettavien rakennusten betonielementeille uusia käyttötapoja uudisrakentamisessa. Hankkeessa tutkitaan, miten käytetyt betonielementit voisi irrottaa ehjinä ja käyttää uusien rakennusten osana. Menetelmä pienentää huomattavasti uudisrakentamisen materiaaleista aiheutuvaa hiilijalanjälkeä. Lue lisää täältä  sekä katso alta projektista kertova video. Purkutyöt kestävät tontilla vuoden 2023 loppuun saakka. 

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja

Kyttälän tiedote 24.3.2022

Tampereen Kyttälässä sijaitseva keskustakortteli uudistuu ja tulee valmistuessaan tarjoamaan korkeatasoista ja ympäristövastuullista kaupunkiasumista huippusijainnilla, palveluilla ja sujuvan arjen ratkaisuilla.

Lue lisää

Energialuokka A

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lue lisää

Uuden kodin rahoittaminen

Uuden kodin hankinta on pyritty tekemään sinulle mahdollisimman helpoksi. Saat uuden kodin jo kohtuullisella omarahoitusosuudella. Skanskalla uuden kodin velaton hinta koostuu myyntihinnasta sekä Skanskan neuvottelemasta pitkäaikaisesta taloyhtiölainasta. Lue lisää ja katso esimerkki hinnan muodostumisesta sekä maksueristä.

Lue lisää