Oulun Ainolankirsikka

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Ainolankirsikassa Oulun kaupunkiasuminen puhkeaa täyteen kukkaansa

As. Oy Oulun Ainolankirsikka on valmistunut omalle tontille Oulun keskustaan, kauniin Ainolanpuiston kupeeseen. Uusi kerrostalo kätkee yhdessä naapuritalojensa kanssa korttelin keskelle suojaisan sisäpihan, jota koristavat puistomaiset istutukset ja kauniit kirsikkapuut. Korttelipiha on oma puutarha keskellä kaupunkia ja luonnollinen jatke Ainolan puistoalueelle – täällä saa ihailla kukkaloistoa murehtimatta pihatöistä.

Muuttovalmiissa Ainolankirsikassa löytyy vielä eri kokoisia kolmioita. Tutustu valikoimaan ja varaa omasi.

Ainolankirsikkaan on valmistunut sisustettu esittelyasunto B55, tervetuloa esittelyyn! Voit myös varata oman esittelyajan myynniltämme.

5 / 36 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala60 - 79 m²

Velaton hinta299 600 - 474 600 €

OsoiteUusikatu 1 B, 90100, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Ainolankirsikka

Seuraava esittelyaika

Keskiviikko 29.3.2023
klo 17.45 - 18.15

Tervetuloa asuntoesittelyyn Ainolankirsikan viihtyisäksi sisustettuun esittelyasuntoon os. Uusikatu 1 B 55, 90100 Oulu. Opasteet Heikinkadun kautta. Voit myös sopia oman esittelyajan, Anu Lainio p. 050 434 3367.

Asunnot

Omalle tontille valmistuneessa Ainolankirsikassa on 36 toimivaa kotia ja asuinkerroksia porrastetusti kuudesta seitsemään. Modernilla rakennuksella on tyylikäs, kolmiulotteinen julkisivu, jota koristavat kirsikkaisen punertavat yksityiskohdat – tämä talo erottuu katukuvassa ehdottomasti edukseen.

Talon jokaisessa kodissa on myös vähintään yksi lasitettu parveke. Kaikissa vapaana olevissa asunnoissa pääset nauttimaan oman saunan löylyistä silloin kun itse haluat. 

Asuntoihin tehdyt sisustusvalinnat löytyvät asuntojen yhteydestä asiakirjat -osiosta. Viereisen kuvakarusellin kuvat ovat Ainolankirsikan sisustetusta esittelyasunnosta B55.

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

RTS-ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

As. Oy Oulun Ainolankirsikka on yksi Skanskan uusista RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Ainolankirsikan energiatehokkuus on viritetty huippuunsa esimerkiksi aurinkopaneelien avulla, ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta >

Energiat katossa

Ainolankirsikan katolle on asennettu 36 aurinkopaneelia, joiden laskennallinen vuosituotto on 13 123 kWh – se vastaa noin kahdeksan kerrostaloyksiön vuosittaista sähkönkulutusta ja tarkoittaa asukkaille pienempää vastiketta ja vastuullisempaa asumista. Kaikkiaan Ainolankirsikan aurinkopaneelit kattavat noin 14 % yhtiön sähkönkulutuksesta.  

Tuotettua sähköä käytetään juuri siihen, mihin sitä sillä hetkellä tarvitaan: rappukäytävän valaistukseen, hisseihin, ilmanvaihtoon, taloyhtiösaunaan ja niin edelleen. Mikäli aurinkopaneelien tuotto ylittää kiinteistön sen hetkisen kulutuksen, jaetaan ylijäämäsähkö asunnoille.

 

Kaikille sopivaa kaupunkielämää

Ainolankirsikka sijaitsee omalla tontilla Myllytullissa, Oulun ydinkeskustan pohjoispuolella. Alue tarjoaa asukkailleen keskustan kauppojen lisäksi kulttuurikokemuksia, luontoelämyksiä ja historiallisesti merkittävän asuinympäristön täynnä erilaisia nähtävyyksiä ja virkistäytymismahdollisuuksia. Täällä viihtyy niin kaupunki-ihminen kuin luonnossa viihtyväkin.

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja