Helsingin Valaja

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Pitäjänmäkeen nousee liikkuvan kaupunkilaisen tukikohta

Omalle tontilleen nousevassa As. Oy Helsingin Valajassa elät lähellä luontoa, mutta monipuolisten palveluiden äärellä. Viereisessä Talin urheilupuistossa on tarjolla runsaasti harrastusmahdollisuuksia. Kattavat joukkoliikenneyhteydet sekä pyörätiet takaavat vaivattomuuden.

Yhdeksänkerroksiseen kiinteistöön rakennetaan yhteensä 58 eri kokoista kotia yksinasujille, pariskunnille sekä perheellisille. Toteutuksessa on pyritty ratkaisuihin, joilla asukkaiden juoksevat asumiskustannukset ja asumisen hiilijalanjälki saadaan painettua mahdollisimman alas. Jokaisessa asunnossa on lasitetut parvekkeet, vettä säästävät hanat sekä energiapihit kodinkoneet

Haluatko kuulla alueen tulevista kodeista ensimmäisten joukossa? Jätä yhteystietosi Ota yhteyttä -painikkeen kautta.

Tulossa 58 asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteKutomotie 1, 00380 , Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Valaja

Pitäjänmäki uudistuu

Pitäjänmäki on eläväinen yhdistelmä asunto- ja yritysaluetta. Pitäjänmäentien ilme on uudistumassa viihtyisäksi kaupunkibulevardiksi puurivistöineen ja raitiolinjoineen. Raide-Jokerin myötä Pitäjänmäen kulkuyhteydet paranevat edelleen. Samaan aikaan ympäristöön tulee myös uusia kävely- ja pyöräilyteitä, jotka helpottavat liikkumista entisestään.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Liittyviä artikkeleja