Keravan Kuusikulma

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Uusia BoKlok-koteja Keravan Saviolle

As. Oy Keravan Kuusikulma rakennetaan omalle tontille Savion sydämeen, juna-aseman läheisyyteen. Upouusien puukotien joukosta löytyy yksiöitä, kaksioita ja tilavia neljän huoneen koteja. Jokaisessa kodissa on oma lasitettu parveke, jolla istutetaan kevään ensimmäiset kukat, nautitaan kesähelteistä ja vilvoitellaan saunavuoron jälkeen.  Halutessasi voimme järjestää jo valmistuneessa Vantaan Voltissa esittelyn 3-4 huoneen asunnossa, joka vastaa Kuusikulman koteja. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme - kerromme mielellämme lisää!

38 / 48 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h, 4h

Pinta-ala47 - 76 m²

Velaton hinta179 500 - 307 500 €

OsoiteJuurakkokatu 64, 04260, Kerava

TonttiOma

Valmistuminen 15.4.2021 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Keravan Kuusikulma

Asunnot

Kuusi kulmaa, kaksi rappua, yksi rakas koti

Keravan Savio on puutalojen luvattu maa, kylä täynnä hymyileviä kasvoja ja ilontäyteisiä koteja. Onpa jopa eräs alueen lähiasukas meille kertonut, että täällä tavataan, rakastutaan ja asutaan yhdessä elämän loppuun asti. Kotiseuturakkautta uhkuvan alueen sydämeen nousee pian uusia puukoteja, joissa tunnetaan hyvän arjen tärkeimmät kulmakivet.

Keravan Kuusikulma koostuu kahdesta puurakennuksesta: viisikerroksisesta kerrostalosta ja matalammasta kolmen kerroksen siipirakennuksesta. Talot yhdistyvät toisiinsa luhtikäytävällä, joka tulvii tiiviin naapuruston lämminhenkistä tunnelmaa. Yhteisessä talosaunassa taas lämmitellään niin varpaita kuin mieliä.

Saviolla tunnetaan onnen salat. Kaikki lähtee ekologisesta puurakentamisesta ja siihen on syynsä, mutta parempaan arkeen on monta muutakin tärkeää kulmaa. Vehreä Salavapuisto on kuin toinen olohuone havisevine lehtipuineen. Toisaalta junalla pääsee nopeasti kolmen kaupungin palveluiden pariin. Sisätiloissa parastaan antavat asuinneliöt, sillä uudessa kodissa on toimivat tilat ja energiatehokas varustelu. Viisi kerrosta pitävät mukavan asumisen puolia, kun moderni kerrostaloarki ja klassinen puutaloidylli yhdistyvät. Kuudenteen syyhyn kiteytyy alueen yhteisöllinen henki, sillä Saviolla kerrostaloon mahtuu paljon elämää – ja kuuteen kulmaan vielä enemmän.

Monen monta hyödyllistä asiaa kotipihassa 

Kuusikulman taloyhtiön piha-alue on L-muotoisen asuintalon suojissa. Pihalla on leikki- ja oleskelupaikka. Osa pihasta on rajattu korkeilla aidoilla, joiden ansiosta täällä leikitään ja puuhastellaan ihan rauhassa. Matot, täkit ja lemmikkien pedit tampataan tomutuspisteellä. Kierrätys on helppoa – pihan reunasta löytyy tilavat jätteiden syväkeräysastiat peräti seitsemälle eri jätelajille.  

Koska liikkuminen Saviolla sujuu ilman autoakin, Kuusikulman luhtikäytävän alle suojaan sateelta on suunniteltu paljon paikkoja polkupyörille. Ja niille, jotka autoa arjessaan tarvitsevat, on pihassa sekä katettuja että avoimia sähkötolpallisia autopaikkoja. 

Kysy esittelyä

Halutessasi voimme järjestää keväällä valmistuneessa ja loppuunmyydyssä Vantaan Voltissa esittelyn 3-4 huoneen asunnossa, joka vastaa Kuusikulman koteja. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme - kerromme mielellämme lisää!

Esimerkkilaskelmia asumiskuluista Kuusikulman kaksiossa

Tässä on pari esimerkkiä, miltä asumiskulut voivat näyttää eri elämäntilanteissa. 

Esimerkki 1

Voit maksaa asunnon koko myyntihinnan 56 800 euroa ja jättää yhtiölainan 125 650 euroa maksettavaksi pääomavastikkeen muodossa.

Asumiskustannukset/kk

  • Pääomavastike* 469 euroa
  • Hoitovastike 188 euroa

Yhteensä 679 euroa / kk

Esimerkki 2.

Voit maksaa asunnon koko hinnan, jolloin maksat vain hoitovastikkeen.

Asumiskustannukset/kk

  • Hoitovastike 188 euroa

Yhteensä 188 euroa / kk

Esimerkki 3

Sinulla on omaa rahaa 17 950 euroa ja pankkilainaa 161 550 euroa (25 vuoden laina-aika, annuiteettilaina ja 1 % korko).

Asumiskustannukset/kk

  • lainakulut 609 euroa
  • hoitovastike 188 euroa

Yhteensä 797 euroa / kk

Esimerkki 4.

Sinulla on omaa rahaa 17 950 euroa ja pankkilainaa 35 900 euroa (25 vuoden laina-aika, annuiteetti ja 1 % korko).

Asumiskustannukset/kk

  • henkilökohtaisen lainan lainakulu 135 euroa
  • hoitovastike 188 euroa
  • omavastike 471 euroa (kahden vuoden jälkeen)

Yhteensä 794 euroa / kk

Huom. Vesimaksu muodostuu kunkin talouden henkilömäärän sekä kulutuksen mukaan ja autopaikka veloitetaan erikseen.

BoKlok – fiksuja koteja

Skanskan ja IKEA-konsernin yhteinen BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

Vehreitä puita ja värikkäitä puutaloja

Savion kyläläiset tuntevat suurta kotiseutuylpeyttä asuinpaikastaan, eivätkä suotta – naapurustossa nautitaan hyvistä kulkuyhteyksistä, pientaloalueen tunnelmasta ja vehreistä puistomaisemista. Saviolla on koko elämän kirjo yhdessä pienessä kylässä, tuulessa havisevien puiden ja värikkäiden puutalojen ympäröimänä.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Muuta uuteen kotiin rennommin - tarjoamme nyt muuttoavun kaupan päälle!

Haluamme että voit ottaa muuton uuteen kotiin rennommin. Saat meiltä muuttoapuun 1 000 euron lahjakortin (Niemi Palvelut Oy) , mikäli teet asuntokaupat BoKlok-kodista 30.10.2020 mennessä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja kysy lisää!

Kurkkaa videoilta fiksusti suunniteltuihin asuntopohjiin (video kuvattu aiemmin valmistuneessa BoKlok-kohteessa, jossa asuntopohjat ovat lähes vastaavat kuin Keravan Kuusikulmassa)

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja