Nurmijärven Kaunokki

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Löydä uusi koti Kaunokista

Nurmijärven ensimmäiset BoKlok-puukerrostalokodit ovat nyt myynnissä. Rakennustyöt Klaukkalassa ovat täydessä vauhdissa – talo on jo harjakorkeudessa – ja muuttamaan uuteen huolettomaan kotiisi pääset syksyllä 2023.

As. Oy Nurmijärven Kaunokki rakennetaan omalle tontille uudelle Vanha-Klaukan asuinalueelle, vain lyhyen matkan päähän kaikista Klaukkalan palveluista. Asuntoja tänne tulee 27, kätevistä yksiöistä tilaviin neljän huoneen koteihin, kooltaan 28–76 m². Jos viihtyisä puutaloasuminen kaupunkimaisessa ympäristössä lähellä luontoa kiinnostaa, tutustu vapaana oleviin koteihin ja varaa omasi Varaa asunto -painikkeella tai olemalla suoraan meihin yhteydessä, p. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi.

Osta uusi koti Kaunokista ja anna arjen puhjeta kukkaan!

22 / 27 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h

Pinta-ala28 - 76 m²

Velaton hinta134 900 - 299 900 €

OsoiteJouhisarankuja 5, 01800, Nurmijärvi

TonttiOma

Valmistuminen 30.11.2023 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Nurmijärven Kaunokki

Seuraava esittelyaika

Jo valmistuneisiin, Kaunokin kolmen ja neljän huoneen asuntoja vastaaviin BoKlok-koteihin pääset tutustumaan Keravan Kuusikulmassa. Ota meihin yhteyttä ja sovi esittely! P. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi.

Asunnot

Nurmijärven Kaunokki on viisikerroksinen puukerrostalo, josta löytyy sopiva koti jokaiseen elämänvaiheeseen. Tarkasti mietityt asuntopohjat ovat sujuvan arjen kivijalka: ylimääräisiä nurkkia tai käytäviä ei ole, keittiössä on juuri sopivasti laskutilaa, ja kodin säilytysratkaisuja on helppo täydentää omien tarpeiden mukaan. Alimman kerroksen asuntoihin oman viehätyksensä tuovat pienet asuntopihat, missä aamukahvi maistuu tavallistakin paremmalta. Ylempien kerrosten asunnoissa on parvekkeet, jotka toimivat niin olohuoneen jatkeena kuin vilvoittelupaikkana saunavuoron jälkeen.  

Kaunokin lähistöltä löytyvät kaikki peruspalvelut ja todella hyvät harrastus- ja virkistysmahdollisuudet. Pidätpä sitten luonnossa liikkumisesta – mm. Isosuon Natura-alue on melkein vieressä – liikunnasta tai kulttuurista, Klaukkalassa aika ei käy pitkäksi. Ja jos muualle on joskus tarvetta lähteäkin, bussilla pääsee esimerkiksi Helsinkiin, Espooseen sekä muualle Nurmijärvelle. Tai jos kuljet omalla autolla, sille on pihalla asunnon myyntihintaan sisältyvä autopaikka; jokaisella asunnolla on yksi sähkötolpallinen pysäköintipaikka, ja yhtiön hallintaan jää kolme paikkaa. Klaukkalassa kaupunkimaisen asumisen ja luonnonrauhan yhdistäminen on todellakin mahdollista!

Tutustu esitteeseen ja hinnastoon:

MYYNTIESITE

MYYNTIHINNASTO

 

BoKlok – fiksuja koteja

BoKlok on asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet Skanska ja IKEA yhdessä. BoKlok rakentaa koteja mahdollisimman monelle – vastuullisesti. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa. Lue lisää: boklok.fi

Yhdistelmä kaupunkimaista asumista ja luonnonrauhaa

Klaukkala on Nurmijärven suurin taajama, asukkaita on lähemmäs 20 000. Täältä löytyvät kaikki peruspalvelut ja todella hyvät harrastus- ja virkistysmahdollisuudet. Ja kun kaipaat luontoon, heti keskustan ulkopuolella on sieni- ja marjametsiä sekä ihan oikeaa maaseutua eläimineen. Täällä voit olla ”ylpeästi lande”, kuten paikalliset sanovat!

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Tee kierros 3–4 h + kt -asunnossa

Asunnon ostaminen BoKlokilta

Uuden kodin ostaminen on aina iso päätös riippumatta siitä, onko koti ensimmäinen, toinen vai viimeinen. Haluamme, että tunnet olosi hyvin luottavaiseksi päätöksestäsi. Lue lisää siitä, miten asunnon ostaminen BoKlokilta hoituu – aivan alkumetreiltä muuttoon asti.

Keitä BoKlok-kodeissa asuu?

BoKlok-kodit on suunniteltu monenlaisiin elämäntilanteisiin, joten asukkaitakin löytyy yksineläjistä lapsiperheisiin. Me osaamme kertoa asunnoista paljonkin, mutta vain asukkaat tietävät, millaista kodeissa on oikeasti asua. Saammeko siis esitellä joukon BoKlok-kotien asukkaita! 

Katso Kaunokin esittelyvideo

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja