Helsingin Liekki

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Seuraava esittelyaika

Tiistai 11.6.2024
klo 16.30 - 17.30

Tervetuloa tutustumaan Liekin sisustettuihin esittelyasuntoihin sekä muihin vapaana oleviin asuntoihin. Kulku esittelyyn Maaherrantien kautta. Voit myös sopia oman esittelyajan, p. 0800 162 162.

Oulunkylä, mun kylä, meidän kylä

Helsingin Oulunkylä tunnetaan rauhallisesta, kylämäisestä tunnelmastaan. Pian tutun asuinalueen syleilyyn syntyy uusi pienempi kyläyhteisö, jossa kaikki tärkeä mahtuu yhteen pihapiiriin – kotikortteli, jossa jokainen saa olla ja asua itselleen sopivasti. Lämminhenkiseen ympäristöön ja puistomaiseen sijaintiin on valmistunut seitsemänkerroksinen As. Oy Helsingin Liekki, jossa on yhteensä 74 viihtyisää kaupunkikotia. Sovi oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan Liekin esittelyasunnoksi sisustettuun kolmioon (A07) ja neljän huoneen asuntoon (B61).

TyyppiKerrostalo

Vapaana 16 / 74

Huoneluku2h, 3h, 4h, 5h

Pinta-ala51 - 98 m²

Velaton hinta334 800 - 617 400 €

OsoiteMaaherrantie 34, 00650, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Liekki

Asunnot

Muuttovalmiin Helsingin Liekin asuntopohjat on suunniteltu toimiviksi ja viihtyisiksi. Liekistä löytyy erityisesti suuria kolmen, neljän ja viiden huoneen asuntoja, joihin mahtuu hyvin perhe, työt, harrastukset, lemmikit ja ystävät. Jokaisessa kodissa on lattialämmitys ja korkeat ikkunat niillä seinillä, joilla parvekkeet sijaitsevat.

Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on terassit, jotka aukeavat sisäpihan ääreen. Muissa sisäpihan puoleen aukeavissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Korttelin ulkopuolelle avautuvissa kaksioissa on viherhuoneet,  jonka voit kalustaa vaikka lukunurkkaukseksi tai työtilaksi.

Asuntoihin tehdyt sisustusvalinnat löytyvät asuntojen yhteydestä Asiakirjat-osiosta.

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja

Kestää elämän.

Merkittävimmät vastuullisuuspäätökset tehdään jo kodin suunnitteluvaiheessa. Skanska Kodit rakennetaan elämänkestäviksi. Aurinkopaneelit, maalämpö, sähköautojen latausmahdollisuus ja polkupyörien pesu- ja huoltopisteet tekevät kestävästä elämästä helppoa.

Lue lisää

Digitaalinen asuntokauppa

Skanska on tuonut markkinoille uuden, täysin digitaalisen tavan ostaa asunto. Siinä koko asuntokauppaprosessi, aina asunnon valinnasta maksujen ja omistuksen siirtoon voidaan hoitaa digitaalisesti - vaikka omalta kotisohvalta käsin.

Lue lisää

‏‏Skanska Studio

Skanska Studiossa kotiunelmat ottavat ratkaisevan askeleen kohti todellisuutta jo ennen uuden kodin valmistumista. Mikä tekee sinun kodistasi Kodin? Kerro toiveesi ja suunnittele yhdessä asiantuntijoidemme kanssa sellainen koti, josta haaveilet. Lue lisää asuntomyymälästämme, Skanska Studiosta!

Lue lisää

Energialuokka A

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lue lisää

Uuden kodin rahoittaminen

Uuden kodin hankinta on pyritty tekemään sinulle mahdollisimman helpoksi. Saat uuden kodin jo kohtuullisella omarahoitusosuudella. Skanskalla uuden kodin velaton hinta koostuu myyntihinnasta sekä Skanskan neuvottelemasta pitkäaikaisesta taloyhtiölainasta. Lue lisää ja katso esimerkki hinnan muodostumisesta sekä maksueristä.

Lue lisää