Nurmijärven Kaunokki

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Seuraava esittelyaika

Ota meihin yhteyttä ja sovi esittely! P. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi.

Anna arjen puhjeta kukkaan Nurmijärvellä

As. Oy Nurmijärven Kaunokki sijaitsee omalla tontillaan viihtyisällä ja kehittyvällä Vanha-Klaukan asuinalueella, vain lyhyen matkan päässä kaikista Klaukkalan palveluista. Asuntoja on 27, kätevistä yksiöistä tilaviin neljän huoneen koteihin, kooltaan 28–76 m². Jos viihtyisä puutaloasuminen kaupunkimaisessa ympäristössä lähellä luontoa kiinnostaa, tule tutustumaan koteihin yleiseen esittelyyn tai sovi oma esittely (p. 0800 915 100)! Nyt kannattaa hyödyntää myös kesäale: kun teet kaupat viimeistään 23.8.2024, saat asunnon hinnasta 15 % alennusta.

TyyppiKerrostalo

Vapaana 17 / 27

Huoneluku1h, 2h, 3h, 4h

Pinta-ala28 - 76 m²

Velaton hinta134 900 - 299 900 €

OsoiteJouhisarankuja 5, 01800, Nurmijärvi

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Nurmijärven Kaunokki

Asunnot

Nurmijärven Kaunokki on viisikerroksinen puukerrostalo, josta löytyy sopiva koti jokaiseen elämänvaiheeseen. Tarkasti mietityt asuntopohjat ovat sujuvan arjen kivijalka: ylimääräisiä nurkkia tai käytäviä ei ole, keittiössä on juuri sopivasti laskutilaa, ja kodin säilytysratkaisuja on helppo täydentää omien tarpeiden mukaan. Alimman kerroksen asuntoihin oman viehätyksensä tuovat pienet asuntopihat, missä aamukahvi maistuu tavallistakin paremmalta. Ylempien kerrosten asunnoissa on parvekkeet, jotka toimivat niin olohuoneen jatkeena kuin vilvoittelupaikkana saunavuoron jälkeen.  

Jokainen BoKlok-koti on rakennettu ympäristövastuullisesti ja ne ovat energiatehokkaita, niin myös Kaunokki. Puu on rakennusmateriaalina hiilineutraali, turvallinen ja kestävä. Myös akustiikaltaan se on erinomainen vaihtoehto ja lisää siten asumisen mukavuutta arjessa.

Kaunokin lähistöltä löytyvät kaikki peruspalvelut ja todella hyvät harrastus- ja virkistysmahdollisuudet. Pidätpä sitten luonnossa liikkumisesta – mm. Isosuon Natura-alue on melkein vieressä – liikunnasta tai kulttuurista, Klaukkalassa aika ei käy pitkäksi. Ja jos muualle on joskus tarvetta lähteäkin, bussilla pääsee esimerkiksi Helsinkiin, Espooseen sekä muualle Nurmijärvelle. Tai jos kuljet omalla autolla, sille on pihalla asunnon myyntihintaan sisältyvä autopaikka; jokaisella asunnolla on yksi sähkötolpallinen pysäköintipaikka, ja yhtiön hallintaan jää kolme paikkaa. Klaukkalassa kaupunkimaisen asumisen ja luonnonrauhan yhdistäminen on todellakin mahdollista!

Tutustu esitteeseen ja hinnastoon:

MYYNTIESITE

MYYNTIHINNASTO

 

BoKlok – fiksuja koteja

BoKlok on asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet Skanska ja IKEA yhdessä. BoKlok rakentaa koteja mahdollisimman monelle – vastuullisesti. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa. 

Tee kierros 3 h + kt -asunnossa

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja

Energialuokka B

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lue lisää

Rahoitus

BoKlok on lupaus uudisasuntojen erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Myös asumiskustannukset pysyvät BoKlokissa kohtuullisina. BoKlok-kotiin on mahdollista päästä pienellä määrällä omaa rahaa. Asunnon myyntihinta on 30 % tai 40 % asunnon velattomasta kokonaishinnasta. Loppuosa velattomasta hinnasta on yhtiölainaa. Ostohetkellä sinun tarvitsee maksaa vain 1/4 asunnon myyntihinnasta.

Lue lisää