Kuopion Kiuru

Kaikki, mitä hyvään kaupunkielämään tarvitaan

Vanha tuttu alue saa uuden elämän, kun entinen Savonian kampus Hatsalassa muuttuu moderniksi asuinalueeksi. Uusi asuinalue tunnetaan nimellä Puijonkuppee. Alue sijaitsee vain kävelymatkan päässä keskustasta, erinomaisten yhteyksien päässä mm. yliopistosta, keskussairaalasta ja Puijonlaakson urheilumahdollisuuksista. Rauhallinen ja vehreä alue tarjoaa asukkailleen modernia kaupunkiasumista viihtyisyyttä unohtamatta. Puijonkuppeen ensimmäiset kodit ovat valmistuneet – nyt on oikea hetki sijoittaa tulevaisuuteen.

Kiurun kodeista on jäljellä vielä muutamia – nyt on oikea hetki sijoittaa tulevaisuuteen! Katso Kiurun muuttovalmiit kodit ja ota yhteyttä asuntomyyntiimme Anu Lainio p. 050 434 3367/anu.lainio@skanska.fi.

11 / 53 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h, 4h

Pinta-ala46 - 81 m²

Velaton hinta228 400 - 426 700 €

OsoiteOpistokuja 24, 70200, Kuopio

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Kuopion Kiuru

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 3.3.2024
klo 13.00 - 14.00

Tervetuloa tutustumaan Kuopion Kiurun vapaisiin koteihin! Jos tämä ajankohta ei sovi sinulle, voit varata oman esittelyn (Anu Lainio, p. 050 434 3367).

Asunnot

Sopiva kotiratkaisu jokaiselle

Kahdeksankerroksisessa Kuopion Kiurussa on yhteensä 53 kotia, joista vapaina on toimivia kaksioita kotona työskenteleville, erilaisia kolmen huoneen koteja pariskunnille ja uniikkeja neljän huoneen koteja vaativiinkin arjen tarpeisiin. Talon suurimmissa asunnoissa on erillis-wc ja oma sauna löytyy muutamien kaksioiden lisäksi jokaisesta kolmen ja neljän huoneen kodista.

Varustelua ja maisemia

Kiurun kodeissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto ja vesikiertoinen lattialämmitys. Koska asunnoissa ei ole pattereita, ovat niiden ikkunat tavallista korkeampia. Jokaisessa kodissa on myös lasitettu parveke. Talon eteläisellä sivulla on leveät parvekkeet, jotka aukeavat suojellun kuusiston ääreen. Koti on alusta, joka mahdollistaa vastuullisen elämäntavan. Energiapihit kodinkoneet ja vettä säästävät hanat vähentävät kulutusta. Parkkitiloissa pitää tänä päivänä olla mahdollisuus ladata sähköautoa. Pyöräilystä puolestaan tulee helppoa, kun rakennuksessa on hyvät ja helppokulkuiset tilat pyörän käyttöönottoon, säilytykseen ja huoltoon - kertoo myynti- ja markkinointijohtajamme Marja Kuosma. Lue lisää Kiurun kestävästä suunnittelusta Kuopion Seudun lehdestä.

Puijonkuppeen uusi asuinalue Hatsalassa

Vanha tuttu alue saa uuden elämän, kun entinen Savonian kampus Hatsalassa muuttuu moderniksi asuinalueeksi. Puijonkuppeeseen rakennetaan parikymmentä kotitaloa neljään erilliseen kortteliin ja yhteensä alueelle tulee noin 800 kotia. Asuinalueen pohjoisreunalle on suunnitteilla oma lähikauppa. Alueen halki kulkee tulevaisuudessa viihtyisä kävelykatu, joka johtaa kerrostalojen suojissa sijaitsevalle keskusaukiolle ja alueen yhteiselle korttelitalolle. Pihoja elävöittävät viihtyisät oleskelualueet, lasten leikkipaikat ja asukkaiden yhteinen grillikatos, jossa valmistuvat kesäkeittiön herkut. Alueelle rakennetaan pysäköintilaitos ja myös asuntojen alle tulee pysäköintitilaa. Polkupyörille on niin ikään luvassa paljon säilytystilaa ja pesupiste. Alueelle tulee myös kaupunkipyöräparkki.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Tutustu As. Oy Kuopion Kiuruun

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja