Asunto A 12

26 m², 1H+KT, 3 / 12 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Ihastuttava yksiö

Kolmannen kerroksen ihastuttavalla yksiö. Asunnon ikkuna avautuu etelään lasitetulle parvekkeelle. Moderni keittiötila ja olohuone muodostavat yhtenäisen tilan. Säilytystilaa tuo eteisen säilytysjärjestelmä.

Seuraava esittelyaika

Keskiviikko 5.6.2024
klo 16.30 - 17.30

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiin Knotin vapaisiin koteihin osoitteessa Hietalahdenranta 2, 00150 Helsinki. Jos tämä ajankohta ei sovi sinulle, ota yhteyttä (p. 0800 162 162) ja sovi oma esittely!

Pinta-ala 26 m²
Asuntotyyppi 1H+KT
Kerros 3 / 12
Asunnon numero A 12
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 353 600 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 106 080 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 247 520 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 1 031,45 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 2 013,40 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 124,80 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,80 €/m²
Helsingin Knot
Helsingin Knot

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Knot
Osoite Hietalahdenranta 2, 00150, Helsinki
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka B
Asuntoja 97
Tontti Oma
Helsingin Knot

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 4000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 4000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään