Oulun Ainolanhelmi

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Tulossa ainutlaatuisia koteja Oulun keskustaan

As. Oy Oulun Ainolanhelmi on suunnitteilla omalle tontille Ainolankortteliin.
Yhdessä naapuritalojen kanssa Ainolanhelmi kätkee korttelin keskelle suojaisan sisäpihan, jota koristavat puistomaiset istutukset ja kauniit kirsikkapuut.

Ainolanhelmi jatkaa Ainolankorttelin näyttävää arkkitehtuuria. Rakennus liittyy luontevasti rakenteilla olevan naapuritalon Ainolankirsikan kylkeen. Mielenkiintoisen uudesta talosta tekevät sen monet muodot ja yksityiskohdat. Katon korkeus vaihtelee seitsemän ja kahdeksan kerroksen välillä. Kevyen liikenteen väylän puoleista julkisivua rytmittävät parvekelinjat ja kirkkaat värit. Ainolanhelmen 57 modernia kotia on suunniteltu toimimaan eri elämäntilanteissa. Asumiseen mukavuutta tuovat lattialämmitys, suuret ikkunat ja osassa kodeista parvekkeelle aukeavat lasiliukuovet.

lmoittaudu kiinnostuneeksi sivun yläosassa olevasta Ota yhteyttä -painikeesta, niin saat tietää ennakkomarkkinoinnin aloituksesta ensimmäisten joukossa.

Tulossa 57 asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteUusikatu 1 C, 90100, Oulu

TonttiOma

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Oulun Ainolanhelmi

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös kauppakeskus Valkea, juna-asema, koulut ja päiväkodit sekä terveyspalvelut löytyvät kaikki kotioveltasi. Keskusta yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu viehättävä puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ainolanhelmi tavoittelee RTS-luokitusta

As. Oy Oulun Ainolanhelmi on yksi Skanskan uusista RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä energiatehokkuus on suunnitelmien mukaan tavoiteltu huippuunsa esimerkiksi aurinkopaneelien avulla, ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta tästä linkistä!

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja