Kuopion Kiuru

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Kaikki, mitä hyvään kaupunkielämään tarvitaan

Vanha tuttu alue saa uuden elämän, kun entinen Savonian kampus Hatsalassa muuttuu moderniksi asuinalueeksi. Uusi asuinalue tunnetaan nimellä Puijonkuppee, ja se sijaitsee yhdellä Kuopion parhaista paikoista, vain kävelymatkan päässä keskustasta. Puijonkuppeen ensimmäiset kodit ovat valmistuneet – nyt on oikea hetki sijoittaa tulevaisuuteen. Katso As. Oy Kuopion Kiurun muuttovalmiit kodit ja ota yhteyttä!

15 / 53 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h, 4h

Pinta-ala46 - 81 m²

Velaton hinta218 600 - 426 700 €

OsoiteOpistokuja 24, 70200, Kuopio

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Kuopion Kiuru

Seuraava esittelyaika

Lauantai 7.10.2023
klo 13.00 - 14.00

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiin Kiurun sisustettuihin esittelyasuntoihin E06 ja E05 sekä muihin vapaisiin koteihin la 7.- sekä su 8.10. klo 13-14. Voit myös sopia oman esittelyajan / Anu Lainio p. +358504343367 / anu.lainio@skanska.fi

Asunnot

Sopiva kotiratkaisu jokaiselle

Kahdeksankerroksisessa Kuopion Kiurussa on yhteensä 53 kotia, joista vapaina on toimivia kaksioita kotona työskenteleville, erilaisia kolmen huoneen koteja pariskunnille ja uniikkeja neljän huoneen koteja vaativiinkin arjen tarpeisiin. Talon suurimmissa asunnoissa on erillis-WC:t ja oma sauna löytyy muutamien kaksioiden lisäksi jokaisesta kolmen ja neljän huoneen kodista.

Varustelua ja maisemia

Kiurun kodeissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto ja vesikiertoinen lattialämmitys. Koska asunnoissa ei ole pattereita, ovat niiden ikkunat tavallista korkeampia. Jokaisessa kodissa on myös lasitettu parveke. Talon eteläisellä sivulla on leveät parvekkeet, jotka aukeavat suojellun kuusiston ääreen. Koti on alusta, joka mahdollistaa vastuullisen elämäntavan. Energiapihit kodinkoneet ja vettä säästävät hanat vähentävät kulutusta. Parkkitiloissa pitää tänä päivänä olla mahdollisuus ladata sähköautoa. Pyöräilystä puolestaan tulee helppoa, kun rakennuksessa on hyvät ja helppokulkuiset tilat pyörän käyttöönottoon, säilytykseen ja huoltoon - kertoo myynti- ja markkinointijohtajamme Marja Kuosma. Lue lisää Kiurun kestävästä suunnittelusta Kuopion Seudun lehdestä.

Puijonkuppeen uusi asuinalue Hatsalassa

Vanha tuttu alue saa uuden elämän, kun entinen Savonian kampus Hatsalassa muuttuu moderniksi asuinalueeksi. Puijonkuppeeseen rakennetaan parikymmentä kotitaloa neljään erilliseen kortteliin ja yhteensä alueelle tulee noin 800 kotia. Asuinalueen pohjoisreunalle on suunnitteilla oma lähikauppa. Alueen halki kulkee tulevaisuudessa viihtyisä kävelykatu, joka johtaa kerrostalojen suojissa sijaitsevalle keskusaukiolle ja alueen yhteiselle korttelitalolle. Pihoja elävöittävät viihtyisät oleskelualueet, lasten leikkipaikat ja asukkaiden yhteinen grillikatos, jossa valmistuvat kesäkeittiön herkut. Alueelle rakennetaan pysäköintilaitos ja myös asuntojen alle tulee pysäköintitilaa. Polkupyörille on niin ikään luvassa paljon säilytystilaa ja pesupiste. Alueelle tulee myös kaupunkipyöräparkki.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Tilaa elämälle

Yksiöiden alkoveissa on näppärät yläkaapit, joiden ansiosta lattiatila säilyy vapaana huonekaluille. Huoneistojen korkeisiin kaapistoihin ja säilytystiloihin on valittu kätevät liukuovet. Talon eteläisessä kulmauksessa on neljän huoneen asuntopohjia, joissa päämakuuhuoneen yhteydessä on ylellisesti tilaa vaatteille kahdessa erillisessä, liukuovellisessa kaapistossa. Kiurun kodit on suunniteltu siten, että ne sopivat mahdollisimman hyvin muuttuviin elämäntilanteisiin. Esimerkiksi yhteen talon kaksiotyyppiin on suunniteltu oivaltava syvennys keittiön ja ruokailutilan yhteyteen, johon voi sijoittaa vaikkapa työpöydän tai vitriinin perintöastioille. Talossa on myös erilaisia yksiöitä, joiden tilat jakautuvat keskenään hieman eri tavoin alkovien oivaltavan sijoittelun ansiosta.

Lue lisää Kiurun esitteestä >

Ensimmäinen mahdollisuus sijoittaa uuteen alueeseen

Savonian Opistotien kampuksen paikalle rakentuva Puijonkuppee on siitä erityinen paikka, että vaikka se sijaitsee mukavasti omassa rauhassaan, on sieltä myös lyhyt matka kaikkialle kaupunkiin. Torille muikkuja maistelemaan, Partaselle piirakoita tai kukkoja hakemaan, Valkeiselle haettuja eväitä syömään, Kuopio-halliin palloa potkimaan tai Puijon laduille lykkimään. Kuopion tunnetuin maamerkkikin on aina arjessa läsnä, kun Puijon torni kurkkii pohjoisesta talojen yli. Kun uusi asuinalue on valmis, saattaa Suonenjoen mansikoitakin saada ihan kotipihan liepeiltä – asuinalueen pohjoisreunalle on suunnitteilla lähikauppa ja sen edustalle pieni toriaukio. Puijonkuppeeseen tulee paljon sellaista, minkä ansiosta arjessa on enemmän iloa ja elämää. Toimivia koteja, lähikauppa, kaupunkipyöräparkki, asukkaiden yhteisenä kohtaamispaikkana toimiva keskusaukio ja sen viihtyisä korttelitalo, Puijonkuppeen Kotipesä.

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja