Helsingin Valaja

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Liikkuvan kaupunkilaisen tukikohta

Yhdeksänkerroksiseen Valajaan rakentuu yhteensä 58 kaupunkikotia yksinasujille, pariskunnille ja perheille. Pitäjänmäen uuden kaupunkibulevardin kupeeseen nousevasta Helsingin Valajasta on erinomaisen näppärät kulkuyhteydet joka suuntaan ja pian valmistuvan Raide-Jokerin myötä ne paranevat entisestään.

58 / 58 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h

Pinta-ala28 - 80 m²

Velaton hinta228 000 - 648 000 €

OsoiteKutomotie 1, 00380 , Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 11/2024, Ennakkomarkkinoinnissa

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Valaja

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Koteja kaikkiin tarpeisiin

Omalle tontilleen nousevassa As. Oy Helsingin Valajassa elät lähellä luontoa, mutta monipuolisten palveluiden äärellä. Kotien keittotila, ruokailutila ja oleskelutilat muodostavat toimivan, helposti sisustettavan ja valoisan kokonaisuuden. Avaruutta lisää entisestään kaikista asunnoista löytyvät lasitetut parvekkeet, jotka tuovat arvokkaita lisäneliötä. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on terassien lisäksi myös pienet, istutuksin rajatut asuntopihat.

Valajassa asumisen hiilijalanjälki on pyritty painamaan mahdollisimman alas – asuinmukavuudesta tinkimättä. Vesikiertoinen lattialämmitys hellii varpaita ja mahdollistaa korkeat, lähes lattianrajaan yltävät ikkunat. Katolle asennettava VILP, eli vesi-ilmalämpöpumppu, vähentää kaukolämmön tarvetta tuottamalla lämpöä tontilla, mikä pienentää kohteen hiilijalanjälkeä entisestään. Rakennus on liitetty myös kaukolämpöverkostoon.

 

Uudistuvan Pitäjänmäen parhaalla paikalla 

Pitäjänmäki on eläväinen yhdistelmä asunto- ja yritysaluetta. Pitäjänmäentien ilme uudistuu, kun se muutetaan viihtyisäksi kaupunkibulevardiksi puurivistöineen ja raitiolinjoineen. Raide-Jokerin myötä Pitäjänmäen kulkuyhteydet paranevat edelleen. Raide-Jokerin mukana ympäristöön tulee myös uusia kävely- ja pyöräilyteitä, jotka helpottavat liikkumista entisestään.

Kutomotien alueelle tulee noin 1 200 uutta asukasta ja uutta liiketilaa Pitäjänmäentien varteen syntyvän uuden Kutomoaukion yhteyteen. Kutomokujan päähän tulee uusi kaupungin päiväkoti noin 200 lapselle.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

RTS-ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

As. Oy Helsingin Valaja on yksi Skanskan uusista RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Valajan energiatehokkuus on viritetty huippuunsa  ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnitteluvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta > 

Liittyviä artikkeleja