Oulun Ainolankirsikka

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Ainolankirsikassa Oulun kaupunkiasuminen puhkeaa täyteen kukkaansa

As. Oy Oulun Ainolankirsikka rakennetaan omalle tontille Oulun keskustaan, kauniin Ainolanpuiston kupeeseen. Uusi kerrostalo kätkee yhdessä naapuritalojensa kanssa korttelin keskelle suojaisan sisäpihan, jota koristavat puistomaiset istutukset ja kauniit kirsikkapuut. Korttelipiha on kuin salainen puutarha keskellä kaupunkia ja luonnollinen jatke Ainolan puistoalueelle – mutta täällä saa ihailla kukkaloistoa murehtimatta pihatöistä.

Ainolankirsikasta löydät hyvän valikoiman koteja niin eri kokoisille perheille kuin ensimmäiseksi omaksi asunnoksi. Tutustu valikoimaan ja varaa omasi!

18 / 36 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h, 4h

Pinta-ala46 - 98 m²

Velaton hinta239 900 - 549 600 €

OsoiteUusikatu 1 B, 90100, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen 16.12.2022 • Ennakkomarkkinoinnissa

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Ainolankirsikka

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Omalla tontilla sijaitsevassa Ainolankirsikassa on 36 toimivaa kotia ja asuinkerroksia porrastetusti kuudesta seitsemään. Modernilla rakennuksella on tyylikäs, kolmiulotteinen julkisivu, jota koristavat kirsikkaisen punertavat yksityiskohdat – tämä talo erottuu katukuvassa ehdottomasti edukseen.

Kodeissa on huoneita asuntopohjasta riippuen yhdestä neljään. Toimivat tilaratkaisut sopivat ensimmäiseksi omaksi tai yhteiseksi kodiksi, perheenlisäyksen johdosta muuttuvan arjen tukikohdaksi tai eläkepäivien rauhaisaksi viettopaikaksi. Talon jokaisessa kodissa on myös vähintään yksi lasitettu parveke. Kaikissa suurimmissa asunnoissa on oma sauna, kaksioita löytyy niin saunalla kuin ilman.

 

 

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.


Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Kaikille sopivaa kaupunkielämää

Ainolankirsikka sijaitsee omalla tontilla Myllytullissa, Oulun ydinkeskustan pohjoispuolella. Alue tarjoaa asukkailleen keskustan kauppojen lisäksi kulttuurikokemuksia, luontoelämyksiä ja historiallisesti merkittävän asuinympäristön täynnä erilaisia nähtävyyksiä ja virkistäytymismahdollisuuksia. Täällä viihtyy niin kaupunki-ihminen kuin luonnossa viihtyväkin.

Kestävää elämää RTS-ympäristöluokituksella

Ainolankirsikka tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta, jonka ansiosta uudet kodit ovat sekä mukavia että kestäviä. RTS-ympäristöluokitus on merkki siitä, että ympäristövastuullisuus on huomioitu uuden asuintalon rakennusprosessissa aina projektin suunnittelusta rakennuksen valmistumiseen. Kun valitset uuden asunnon RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevasta kohteesta, voit olla varma siitä, että kotisi on rakennettu ympäristöä arvostaen ja tulevaisuutta ajatellen.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta >

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja