Helsingin Knot

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Maamerkki, joka viimeistelee Helsingin ainutlaatuisimman asuinpaikan

As. Oy Helsingin Knot on vaikuttava nykyarkkitehtuurin merkkiteos, joka seisoo valmistuessaan ylväänä meren ääressä, katsoen korkealta kaupungin yli kauas tulevaan. Uudistuvan alueen viimeinen rakennus muodostuu kolmesta eri korkeuksiin kohoavasta osiosta ja muodostaa yhdessä Telakkarannan muiden uudiskohteiden kanssa yhden koko Helsingin kantakaupungin upeimmista asuinympäristöistä. Katso Telakkarannan Knotin vapaana olevat asunnot ja tee varaus.

26 / 97 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h, 5h

Pinta-ala28 - 175 m²

Velaton hinta376 200 - 3 062 500 €

OsoiteHietalahdenranta 2, 00150, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 30.11.2023 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Knot

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Knotissa on yhteensä 97 upeaa kaupunkikotia. Huoneita asunnoissa on yhdestä viiteen. 12-kerroksisen torniosion ylimmistä kerroksista katsellaan Sinebrychoffin puiston ja vanhan telakka-alueen näkymiä – aivan tornin huipulta avautuvat mahtavat näkymät kaupungin kattojen yli aina merelle asti. 

Telakkarannan uudet asunnot ovat ainutlaatuisia monella muullakin tapaa. Täältä löydät valoisia asuntoja, suuria ikkunoita ja tunnelmallisia vinoja kattoja. Huoneet ovat avaria sekä tavallista korkeampia ja kotien tilamitoitus väljää. Keittiöissä on kotimaiset keittiökalusteet ja aikaa kestävät kivitasot. Lattioita peittävät leveät lautaparketit. Kotien varustelu ja tekniikka on nykyaikaista. Ajaton toimivuus ja trendikäs tyylikkyys ovat täällä täydellisessä tasapainossa. 

Helsingin uusin vanha kaupunginosa

Telakkaranta on se palanen, joka Helsingin keskustasta on vielä puuttunut. Telakkarannassa modernin asumisen edut yhdistyvät luontevasti vanhaan Helsingin telakan ympärille aikojen saatossa muodostuneeseen kaupunginosaan. Samalla satamaa ja merta yhdistävästä entisestä telakka-alueesta syntyy kaupunkilaisten uusi olohuone rantapromenadeineen ja ravintoloineen, kahviloineen ja kivijalkakauppoineen.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Kantakaupungin maisemien ääressä

Knotin jokaisessa kodissa on oma parveke tai viherhuone – muutamissa asunnoissa parvekkeita on jopa useampi. Talon torniosion korkeimmista kerroksista ihastellaan hienoja kaupunki- ja merimaisemia. Laiturin puoleisilta parvekkeilta aukeavat telakkanäkymät ja Hietalahden kimmeltävä meriallas.

Myös kadun puolelle aukeavissa viherhuoneissa on aivan omanlainen tunnelma. Ranskalainen parveke Hietalahden torin suuntaan. Paljon valoa, mutta myös omaa rauhaa kaupungin liikenteeltä. Mahdollisuus olla sisällä ja ulkona yhtä aikaa. Uudenlaista viihtyisyyttä Helsingin kantakaupungissa. 

Kestävää elämää: RTS-ympäristöluokitus

Knot tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta yhtenä luokitusta ensimmäisinä havittelevista asuinkohteista. Kodeissa on suuret ikkunat ja paljon valoa. Rakennuksen materiaalit kestävät säätä ja aikaa. Katolle asennettavat aurinkopaneelit tuottavat energiaa yhteiseen käyttöön. Kun valitset uuden asunnon RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevasta kohteesta, voit olla varma siitä, että kotisi on rakennettu ympäristöä arvostaen ja tulevaisuutta ajatellen. 

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta >

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja