Asunto A 67

167 m², 5H+KT+S, 12 / 12 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Tyylikäs kulmahuoneisto kahdessa tasossa

Ylimpien kerrosten viiden huoneen ja keittiön valoisa koti ihastuttavalla pohjaratkaisulla kahdessa tasossa. Tämän lumoavan kodin sydän on alemman kerroksen keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama avara ja valoisa kokonaisuus, josta on kerrassaan mainiot näkymät Telakkapuistikkoon ja Helsingin kattojen ylle. Täältä avautuvat maisemat merelle, josta voi katsella laivojen seilaamista. Ullakkokerroksessa on tilava olohuone, kolme makuuhuonetta, joista kahdessa viistot lapeikkunat luovat ihanan kotoista tunnelmaa. Päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava walk-in vaatehuone ja oma erillinen kylpyhuone. Yläkerran saunan löylyjen jälkeen on mukava vilvoitella isolla suojaisella avoterassilla. Asunnon kylpyhuoneet sekä erillis-wc:t tuovat arjen luksusta erittäin tyylikkäillä ja laadukkailla materiaaleillaan. Asunnon molemmissa kerroksissa on oma sisäänkäynti. Kesän hellepäiviin tuo helpotusta molempien kerrosten viilennyspuhallin.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 0800 162 162 ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 167 m²
Asuntotyyppi 5H+KT+S
Kerros 12 / 12
Asunnon numero A 67
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasittamaton
Sauna Kyllä
Velaton hinta 2 839 000 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 851 700 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 1 987 300 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 7 600,00 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 15 739,42 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 801,60 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,80 €/m²
Helsingin Knot
Helsingin Knot

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Knot
Osoite Hietalahdenranta 2, 00150, Helsinki
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka B
Asuntoja 97
Tontti Oma
Helsingin Knot

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 4000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 4000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään