Helsingin Valaja

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Pitäjänmäkeen nousee liikkuvan kaupunkilaisen tukikohta

Omalle tontilleen nousevassa As. Oy Helsingin Valajassa elät lähellä luontoa, mutta monipuolisten palveluiden äärellä. Viereisessä Talin urheilupuistossa on tarjolla runsaasti harrastusmahdollisuuksia. Kattavat joukkoliikenneyhteydet sekä pyörätiet takaavat vaivattomuuden. Yhdeksänkerroksiseen kiinteistöön rakennetaan yhteensä 58 eri kokoista kotia yksinasujille, pariskunnille sekä perheellisille. Toteutuksessa on pyritty ratkaisuihin, joilla asukkaiden juoksevat asumiskustannukset ja asumisen hiilijalanjälki saadaan painettua mahdollisimman alas. Jokaisessa asunnossa on lasitetut parvekkeet, vettä säästävät hanat sekä energiapihit kodinkoneet Haluatko kuulla alueen tulevista kodeista ensimmäisten joukossa? Jätä yhteystietosi Ota yhteyttä -painikkeen kautta.

TyyppiKerrostalo

Tulossa58

OsoiteKutomotie 1, 00380 , Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Valaja

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja

Energialuokka A

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lue lisää

Uuden kodin rahoittaminen

Uuden kodin hankinta on pyritty tekemään sinulle mahdollisimman helpoksi. Saat uuden kodin jo kohtuullisella omarahoitusosuudella. Skanskalla uuden kodin velaton hinta koostuu myyntihinnasta sekä Skanskan neuvottelemasta pitkäaikaisesta taloyhtiölainasta. Lue lisää ja katso esimerkki hinnan muodostumisesta sekä maksueristä.

Lue lisää