Keravan Kuusikulma

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Paremman arjen tukikohta

As. Oy Keravan Kuusikulma on viihtyisä BoKlok-puukerrostalo aivan Savion juna-aseman läheisyydessä. Kuusikulmassa on vapaana enää pari valoisaa ja tilavaa kotia: yksi 4 h + kt ja yksi 3–4 h + kt. Tutustu, sovi esittely ja ihastu!

2 / 48 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h, 4h

Pinta-ala76 m²

Velaton hinta275 900 - 303 500 €

OsoiteJuurakkokatu 64, 04260, Kerava

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Keravan Kuusikulma

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 9.10.2022
klo 12.30 - 13.00

Tervetuloa asuntonäyttöön Keravan Kuusikulmaan! Tulethan esittelyyn vain terveenä. HUOM! Esittelemme asuntoja mielellämme muinakin aikoina, joten jos tämä ajankohta ei sovi sinulle, ota yhteyttä (p. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi) ja sovi yksityisesittely.

Asunnot

Kuusi kulmaa, kaksi rappua, yksi rakas koti

Keravan Savio on puutalojen luvattu maa, kylä täynnä hymyileviä kasvoja ja ilontäyteisiä koteja. Onpa jopa eräs alueen lähiasukas meille kertonut, että täällä tavataan, rakastutaan ja asutaan yhdessä elämän loppuun asti. Kotiseuturakkautta uhkuvan alueen sydämeen on nyt noussut uusia puutalokoteja, joissa tunnetaan hyvän arjen tärkeimmät kulmakivet.

Keravan Kuusikulma koostuu kahdesta puurakennuksesta: viisikerroksisesta kerrostalosta ja matalammasta kolmen kerroksen siipirakennuksesta. Talot yhdistyvät toisiinsa luhtikäytävällä, joka tulvii tiiviin naapuruston lämminhenkistä tunnelmaa. Yhteisessä talosaunassa taas lämmitellään niin varpaita kuin mieliä.

Saviolla tunnetaan onnen salat. Kaikki lähtee ekologisesta puurakentamisesta ja siihen on syynsä, mutta parempaan arkeen on monta muutakin tärkeää kulmaa. Vehreä Salavapuisto on kuin toinen olohuone havisevine lehtipuineen. Toisaalta junalla pääsee nopeasti kolmen kaupungin palveluiden pariin. Sisätiloissa parastaan antavat asuinneliöt, sillä uudessa kodissa on toimivat tilat ja energiatehokas varustelu. Viisi kerrosta pitävät mukavan asumisen puolia, kun moderni kerrostaloarki ja klassinen puutaloidylli yhdistyvät. Kuudenteen syyhyn kiteytyy alueen yhteisöllinen henki, sillä Saviolla kerrostaloon mahtuu paljon elämää – ja kuuteen kulmaan vielä enemmän.

Monen monta hyödyllistä asiaa kotipihassa 

Kuusikulman taloyhtiön piha-alue on L-muotoisen asuintalon suojissa. Pihalla on leikki- ja oleskelupaikka. Osa pihasta on rajattu korkeilla aidoilla, joiden ansiosta täällä leikitään ja puuhastellaan ihan rauhassa. Matot, täkit ja lemmikkien pedit tampataan tomutuspisteellä. Kierrätys on helppoa – pihan reunasta löytyy tilavat jätteiden syväkeräysastiat peräti seitsemälle eri jätelajille.  

Koska liikkuminen Saviolla sujuu ilman autoakin, Kuusikulman luhtikäytävän alle suojaan sateelta on suunniteltu paljon paikkoja polkupyörille. Ja niille, jotka autoa arjessaan tarvitsevat, on pihassa sekä katettuja että avoimia sähkötolpallisia autopaikkoja.

Esimerkkilaskelmia asumiskuluista Kuusikulman kaksiossa

Tässä on pari esimerkkiä, miltä asumiskulut voivat näyttää eri elämäntilanteissa. 

Esimerkki 1

Voit maksaa asunnon koko myyntihinnan 56 800 euroa ja jättää yhtiölainan 125 650 euroa maksettavaksi pääomavastikkeen muodossa.

Asumiskustannukset/kk

  • Pääomavastike* 469 euroa
  • Hoitovastike 188 euroa

Yhteensä 679 euroa / kk

Esimerkki 2.

Voit maksaa asunnon koko hinnan, jolloin maksat vain hoitovastikkeen.

Asumiskustannukset/kk

  • Hoitovastike 188 euroa

Yhteensä 188 euroa / kk

Esimerkki 3

Sinulla on omaa rahaa 17 950 euroa ja pankkilainaa 161 550 euroa (25 vuoden laina-aika, annuiteettilaina ja 1 % korko).

Asumiskustannukset/kk

  • lainakulut 609 euroa
  • hoitovastike 188 euroa

Yhteensä 797 euroa / kk

Esimerkki 4.

Sinulla on omaa rahaa 17 950 euroa ja pankkilainaa 35 900 euroa (25 vuoden laina-aika, annuiteetti ja 1 % korko).

Asumiskustannukset/kk

  • henkilökohtaisen lainan lainakulu 135 euroa
  • hoitovastike 188 euroa
  • omavastike 471 euroa (kahden vuoden jälkeen)

Yhteensä 794 euroa / kk

Huom. Vesimaksu muodostuu kunkin talouden henkilömäärän sekä kulutuksen mukaan ja autopaikka veloitetaan erikseen.

 

BoKlok – fiksuja koteja

BoKlok on asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet Skanska ja IKEA yhdessä. BoKlok rakentaa koteja mahdollisimman monelle – vastuullisesti. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

 

Vehreitä puita ja värikkäitä puutaloja

Savion kyläläiset tuntevat suurta kotiseutuylpeyttä asuinpaikastaan, eivätkä suotta – naapurustossa nautitaan hyvistä kulkuyhteyksistä, pientaloalueen tunnelmasta ja vehreistä puistomaisemista. Saviolla on koko elämän kirjo yhdessä pienessä kylässä, tuulessa havisevien puiden ja värikkäiden puutalojen ympäröimänä.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Tutustu Kuusikulmaan katsomalla esittelyvideo

Kurkkaa videoilta fiksusti suunniteltuihin asuntopohjiin (video kuvattu aiemmin valmistuneessa BoKlok-kohteessa, jossa asuntopohjat ovat lähes vastaavat kuin Keravan Kuusikulmassa)

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja