Kuopion Kiuru

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 30.6.2024
klo 13.00 - 14.00

Tule tutustumaan Kuopion Kiurun vapaisiin koteihin ja nauti samalla jäätelöstä ja virkistävistä virvokkeista vaikkapa päivälenkkisi lomassa! Jos tämä ajankohta ei sovi sinulle, ota yhteyttä ja varaa oma esittely (p. 050 434 3367).

Kaikki, mitä hyvään kaupunkielämään tarvitaan

Vanha tuttu alue saa uuden elämän, kun entinen Savonian kampus Hatsalassa muuttuu moderniksi asuinalueeksi. Uusi asuinalue tunnetaan nimellä Puijonkuppee. Alue sijaitsee vain kävelymatkan päässä keskustasta, erinomaisten yhteyksien päässä mm. yliopistosta, keskussairaalasta ja Puijonlaakson urheilumahdollisuuksista. Rauhallinen ja vehreä alue tarjoaa asukkailleen modernia kaupunkiasumista viihtyisyyttä unohtamatta. Kiurun kodeista on jäljellä vielä muutama – nyt on oikea hetki sijoittaa tulevaisuuteen! Katso Kiurun muuttovalmiit kodit ja ota yhteyttä asuntomyyntiimme: Anu Lainio, p. 050 434 3367 / anu.lainio@skanska.fi.

TyyppiKerrostalo

Vapaana 9 / 53

Huoneluku2h, 3h, 4h

Pinta-ala46 - 81 m²

Velaton hinta228 400 - 426 700 €

OsoiteOpistokuja 24, 70200, Kuopio

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Kuopion Kiuru

Asunnot

Sopiva kotiratkaisu jokaiselle

Kahdeksankerroksisessa Kuopion Kiurussa on yhteensä 53 kotia, joista vapaina on toimivia kaksioita kotona työskenteleville, erilaisia kolmen huoneen koteja pariskunnille ja uniikkeja neljän huoneen koteja vaativiinkin arjen tarpeisiin. Talon suurimmissa asunnoissa on erillis-wc, ja oma sauna löytyy kaikista vielä vapaana olevista kodeista.

Varustelua ja maisemia

Kiurun kodeissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto ja vesikiertoinen lattialämmitys. Koska asunnoissa ei ole pattereita, ovat niiden ikkunat tavallista korkeampia. Jokaisessa kodissa on myös lasitettu parveke. Talon eteläisellä sivulla on leveät parvekkeet, jotka aukeavat suojellun kuusiston ääreen. Koti on alusta, joka mahdollistaa vastuullisen elämäntavan. Energiapihit kodinkoneet ja vettä säästävät hanat vähentävät kulutusta. Parkkitiloissa pitää tänä päivänä olla mahdollisuus ladata sähköautoa. Pyöräilystä puolestaan tulee helppoa, kun rakennuksessa on hyvät ja helppokulkuiset tilat pyörän käyttöönottoon, säilytykseen ja huoltoon - kertoo myynti- ja markkinointijohtajamme Marja Kuosma. Lue lisää Kiurun kestävästä suunnittelusta Kuopion Seudun lehdestä.

Tutustu As. Oy Kuopion Kiuruun

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja

Kestää elämän.

Merkittävimmät vastuullisuuspäätökset tehdään jo kodin suunnitteluvaiheessa. Skanska Kodit rakennetaan elämänkestäviksi. Aurinkopaneelit, maalämpö, sähköautojen latausmahdollisuus ja polkupyörien pesu- ja huoltopisteet tekevät kestävästä elämästä helppoa.

Lue lisää

Digitaalinen asuntokauppa

Skanska on tuonut markkinoille uuden, täysin digitaalisen tavan ostaa asunto. Siinä koko asuntokauppaprosessi, aina asunnon valinnasta maksujen ja omistuksen siirtoon voidaan hoitaa digitaalisesti - vaikka omalta kotisohvalta käsin.

Lue lisää

Energialuokka A

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lue lisää

Uuden kodin rahoittaminen

Uuden kodin hankinta on pyritty tekemään sinulle mahdollisimman helpoksi. Saat uuden kodin jo kohtuullisella omarahoitusosuudella. Skanskalla uuden kodin velaton hinta koostuu myyntihinnasta sekä Skanskan neuvottelemasta pitkäaikaisesta taloyhtiölainasta. Lue lisää ja katso esimerkki hinnan muodostumisesta sekä maksueristä.

Lue lisää