Oulun Ainolankirsikka

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Ainolankirsikassa Oulun kaupunkiasuminen puhkeaa täyteen kukkaansa

As. Oy Oulun Ainolankirsikka on valmistunut omalle tontille Oulun keskustaan, kauniin Ainolanpuiston kupeeseen. Uusi kerrostalo kätkee yhdessä naapuritalojensa kanssa korttelin keskelle suojaisan sisäpihan, jota koristavat puistomaiset istutukset ja kauniit kirsikkapuut. Korttelipiha on oma puutarha keskellä kaupunkia ja luonnollinen jatke Ainolan puistoalueelle – täällä saa ihailla kukkaloistoa murehtimatta pihatöistä.

Ainolankirsikan viereen toteutettavan Sara Wacklinin puiston ja pelikentän rakentaminen alkaa. Oulun kaupunki kertoon, että puistoon rakennetaan nurmialueet, istutuksia ja pieni tekonurminen pelikenttä. Työmaa-alue rajateen niin, että kulku asuinkiinteistölle ja pysäköintikellariin on mahdollista.

Muuttovalmiissa Ainolankirsikassa löytyy vielä eri kokoisia kolmioita. Tutustu valikoimaan ja varaa omasi. Tervetuloa ihastumaan sisustettuun esittelyasuntoon B55! Voit myös varata oman esittelyajan myynniltämme.

4 / 36 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala60 - 79 m²

Velaton hinta314 600 - 474 600 €

OsoiteUusikatu 1 B, 90100, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Ainolankirsikka

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 3.12.2023
klo 13.00 - 13.30

Tervetuloa asuntoesittelyyn Ainolankirsikan sisustettuun esittelyasuntoon ja muihin vapaisiin asuntoihin. Os. Uusikatu 1 B 55, 90100 Oulu. Opasteet Heikinkadun kautta. Voit myös sopia oman esittelyajan, Anu Lainio p. 050 434 3367.

Asunnot

Omalle tontille valmistuneessa Ainolankirsikassa on 36 toimivaa kotia ja asuinkerroksia porrastetusti kuudesta seitsemään. Modernilla rakennuksella on tyylikäs, kolmiulotteinen julkisivu, jota koristavat kirsikkaisen punertavat yksityiskohdat – tämä talo erottuu katukuvassa ehdottomasti edukseen.

Talon jokaisessa kodissa on myös vähintään yksi lasitettu parveke. Kaikissa vapaana olevissa asunnoissa pääset nauttimaan oman saunan löylyistä silloin kun itse haluat. 

Asuntoihin tehdyt sisustusvalinnat löytyvät asuntojen yhteydestä asiakirjat -osiosta. Viereisen kuvakarusellin kuvat ovat Ainolankirsikan sisustetusta esittelyasunnosta B55.

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Energiat katossa

Ainolankirsikan katolle on asennettu 36 aurinkopaneelia, joiden laskennallinen vuosituotto on 13 123 kWh – se vastaa noin kahdeksan kerrostaloyksiön vuosittaista sähkönkulutusta ja tarkoittaa asukkaille pienempää vastiketta ja vastuullisempaa asumista. Kaikkiaan Ainolankirsikan aurinkopaneelit kattavat noin 14 % yhtiön sähkönkulutuksesta.  

Tuotettua sähköä käytetään juuri siihen, mihin sitä sillä hetkellä tarvitaan: rappukäytävän valaistukseen, hisseihin, ilmanvaihtoon, taloyhtiösaunaan ja niin edelleen. Mikäli aurinkopaneelien tuotto ylittää kiinteistön sen hetkisen kulutuksen, jaetaan ylijäämäsähkö asunnoille.

 

Kaikille sopivaa kaupunkielämää

Ainolankirsikka sijaitsee omalla tontilla Myllytullissa, Oulun ydinkeskustan pohjoispuolella. Alue tarjoaa asukkailleen keskustan kauppojen lisäksi kulttuurikokemuksia, luontoelämyksiä ja historiallisesti merkittävän asuinympäristön täynnä erilaisia nähtävyyksiä ja virkistäytymismahdollisuuksia. Täällä viihtyy niin kaupunki-ihminen kuin luonnossa viihtyväkin.

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja