Oulun Plaanavahti

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Oulun uusi maamerkki rakentuu kaupungin parhaalle paikalle

Huippusijainti, oma tontti ja näkymät kaupungin kattojen ylle – As. Oy Oulun Plaanavahti rakentuu keskustan puistojen ja palveluiden ylle. Täällä kaikki tarvittava on kävelyetäisyyden päässä. Kotiovelta aukeavat reitit Oulun kävelykeskustaan ja aina merenrannan virkistysalueille asti.

Kolmentoista kerroksen korkeuteen nouseva Plaanavahti muodostaa yhdessä viereisen Plaanatornin kanssa Oulun uuden maamerkin. Asuntoja Plaanavahtiin tulee niin yksinasujille, pariskunnille kuin perheillekin. Monipuolinen asuntovalikoima tarjoaa valoisia ja muunneltavia koteja kompakteista yksiöistä hulppeisiin ylempien kerrosten neljän huoneen huoneistoihin.

Plaanavahdin asukkaat eivät joudu valitsemaan vastuullisen elämäntavan ja asumismukavuuden väliltä. Yhtiön katolle asennettavat aurinkopaneelit tuottavat sähköä yhtiön ja asukkaiden yhteisiin tarpeisiin ja vesikiertoinen lattialämmitys mahdollistaa luonnonvalon tulvimisen asuntoihin lattiaan asti ylettyvistä ikkunoista. Kodeissa ei ole mitään turhaa mielikuvituksellisen sisustamisen tiellä.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi sivun yläosassa olevasta Ota yhteyttä -painikkeesta ja saat ensimmäisten joukossa tietoa suunnitelmista ja etenemisestä!

Tulossa 93 asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteMäkelininkatu 34 B, 90100, Oulu

Valmistuminen 15.8.2026, Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Plaanavahti

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja