Helsingin Liekki

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Uusi kotikortteli suunnitteilla Helsinkiin Oulunkylän Veräjämäkeen

Oulunkylä on ehdottomasti yksi Helsingin perinteikkäimmistä ja rakastetuimmista kaupunginosista. Alueella on pitkä asumisen historia ja naapurustosta löytyy edelleen paljon rivi- ja omakotitaloja – ehkä juuri siksi Oulunkylä on onnistunut säilyttämään oman kylämäisen tunnelmansa tähän päivään saakka.

Maaherrantielle vastapäätä Oulukylän asemaa rakennetaan kolmen asuintalon kortteli. Ensimmäisenä tulevat ennakkomarkkinointiin As. Oy Helsingin Liekin asunnot loppukeväällä 2021.

Liekkiin on tulossa koteja hyvin suunnitelluista yksiöistä aina tilaviin perheasuntoihin. Suunnittelussa on huomioitu niin etätyöt kuin kasvavan perheen tarpeet.

Haluatko kuulla Oulunkylän tulevista kodeista ensimmäisten joukossa? jätä yhteystietosi ota yhteyttä -painikkeen kautta.

Tulossa 74 asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteMaaherrantie 34, 00650, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Liekki

Perinteikäs Oulunkylä uudistuu

Oulunkylän keskustasta löytyvät kaikki tärkeimmät arjen palvelut ja lisää rakennetaan nyt uusien asuintalojen yhteydessä.

Oulunkylästä tulevaa Baanaa pitkin polkaisee pyörällä nopeasti kantakaupunkiin. Myös Raide-Jokeri pysähtyy valmistuessaan Oulunkylässä jopa kahdeksalla eri pysäkillä, joista yksi sijaitsee aivan Liekin lähellä. Raide-Jokerin mukana ympäristöön tulee myös uusia kävely- ja pyöräilyteitä, jotka helpottavat liikkumista entisestään.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja