Oulun Plaanavahti

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Oulun uusi maamerkki rakentuu kaupungin parhaalle paikalle

Huippusijainti, oma tontti ja näkymät kaupungin kattojen ylle – As. Oy Oulun Plaanavahti rakentuu keskustan puistojen ja palveluiden ylle. Täällä kaikki tarvittava on kävelyetäisyyden päässä. Kotiovelta aukeavat reitit Oulun kävelykeskustaan ja aina merenrannan virkistysalueille asti.

Kolmentoista kerroksen korkeuteen nouseva Plaanavahti muodostaa yhdessä viereisen Plaanatornin kanssa Oulun uuden maamerkin. Asuntoja Plaanavahtiin tulee niin yksinasujille, pariskunnille kuin perheillekin. Monipuolinen asuntovalikoima tarjoaa valoisia ja muunneltavia koteja kompakteista yksiöistä hulppeisiin ylempien kerrosten neljän huoneen huoneistoihin.

Plaanavahdin asukkaat eivät joudu valitsemaan vastuullisen elämäntavan ja asumismukavuuden väliltä. Yhtiön katolle asennettavat aurinkopaneelit tuottavat sähköä yhtiön ja asukkaiden yhteisiin tarpeisiin ja vesikiertoinen lattialämmitys mahdollistaa luonnonvalon tulvimisen asuntoihin lattiaan asti ylettyvistä ikkunoista. Kodeissa ei ole mitään turhaa mielikuvituksellisen sisustamisen tiellä.

Plaanavahdin kotien ennakkomarkkinoinnin on suunniteltu alkavan 2023. Ilmoittaudu kiinnostuneeksi sivun yläosassa olevasta Ota yhteyttä -painikkeesta ja saat ensimmäisten joukossa tietoa suunnitelmista ja etenemisestä!

Tulossa 103 asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteMäkelininkatu 34 B, 90100, Oulu

Valmistuminen 15.8.2025, Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Plaanavahti

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

RTS-ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

As. Oy Oulun Plaanavahti on yksi Skanskan uusista RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Plaanavahdin energiatehokkuus on viritetty huippuunsa ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnitteluvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta > 

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja