Keravan Kuusikulma

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Uusia BoKlok-koteja Keravan Saviolle

As. Oy Keravan Kuusikulma rakennetaan omalle tontille Savion sydämeen, juna-aseman läheisyyteen. Upouusien puukotien joukosta löytyy yksiöitä, kaksioita ja tilavia 3–4 huoneen koteja. Jokaisessa kodissa on oma lasitettu parveke, jolla istutetaan kevään ensimmäiset kukat, nautitaan kesähelteistä ja vilvoitellaan saunavuoron jälkeen. 

45 / 48 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h

Pinta-ala28 - 76 m²

Velaton hinta136 900 - 307 500 €

OsoiteJuurakkokatu 64, 04260, Kerava

TonttiOma

Valmistuminen 02/2021, Ennakkomarkkinoinnissa

TaloyhtiöAs. Oy Keravan Kuusikulma

Asunnot

Kuusi kulmaa, kaksi rappua, yksi rakas koti

Keravan Savio on puutalojen luvattu maa, kylä täynnä hymyileviä kasvoja ja ilontäyteisiä koteja. Onpa jopa eräs alueen lähiasukas meille kertonut, että täällä tavataan, rakastutaan ja asutaan yhdessä elämän loppuun asti. Kotiseuturakkautta uhkuvan alueen sydämeen nousee pian uusia puukoteja, joissa tunnetaan hyvän arjen tärkeimmät kulmakivet.

Keravan Kuusikulma koostuu kahdesta puurakennuksesta: viisikerroksisesta kerrostalosta ja matalammasta kolmen kerroksen siipirakennuksesta. Talot yhdistyvät toisiinsa luhtikäytävällä, joka tulvii tiiviin naapuruston lämminhenkistä tunnelmaa. Yhteisessä talosaunassa taas lämmitellään niin varpaita kuin mieliä.

Saviolla tunnetaan onnen salat. Kaikki lähtee ekologisesta puurakentamisesta ja siihen on syynsä, mutta parempaan arkeen on monta muutakin tärkeää kulmaa. Vehreä Salavapuisto on kuin toinen olohuone havisevine lehtipuineen. Toisaalta junalla pääsee nopeasti kolmen kaupungin palveluiden pariin. Sisätiloissa parastaan antavat asuinneliöt, sillä uudessa kodissa on toimivat tilat ja energiatehokas varustelu. Viisi kerrosta pitävät mukavan asumisen puolia, kun moderni kerrostaloarki ja klassinen puutaloidylli yhdistyvät. Kuudenteen syyhyn kiteytyy alueen yhteisöllinen henki, sillä Saviolla kerrostaloon mahtuu paljon elämää – ja kuuteen kulmaan vielä enemmän.

Monen monta hyödyllistä asiaa kotipihassa 

Kuusikulman taloyhtiön piha-alue on L-muotoisen asuintalon suojissa. Pihalla on leikki- ja oleskelupaikka. Osa pihasta on rajattu korkeilla aidoilla, joiden ansiosta täällä leikitään ja puuhastellaan ihan rauhassa. Matot, täkit ja lemmikkien pedit tampataan tomutuspisteellä. Kierrätys on helppoa – pihan reunasta löytyy tilavat jätteiden syväkeräysastiat peräti seitsemälle eri jätelajille.  

Koska liikkuminen Saviolla sujuu ilman autoakin, Kuusikulman luhtikäytävän alle suojaan sateelta on suunniteltu paljon paikkoja polkupyörille. Ja niille, jotka autoa arjessaan tarvitsevat, on pihassa sekä katettuja että avoimia sähkötolpallisia autopaikkoja.  

Esimerkkilaskelmia asumiskuluista kaksiossa

Tässä on pari esimerkkiä, miltä asumiskulut voivat näyttää eri elämäntilanteissa. 

Esimerkki 1. Omaa rahaa tarvitaan 17 950 euroa ja pankkilainaa 161 550 euroa (25 vuoden laina-aika, annuiteettilaina ja 1 %:n korko).

Kuukausikustannukset tällä laskumenetelmällä:

  • lainakulut 609 euroa
  • hoitovastike 184 euroa
  • lisäksi vesimaksu 20 euroa.

Kaikki yhteensä 813 euroa.

Esimerkki 2. Omaa rahaa 17 950 euroa ja omaa pankkilainaa 35 900 euroa (25 vuoden laina-aika, annuiteetti ja 1 % korko).

Kuukausikustannukset tällä laskumenetelmällä:

  • lainakulu 135 euroa
  • hoitovastike 184 euroa
  • pääomavastike 89 euroa (2 ensimmäistä vuotta)
  • pääomavastike 471 euroa (2 vuoden jälkeen)
  • vesimaksu 20 euroa.

Yhteensä 2 ensimmäistä vuotta 428 euroa kuukaudessa ja sen jälkeen 810 euroa kuukaudessa.

BoKlok – fiksuja koteja

Skanskan ja IKEA-konsernin yhteinen BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

 

Vehreitä puita ja värikkäitä puutaloja

Savion kyläläiset tuntevat suurta kotiseutuylpeyttä asuinpaikastaan, eivätkä suotta – naapurustossa nautitaan hyvistä kulkuyhteyksistä, pientaloalueen tunnelmasta ja vehreistä puistomaisemista. Saviolla on koko elämän kirjo yhdessä pienessä kylässä, tuulessa havisevien puiden ja värikkäiden puutalojen ympäröimänä.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja