Oulun Ainolankirsikka

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Ainolankirsikassa Oulun kaupunkiasuminen puhkeaa täyteen kukkaansa

As. Oy Oulun Ainolankirsikka on rakenteilla omalle tontille Oulun keskustaan, kauniin Ainolanpuiston kupeeseen. Uusi kerrostalo kätkee yhdessä naapuritalojensa kanssa korttelin keskelle suojaisan sisäpihan, jota koristavat puistomaiset istutukset ja kauniit kirsikkapuut. Korttelipiha on oma puutarha keskellä kaupunkia ja luonnollinen jatke Ainolan puistoalueelle – täällä saa ihailla kukkaloistoa murehtimatta pihatöistä.

Ainolankirsikasta löydät hyvän valikoiman koteja niin eri kokoisille perheille kuin ensimmäiseksi omaksi asunnoksi. Tutustu valikoimaan ja varaa omasi.

8 / 36 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h, 4h

Pinta-ala46 - 98 m²

Velaton hinta239 900 - 529 600 €

OsoiteUusikatu 1 B, 90100, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen 16.12.2022 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Ainolankirsikka

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Omalle tontille rakentuvassa Ainolankirsikassa on 36 toimivaa kotia ja asuinkerroksia porrastetusti kuudesta seitsemään. Modernilla rakennuksella on tyylikäs, kolmiulotteinen julkisivu, jota koristavat kirsikkaisen punertavat yksityiskohdat – tämä talo erottuu katukuvassa ehdottomasti edukseen.

Vapaana on kaksi saunallista kaksiota, kolmioita kahdella eri pohjaratkaisulla sekä yksi valoisa neljän huoneen päätyhuoneisto. Toimivat tilaratkaisut sopivat ensimmäiseksi omaksi tai yhteiseksi kodiksi, perheenlisäyksen johdosta muuttuvan arjen tukikohdaksi tai eläkepäivien rauhaisaksi viettopaikaksi. Talon jokaisessa kodissa on myös vähintään yksi lasitettu parveke. Kaikissa vapaana olevissa asunnoissa pääset nauttimaan oman saunan löylyistä silloin kun itse haluat.

Asuntoihin tehdyt sisustusvalinnat löytyvät asuntojen yhteydestä asiakirjat -osiosta.

Viereisen kuvakarusellin kuvat ovat naapuriyhtiö As. Oy Oulun Ainolanpihan esittelyasunnosta.

 

 

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.


Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Kaikille sopivaa kaupunkielämää

Ainolankirsikka sijaitsee omalla tontilla Myllytullissa, Oulun ydinkeskustan pohjoispuolella. Alue tarjoaa asukkailleen keskustan kauppojen lisäksi kulttuurikokemuksia, luontoelämyksiä ja historiallisesti merkittävän asuinympäristön täynnä erilaisia nähtävyyksiä ja virkistäytymismahdollisuuksia. Täällä viihtyy niin kaupunki-ihminen kuin luonnossa viihtyväkin.

RTS-ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

As. Oy Oulun Ainolankirsikka on yksi Skanskan uusista RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Ainolankirsikan energiatehokkuus on viritetty huippuunsa esimerkiksi aurinkopaneelien avulla, ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta >

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja