Oulun Plaanavahti

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Oulun uusi maamerkki kaupungin parhaalle paikalle

Huippusijainti, oma tontti ja näkymät kaupungin kattojen ylle – As. Oy Oulun Plaanavahti on suunnitteilla keskustan puistojen ja palveluiden ylle. Täällä kaikki tarvittava on kävelyetäisyyden päässä. Kotiovelta aukeavat reitit Oulun kävelykeskustaan ja aina merenrannan virkistysalueille asti. Kolmentoista kerroksen korkeuteen nouseva Plaanavahti muodostaa yhdessä viereisen Plaanatornin kanssa Oulun uuden maamerkin. Asuntoja Plaanavahtiin tulee niin yksinasujille, pariskunnille kuin perheillekin. Monipuolinen asuntovalikoima tarjoaa valoisia koteja kompakteista yksiöistä upeisiin ylempien kerrosten neljän huoneen huoneistoihin. Plaanavahdin asukkaat eivät joudu valitsemaan vastuullisen elämäntavan ja asumismukavuuden väliltä. Yhtiön katolle asennettavat aurinkopaneelit tuottavat sähköä yhtiön ja asukkaiden yhteisiin tarpeisiin sekä vesikiertoinen lattialämmitys mahdollistaa luonnonvalon tulvimisen asuntoihin lattiaan asti ylettyvistä ikkunoista. Kodeissa ei ole mitään turhaa mielikuvituksellisen sisustamisen tiellä. Ilmoittaudu kiinnostuneeksi sivun yläosassa olevasta Ota yhteyttä -painikkeesta ja saat ensimmäisten joukossa tietoa suunnitelmista ja etenemisestä!

TyyppiKerrostalo

Tulossa93

OsoiteMäkelininkatu 34 B, 90100, Oulu

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Plaanavahti

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja

Kestää elämän.

Merkittävimmät vastuullisuuspäätökset tehdään jo kodin suunnitteluvaiheessa. Skanska Kodit rakennetaan elämänkestäviksi. Aurinkopaneelit, maalämpö, sähköautojen latausmahdollisuus ja polkupyörien pesu- ja huoltopisteet tekevät kestävästä elämästä helppoa.

Lue lisää

Uuden kodin rahoittaminen

Uuden kodin hankinta on pyritty tekemään sinulle mahdollisimman helpoksi. Saat uuden kodin jo kohtuullisella omarahoitusosuudella. Skanskalla uuden kodin velaton hinta koostuu myyntihinnasta sekä Skanskan neuvottelemasta pitkäaikaisesta taloyhtiölainasta. Lue lisää ja katso esimerkki hinnan muodostumisesta sekä maksueristä.

Lue lisää