Asunto A 92

199 m², 4H+K+S, 16 / 16 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Ylellinen luksusasunto – harvoin tarjolla!

Ylimmän kerroksen 4 huoneen ja keittiön ylellinen, täysin uniikki, luxustason päätyhuoneisto ihastuttavalla pohjaratkaisulla. Valoa tulvii huoneistoon lattiaan asti ylettyvistä ikkunoista ja näkymät ovat henkeäsalpaavan kauniit.

Sisustussuunnittelija Niina Ahosen materiaalivalinnat asuntoon ovat tasokkaat ja äärimmäisen tyylikkäät sekä ajattomat. Asuntoa reunustaa lasitettu lähes 60 neliön kokoinen parveke lännen ja pohjoisen suuntaan. Ylimmästä 16.kerroksen yläilmoista kelpaa ihastella vuodenaikojen vaihtelevaa taulua urbaanien maisemien yllä ja näkymät merelle ovat vertaansa vailla.

Linjakas keittiö ja ruokailutila muodostavat olohuoneen kanssa edustavan yhdessäolon tilan. Täältä avautuvat liukuovet länsiparvekkeelle, josta voit astua suoraan tervehtimään avautuvaa Oulun maisemaa.

Asunnon makuuhuoneiden välissä on oma erillinen kylpyhuone, wc ja tilava walk-in vaatehuone. Saunaosasto on kuin pieni kylpylä tuoden luksusta arkeen ja spa-osaston yhteydessä sijaitseva loungetila keittiöineen kruunaa kokonaisuuden. Kylpyhuoneet sekä erillis-wc:t on toteutettu erittäin laadukkailla materiaaleilla. Säilytystilaa on tässä kodissa runsaasti.

Tällaisia koteja on vain yksi, tartu elämäsi tilaisuuteen ja sovi oma esittely jo tänään. Tätä kotia esittelemme vain yksityisnäytöin.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme (Anu Lainio, p. 050 434 3367) ja sovi oma esittely! Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

 

Pinta-ala 199 m²
Asuntotyyppi 4H+K+S
Kerros 16 / 16
Asunnon numero A 92
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 2 100 000 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 630 000 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 1 470 000 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 6 220,20 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 11 547,90 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 567,15 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 2,85 €/m²
Oulun Plaanatorni
Oulun Plaanatorni

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Oulun Plaanatorni
Osoite Pakkahuoneenkatu 24, 90100, Oulu
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 94
Tontti Oma
Oulun Plaanatorni

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 1000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 1000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään