Asunto A 09

76 m², 4h+kt, 2 / 5 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Todella toimiva koti

Kodikas ja neliöitään suuremmalta tuntuva asunto tarjoaa runsaasti säilytys- ja laskutilaa keittiössä, minkä ansiosta arjen askareet sujuvat vaivattomasti. Keittiössä on käytännöllinen saareke, joka toimii sekä työskentelytilana että vaikkapa välipalapisteenä.

Kolmesta makuuhuoneesta suurin on erillään muista ja sisältää seinän levyisen kaapiston. Muut kaksi makuuhuonetta ovat myös tilavia ja sopivat hyvin vaikka lastenhuoneiksi tai työhuoneiksi.

Eteisessä on vaatehuone, johon mahtuu mukavasti niin takit, kengät kuin muutkin vaatteet ja asusteet. Se pitää huolen siitä, että kodin yleisilme pysyy siistinä. Irtaimistovarasto sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa.

Kylpyhuone on tilava ja värimaailmaltaan rauhallinen. Pesutornille on oma paikkansa, ja peilikaappi sekä allaslaatikosto kätkevät sisäänsä reilusti lisätilaa. Erillinen wc tuo lisämukavuutta asumiseen. Taloyhtiössä on tilava ja viihtyisä saunaosasto, jossa voit rentoutua ja nauttia pilarikiukaan löylyistä.

Asunnon lasitettu parveke on mukava paikka rentoutumiseen. Parvekkeelta avautuu näkymä ympäröivään luontoon, ja lasituksensa ansiosta se tuo myös lisää hyödynnettäviä neliöitä.

Asunnon hintaan kuuluu myös autopaikka latausmahdollisuudella.

Tämä on ihanteellinen koti niin perheille kuin pariskunnille, jotka arvostavat asumisessa tilaa ja käytännöllisyyttä.

Seuraava esittelyaika

Ota meihin yhteyttä ja sovi esittely! P. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi.

Pinta-ala 76 m²
Asuntotyyppi 4h+kt
Kerros 2 / 5
Asunnon numero A 09
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 266 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 80 070 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 186 830 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 794,03 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 470,89 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 326,80 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,30 €/m²
Nurmijärven Kaunokki
Nurmijärven Kaunokki

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Nurmijärven Kaunokki
Osoite Jouhisarankuja 5, 01800, Nurmijärvi
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka B
Asuntoja 27
Tontti Oma

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään