Helsingin Valaja

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Pitäjänmäen parhaalle paikalle tulossa uusi viihtyisä asuinkortteli

Pitäjänmäen uudistuvaan ytimeen Kutomoaukion yhteyteen on suunnitteilla tasokkaita kaupunkikoteja. Täällä asut rauhallisten helsinkiläisten rakastamien kaupunkialueiden ympäröimänä ja erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. Kävelymatkan päästä löydät monia vehreitä puistoalueita, joissa hengähtää sekä hyviä liikuntamahdollisuuksia. Yhdeksänkerroksinen As. Oy Helsingin Valaja nousee omalle tontille uuden alueen maamerkiksi.

Valajan asuntojen ennakkomarkkinoinnin on suunniteltu alkavan kesällä 2022. Haluatko kuulla tulevista kodeista ensimmäisten joukossa? Jätä yhteystietosi Ota yhteyttä -painikkeen kautta.

Tulossa asuntoa

OsoiteKutomotie 1, 00380 , Helsinki

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Valaja

Asunnot

As. Oy Helsingin Valajaan rakennetaan yhteensä 58 eri kokoista kotia niin yksinasujalle, pariskunnalle kuin perheenkin tarpeisiin. Tulossa on valoisia 3-4h+k asuntoja, kolmioita sekä kaksioita ja yksiöitä. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke.  Vesikiertoinen lattialämmitys mahdollistaa kodeissa korkeat ikkunat ja sen mukanaan tuoman valoisuuden sekä hyvät sisustusmahdollisuudet. 

Pitäjänmäki uudistuu

Pitäjänmäki on eläväinen yhdistelmä asunto- ja yritysaluetta. Pitäjänmäentien ilme uudistuu, kun se muutetaan viihtyisäksi kaupunkibulevardiksi puurivistöineen ja raitiolinjoineen. Raide-Jokerin myötä Pitäjänmäen kulkuyhteydet paranevat edelleen. Raide-Jokerin mukana ympäristöön tulee myös uusia kävely- ja pyöräilyteitä, jotka helpottavat liikkumista entisestään.

Kutomotien alueelle tulee noin 1 200 uutta asukasta ja uutta liiketilaa Pitäjänmäentien varteen syntyvän uuden Kutomoaukion yhteyteen. Kutomokujan päähän tulee uusi kaupungin päiväkoti noin 200 lapselle.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

RTS-ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

As. Oy Helsingin Valaja on yksi Skanskan uusista RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Valajan energiatehokkuus on viritetty huippuunsa  ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnitteluvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta > 

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja