Asunto A 06

59,5 m², 3h+kt, 2 / 5 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Neliöitään suurempi kolmio

Asunto sijaitsee toisen kerroksen kulmassa ja tarjoaa rauhallisen sijainnin ja avarat maisemat. Ikkunat ovat kahteen suuntaan, joten sisätiloihin tulee mukavasti luonnonvaloa. Lasitettu parveke avautuu länteen, joten voit nauttia auringonpaisteesta ja ihastuttavista auringonlaskuista.

Avokeittiö on suunniteltu toimivaksi, ja sieltä löytyy mm. induktioliesi ja integroitu astianpesukone. Säilytystilaa on eteisen yhteydessä olevassa vaatehuoneessa sekä toisen makuuhuoneen kaapistossa, ja asuntoon kuuluu myös talon 1. kerroksessa sijaitseva irtaimistovarasto.

Asunnon pohjaratkaisu on toimiva, ja makuuhuoneet sijaitsevat eri puolilla olohuonetta tarjoten yksityisyyttä ja rauhaa. Erillinen viihtyisä ruokailutila voi toimia myös vaikka työhuoneena. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden luoda asunnosta omanlaisesi ja hyödyntää tilaa juuri omien tarpeidesi mukaisesti.

Kylpyhuone on tilava ja värimaailmaltaan rauhallinen. Pesutornille on oma paikkansa ja peilikaappi sekä allaslaatikosto kätkee sisäänsä reilusti lisätilaa.
Taloyhtiössä on tilava ja viihtyisä saunaosasto, jossa voit rentoutua ja nauttia pilarikiukaan löylyistä.

Asunnon hintaan kuuluu myös autopaikka latausmahdollisuudella.

Seuraava esittelyaika

Ota meihin yhteyttä ja sovi esittely! P. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi.

Pinta-ala 59,5 m²
Asuntotyyppi 3h+kt
Kerros 2 / 5
Asunnon numero A 06
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 217 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 65 370 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 152 530 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 648,25 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 200,85 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 255,85 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,30 €/m²
Nurmijärven Kaunokki
Nurmijärven Kaunokki

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Nurmijärven Kaunokki
Osoite Jouhisarankuja 5, 01800, Nurmijärvi
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka B
Asuntoja 27
Tontti Oma

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään