Keravan Kuusikulma

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Paremman arjen tukikohta

As. Oy Keravan Kuusikulman kaikki asunnot on nyt myyty. Tutustu muihin BoKlok-koteihin osoitteessa boklok.fi/kodit.

0 / 48 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteJuurakkokatu 64, 04260, Kerava

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Keravan Kuusikulma

Asunnot

Kuusi kulmaa, kaksi rappua, yksi rakas koti

Keravan Savio on puutalojen luvattu maa, kylä täynnä hymyileviä kasvoja ja ilontäyteisiä koteja. Onpa jopa eräs alueen lähiasukas meille kertonut, että täällä tavataan, rakastutaan ja asutaan yhdessä elämän loppuun asti. Kotiseuturakkautta uhkuvan alueen sydämeen on nyt noussut uusia puutalokoteja, joissa tunnetaan hyvän arjen tärkeimmät kulmakivet.

Keravan Kuusikulma koostuu kahdesta puurakennuksesta: viisikerroksisesta kerrostalosta ja matalammasta kolmen kerroksen siipirakennuksesta. Talot yhdistyvät toisiinsa luhtikäytävällä, joka tulvii tiiviin naapuruston lämminhenkistä tunnelmaa. Yhteisessä talosaunassa taas lämmitellään niin varpaita kuin mieliä.

Saviolla tunnetaan onnen salat. Kaikki lähtee ekologisesta puurakentamisesta ja siihen on syynsä, mutta parempaan arkeen on monta muutakin tärkeää kulmaa. Vehreä Salavapuisto on kuin toinen olohuone havisevine lehtipuineen. Toisaalta junalla pääsee nopeasti kolmen kaupungin palveluiden pariin. Sisätiloissa parastaan antavat asuinneliöt, sillä uudessa kodissa on toimivat tilat ja energiatehokas varustelu. Viisi kerrosta pitävät mukavan asumisen puolia, kun moderni kerrostaloarki ja klassinen puutaloidylli yhdistyvät. Kuudenteen syyhyn kiteytyy alueen yhteisöllinen henki, sillä Saviolla kerrostaloon mahtuu paljon elämää – ja kuuteen kulmaan vielä enemmän.

Monen monta hyödyllistä asiaa kotipihassa

Kuusikulman taloyhtiön piha-alue on L-muotoisen asuintalon suojissa. Pihalla on leikki- ja oleskelupaikka. Osa pihasta on rajattu korkeilla aidoilla, joiden ansiosta täällä leikitään ja puuhastellaan ihan rauhassa. Matot, täkit ja lemmikkien pedit tampataan tomutuspisteellä. Kierrätys on helppoa – pihan reunasta löytyy tilavat jätteiden syväkeräysastiat peräti seitsemälle eri jätelajille. 

Koska liikkuminen Saviolla sujuu ilman autoakin, Kuusikulman luhtikäytävän alle suojaan sateelta on suunniteltu paljon paikkoja polkupyörille. Ja niille, jotka autoa arjessaan tarvitsevat, on pihassa sekä katettuja että avoimia sähkötolpallisia autopaikkoja.

Tutustu esitteisiin

KUUSIKULMAN MYYNTIESITE

RAKENNUSTAPASELOSTUS

HINNASTO

 

BoKlok – fiksuja koteja

BoKlok on asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet Skanska ja IKEA yhdessä. BoKlok  rakentaa koteja mahdollisimman monelle – vastuullisesti. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa. Lue lisää: boklok.fi

Vehreitä puita ja värikkäitä puutaloja

Savion kyläläiset tuntevat suurta kotiseutuylpeyttä asuinpaikastaan, eivätkä suotta – naapurustossa nautitaan hyvistä kulkuyhteyksistä, pientaloalueen tunnelmasta ja vehreistä puistomaisemista. Saviolla on koko elämän kirjo yhdessä pienessä kylässä, tuulessa havisevien puiden ja värikkäiden puutalojen ympäröimänä.
Kuusikulman lähellä sijaitsevat monipuolinen Salavapuisto, Koivikon urheilukenttä ja suuri metsäalue. Alle kilometrin etäisyydeltä löytyy kattavasti arjen palveluita: ruokakauppa, päiväkoteja, koulu, kuntosali ja ravintoloita. Harrastusmahdollisuudet löytyvät niin ikään läheltä, kun sisäpeleihin soveltuva Klondyke-talo sijaitsee vain kävelymatkan päässä.

Kävellen asemalle, puolessa tunnissa Helsingin keskustaan
Kuusikulman kodit rakennetaan hyvälle paikalle Savion aseman ja viihtyisän pientaloalueen väliin. Junalla pääsee Keravan keskustaan muutamassa minuutissa, Tikkurilaan kymmenessä minuutissa ja Helsingin keskustaan parhaimmillaan noin puolessa tunnissa. Ruuhka-aikana juna kulkee Helsingin ja Keravan väliä jopa kymmenen minuutin välein!

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Tutustu Kuusikulmaan katsomalla esittelyvideo

Kurkkaa videoilta fiksusti suunniteltuihin asuntopohjiin (video kuvattu aiemmin valmistuneessa BoKlok-kohteessa, jossa asuntopohjat ovat lähes vastaavat kuin Keravan Kuusikulmassa)

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja