Helsingin Knot

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Seuraava esittelyaika

Keskiviikko 5.6.2024
klo 16.30 - 17.30

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiin Knotin vapaisiin koteihin osoitteessa Hietalahdenranta 2, 00150 Helsinki. Jos tämä ajankohta ei sovi sinulle, ota yhteyttä (p. 0800 162 162) ja sovi oma esittely!

Maamerkki, joka viimeistelee Helsingin ainutlaatuisimman asuinpaikan

As. Oy Helsingin Knot on vaikuttava nykyarkkitehtuurin merkkiteos, joka seisoo ylväänä meren ääressä, katsoen korkealta kaupungin yli kauas tulevaan. Uudistuvan alueen viimeinen rakennus muodostuu kolmesta eri korkeuksiin kohoavasta osiosta ja muodostaa yhdessä Telakkarannan muiden uudiskohteiden kanssa yhden koko Helsingin kantakaupungin upeimmista asuinympäristöistä. Katso muuttovalmiin Knotin viimeiset vapaana olevat kodit ja varaa omasi.

TyyppiKerrostalo

Vapaana 20 / 97

Huoneluku1h, 2h, 4h, 5h

Pinta-ala25 - 167 m²

Velaton hinta348 400 - 2 941 500 €

OsoiteHietalahdenranta 2, 00150, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Knot

Asunnot

Knotissa on yhteensä 97 upeaa kaupunkikotia. Huoneita asunnoissa on yhdestä viiteen. 12-kerroksisen torniosion ylimmistä kerroksista katsellaan Sinebrychoffin puiston ja vanhan telakka-alueen näkymiä – aivan tornin huipulta avautuvat mahtavat näkymät kaupungin kattojen yli aina merelle asti. 

Telakkarannan uudet asunnot ovat ainutlaatuisia monella muullakin tapaa. Täältä löydät valoisia asuntoja, suuria ikkunoita ja tunnelmallisia vinoja kattoja. Huoneet ovat avaria sekä tavallista korkeampia ja kotien tilamitoitus väljää. Keittiöissä on kotimaiset keittiökalusteet ja aikaa kestävät kivitasot. Lattioita peittävät leveät lautaparketit. Kotien varustelu ja tekniikka on nykyaikaista. Ajaton toimivuus ja trendikäs tyylikkyys ovat täällä täydellisessä tasapainossa. 

Kantakaupungin maisemien ääressä

Knotin jokaisessa kodissa on oma parveke tai viherhuone – muutamissa asunnoissa parvekkeita on jopa useampi. Talon torniosion korkeimmista kerroksista ihastellaan hienoja kaupunki- ja merimaisemia. Laiturin puoleisilta parvekkeilta aukeavat telakkanäkymät ja Hietalahden kimmeltävä meriallas.

Kadun puolelle aukeavissa viherhuoneissa on myös aivan omanlainen tunnelmansa. Ranskalainen parveke Hietalahden torin suuntaan. Paljon valoa, mutta myös omaa rauhaa kaupungin liikenteeltä. Mahdollisuus olla sisällä ja ulkona yhtä aikaa. Uudenlaista viihtyisyyttä Helsingin kantakaupungissa. 

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Yhteiset asukastilat

Ylelliset saunatilat

Knot A29 | 62,5 m² | 2h+kt+s+viherh. | 6.krs

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja

Kestää elämän.

Merkittävimmät vastuullisuuspäätökset tehdään jo kodin suunnitteluvaiheessa. Skanska Kodit rakennetaan elämänkestäviksi. Aurinkopaneelit, maalämpö, sähköautojen latausmahdollisuus ja polkupyörien pesu- ja huoltopisteet tekevät kestävästä elämästä helppoa.

Lue lisää

Digitaalinen asuntokauppa

Skanska on tuonut markkinoille uuden, täysin digitaalisen tavan ostaa asunto. Siinä koko asuntokauppaprosessi, aina asunnon valinnasta maksujen ja omistuksen siirtoon voidaan hoitaa digitaalisesti - vaikka omalta kotisohvalta käsin.

Lue lisää

‏‏Skanska Studio

Skanska Studiossa kotiunelmat ottavat ratkaisevan askeleen kohti todellisuutta jo ennen uuden kodin valmistumista. Mikä tekee sinun kodistasi Kodin? Kerro toiveesi ja suunnittele yhdessä asiantuntijoidemme kanssa sellainen koti, josta haaveilet. Lue lisää asuntomyymälästämme, Skanska Studiosta!

Lue lisää

Energialuokka B

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lue lisää

Uuden kodin rahoittaminen

Uuden kodin hankinta on pyritty tekemään sinulle mahdollisimman helpoksi. Saat uuden kodin jo kohtuullisella omarahoitusosuudella. Skanskalla uuden kodin velaton hinta koostuu myyntihinnasta sekä Skanskan neuvottelemasta pitkäaikaisesta taloyhtiölainasta. Lue lisää ja katso esimerkki hinnan muodostumisesta sekä maksueristä.

Lue lisää