Keravan Kuusikulma

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Paremman arjen tukikohta

As. Oy Keravan Kuusikulmassa on vapaana vielä yksi ihastuttava ensimmäisen kerroksen 3–4 h + kt! Savion juna-asema ja lähipalvelut löytyvät heti kulman takaa, samoin viehättävä Salavapuisto ulkokuntoilu- ja leikkialueineen. Varaa oma esittely (p. 0800 915 100) ja tule tutustumaan!

TyyppiKerrostalo

Vapaana 0 / 48

OsoiteJuurakkokatu 64, 04260, Kerava

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Keravan Kuusikulma

Asunnot

Kuusi kulmaa, kaksi rappua, yksi rakas koti

Keravan Savio on puutalojen luvattu maa, kylä täynnä hymyileviä kasvoja ja ilontäyteisiä koteja. Onpa jopa eräs alueen lähiasukas meille kertonut, että täällä tavataan, rakastutaan ja asutaan yhdessä elämän loppuun asti. Kotiseuturakkautta uhkuvan alueen sydämeen on nyt noussut uusia puutalokoteja, joissa tunnetaan hyvän arjen tärkeimmät kulmakivet.

Keravan Kuusikulma koostuu kahdesta puurakennuksesta: viisikerroksisesta kerrostalosta ja matalammasta kolmen kerroksen siipirakennuksesta. Talot yhdistyvät toisiinsa luhtikäytävällä, joka tulvii tiiviin naapuruston lämminhenkistä tunnelmaa. Yhteisessä talosaunassa taas lämmitellään niin varpaita kuin mieliä.

Saviolla tunnetaan onnen salat. Kaikki lähtee ekologisesta puurakentamisesta ja siihen on syynsä, mutta parempaan arkeen on monta muutakin tärkeää kulmaa. Vehreä Salavapuisto on kuin toinen olohuone havisevine lehtipuineen. Toisaalta junalla pääsee nopeasti kolmen kaupungin palveluiden pariin. Sisätiloissa parastaan antavat asuinneliöt, sillä uudessa kodissa on toimivat tilat ja energiatehokas varustelu. Viisi kerrosta pitävät mukavan asumisen puolia, kun moderni kerrostaloarki ja klassinen puutaloidylli yhdistyvät. Kuudenteen syyhyn kiteytyy alueen yhteisöllinen henki, sillä Saviolla kerrostaloon mahtuu paljon elämää – ja kuuteen kulmaan vielä enemmän.

Monen monta hyödyllistä asiaa kotipihassa

Kuusikulman taloyhtiön piha-alue on L-muotoisen asuintalon suojissa. Pihalla on leikki- ja oleskelupaikka. Osa pihasta on rajattu korkeilla aidoilla, joiden ansiosta täällä leikitään ja puuhastellaan ihan rauhassa. Matot, täkit ja lemmikkien pedit tampataan tomutuspisteellä. Kierrätys on helppoa – pihan reunasta löytyy tilavat jätteiden syväkeräysastiat peräti seitsemälle eri jätelajille. 

Koska liikkuminen Saviolla sujuu ilman autoakin, Kuusikulman luhtikäytävän alle suojaan sateelta on suunniteltu paljon paikkoja polkupyörille. Ja niille, jotka autoa arjessaan tarvitsevat, on pihassa sekä katettuja että avoimia sähkötolpallisia autopaikkoja.

Tutustu esitteisiin

KUUSIKULMAN MYYNTIESITE

RAKENNUSTAPASELOSTUS

 

BoKlok – fiksuja koteja

BoKlok on asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet Skanska ja IKEA yhdessä. BoKlok  rakentaa koteja mahdollisimman monelle – vastuullisesti. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa. 

Tutustu Kuusikulmaan katsomalla esittelyvideo

Kurkkaa videoilta fiksusti suunniteltuihin asuntopohjiin (video kuvattu aiemmin valmistuneessa BoKlok-kohteessa, jossa asuntopohjat ovat lähes vastaavat kuin Keravan Kuusikulmassa)

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja

Energialuokka B

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lue lisää

Rahoitus

BoKlok on lupaus uudisasuntojen erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Myös asumiskustannukset pysyvät BoKlokissa kohtuullisina. BoKlok-kotiin on mahdollista päästä pienellä määrällä omaa rahaa. Asunnon myyntihinta on 30 % tai 40 % asunnon velattomasta kokonaishinnasta. Loppuosa velattomasta hinnasta on yhtiölainaa. Ostohetkellä sinun tarvitsee maksaa vain 1/4 asunnon myyntihinnasta.

Lue lisää