Helsingin Knot

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Maamerkki, joka viimeistelee Helsingin ainutlaatuisimman asuinpaikan

As. Oy Helsingin Knot on vaikuttava nykyarkkitehtuurin merkkiteos, joka seisoo ylväänä meren ääressä, katsoen korkealta kaupungin yli kauas tulevaan. Uudistuvan alueen viimeinen rakennus muodostuu kolmesta eri korkeuksiin kohoavasta osiosta ja muodostaa yhdessä Telakkarannan muiden uudiskohteiden kanssa yhden koko Helsingin kantakaupungin upeimmista asuinympäristöistä. Katso muuttovalmiin Knotin viimeiset vapaana olevat kodit ja varaa omasi.

21 / 97 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 4h, 5h

Pinta-ala25 - 167 m²

Velaton hinta348 400 - 2 941 500 €

OsoiteHietalahdenranta 2, 00150, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Knot

Seuraava esittelyaika

Keskiviikko 24.4.2024
klo 16.30 - 17.30

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiin Knotin vapaisiin koteihin osoitteessa Hietalahdenranta 2, 00150 Helsinki. Jos tämä ajankohta ei sovi sinulle, ota yhteyttä (p. 0800 162 162) ja sovi oma esittely!

Asunnot

Knotissa on yhteensä 97 upeaa kaupunkikotia. Huoneita asunnoissa on yhdestä viiteen. 12-kerroksisen torniosion ylimmistä kerroksista katsellaan Sinebrychoffin puiston ja vanhan telakka-alueen näkymiä – aivan tornin huipulta avautuvat mahtavat näkymät kaupungin kattojen yli aina merelle asti. 

Telakkarannan uudet asunnot ovat ainutlaatuisia monella muullakin tapaa. Täältä löydät valoisia asuntoja, suuria ikkunoita ja tunnelmallisia vinoja kattoja. Huoneet ovat avaria sekä tavallista korkeampia ja kotien tilamitoitus väljää. Keittiöissä on kotimaiset keittiökalusteet ja aikaa kestävät kivitasot. Lattioita peittävät leveät lautaparketit. Kotien varustelu ja tekniikka on nykyaikaista. Ajaton toimivuus ja trendikäs tyylikkyys ovat täällä täydellisessä tasapainossa. 

Helsingin uusin vanha kaupunginosa

Telakkaranta on se palanen, joka Helsingin keskustasta on vielä puuttunut. Telakkarannassa modernin asumisen edut yhdistyvät luontevasti vanhaan Helsingin telakan ympärille aikojen saatossa muodostuneeseen kaupunginosaan. Samalla satamaa ja merta yhdistävästä entisestä telakka-alueesta syntyy kaupunkilaisten uusi olohuone rantapromenadeineen ja ravintoloineen, kahviloineen ja kivijalkakauppoineen.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Kantakaupungin maisemien ääressä

Knotin jokaisessa kodissa on oma parveke tai viherhuone – muutamissa asunnoissa parvekkeita on jopa useampi. Talon torniosion korkeimmista kerroksista ihastellaan hienoja kaupunki- ja merimaisemia. Laiturin puoleisilta parvekkeilta aukeavat telakkanäkymät ja Hietalahden kimmeltävä meriallas.

Kadun puolelle aukeavissa viherhuoneissa on myös aivan omanlainen tunnelmansa. Ranskalainen parveke Hietalahden torin suuntaan. Paljon valoa, mutta myös omaa rauhaa kaupungin liikenteeltä. Mahdollisuus olla sisällä ja ulkona yhtä aikaa. Uudenlaista viihtyisyyttä Helsingin kantakaupungissa. 

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Yhteiset asukastilat

Ylelliset saunatilat

Knot A29 | 62,5 m² | 2h+kt+s+viherh. | 6.krs

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja