Nurmijärven Kaunokki

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

BoKlok-koteja tulossa Klaukkalaan

BoKlok-puukerrostalo As. Oy Nurmijärven Kaunokki rakennetaan Jouhisarankujalle, vain lyhyen matkan päähän kaikista Klaukkalan palveluista. Asuntoja tänne tulee 27, kätevistä yksiöistä tilaviin neljän huoneen koteihin, kooltaan 28–76 m². Jos viihtyisä puutaloasuminen kaupunkimaisessa ympäristössä lähellä luontoa kiinnostaa, jätä yhteystietosi Ota yhteyttä -painikkeen kautta, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun asunnot ovat varattavissa!

Tulossa 27 asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteJouhisarankuja 5, 01800, Nurmijärvi

TonttiOma

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Nurmijärven Kaunokki

Asunnot

Nurmijärven Kaunokki on viisikerroksinen puukerrostalo, josta löytyy sopiva koti jokaiseen elämänvaiheeseen. Tarkasti mietityt asuntopohjat ovat sujuvan arjen kivijalka: ylimääräisiä nurkkia tai käytäviä ei ole, keittiössä on juuri sopivasti laskutilaa, ja kodin säilytysratkaisuja on helppo täydentää omien tarpeiden mukaan. Alimman kerroksen asuntoihin oman viehätyksensä tuovat pienet asuntopihat, missä aamukahvi maistuu tavallistakin paremmalta. Ylempien kerrosten asunnoissa on parvekkeet, jotka toimivat niin olohuoneen jatkeena kuin vilvoittelupaikkana saunavuoron jälkeen.  

Kaunokin lähistöltä löytyvät kaikki peruspalvelut ja todella hyvät harrastus- ja virkistysmahdollisuudet. Pidätpä sitten liikunnasta, luonnossa liikkumisesta tai kulttuurista, Klaukkalassa aika ei käy pitkäksi. Ja jos muualle on joskus tarvetta lähteäkin, bussilla pääsee esimerkiksi Helsinkiin, Espooseen sekä muualle Nurmijärvelle. Täällä kaupunkimaisen asumisen ja luonnonrauhan yhdistäminen on todellakin mahdollista!

 

BoKlok – fiksuja koteja

BoKlok on asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet Skanska ja IKEA yhdessä. BoKlok rakentaa koteja mahdollisimman monelle – vastuullisesti. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

 

 

Yhdistelmä kaupunkimaista asumista ja luonnonrauhaa

Klaukkala on Nurmijärven suurin taajama, asukkaita on lähemmäs 20 000. Täältä löytyvät kaikki peruspalvelut ja todella hyvät harrastus- ja virkistysmahdollisuudet. Ja kun kaipaat luontoon, heti keskustan ulkopuolella on sieni- ja marjametsiä sekä ihan oikeaa maaseutua eläimineen. Täällä voit olla ”ylpeästi lande”, kuten paikalliset sanovat!

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Keitä BoKlok-kodeissa asuu?

BoKlok-kodit on suunniteltu monenlaisiin elämäntilanteisiin, joten asukkaitakin löytyy yksineläjistä lapsiperheisiin. Me osaamme kertoa asunnoista paljonkin, mutta vain asukkaat tietävät, millaista kodeissa on oikeasti asua. Saammeko siis esitellä joukon BoKlok-kotien asukkaita! 

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja