Oulun Ainolankirsikka

Tulossa uusia koteja Oulun Myllytulliin, Ainolanpihan naapuriin

Tulossa tasokkaita kaupunkikoteja Oulun Myllytulliin juuri valmistuneen Ainolanpihan naapuriin. Myllytullia parempaa sijaintia saa Oulusta hakea. Kaikki keskustan palvelut ovat käden ulottuvilla, mutta asut kuitenkin rauhallisessa pihapiirissä. Lyhyen kävelymatkan päässä omasta kotikorttelista on vehreä Ainolan puistoalue rantoineen.

Ainolanpihassa on enää muutamia asuntoja vapaana. Nyt tämä Skanskan suosittu asuinkortteli saa jatkoa. Omalle tontille viihtyisän korttelipihan itälaidalle As. Oy Oulun Ainolankirsikkaan, osoitteeseen Uusikatu 1b, 90100 Oulu on suunnitteilla tasokkaita kaupunkikoteja. Ainolankirsikkaan tulee 36 asuntoa seitsemään kerrokseen. Täältä löydät eri kokoisia kolmioita ja neliöitä perheille, ja vaikka etätyömahdollisuus huomioituna. Myös kaksioita ja yksiöitä on eri pohjilla juuri sinun tarpeisiisi.

Ainolankirsikan ennakkomarkkinointi kesällä 2021. Haluatko kuulla tulevista kodeista ensimmäisten joukossa? Jätä yhteystietosi Ota yhteyttä -painikkeen kautta.

Tulossa asuntoa

OsoiteUusikatu 1 B, 90100, Oulu

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Ainolankirsikka

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.


Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja