Helsingin Liekki

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Oulunkylä, mun kylä, meidän kylä

Helsingin Oulunkylä tunnetaan rauhallisesta, kylämäisestä tunnelmastaan. Pian tutun asuinalueen syleilyyn syntyy uusi pienempi kyläyhteisö, jossa kaikki tärkeä mahtuu yhteen pihapiiriin – kotikortteli, jossa jokainen saa olla ja asua itselleen sopivasti. Lämminhenkiseen ympäristöön ja puistomaiseen sijaintiin on rakenteilla ensimmäisenä seitsemänkerroksinen As. Oy Helsingin Liekki, johon tulee yhteensä 74 viihtyisää kaupunkikotia.

Sovi oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan kotien suunnitelmiin työmaan yhteydessä olevaan esittelytilaan.

28 / 74 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h, 5h

Pinta-ala32 - 97 m²

Velaton hinta256 000 - 617 400 €

OsoiteMaaherrantie 34, 00650, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 31.10.2023 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Liekki

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Helsingin Liekkiin on rakenteilla yhteensä 74 kotia, joiden asuntopohjat on suunniteltu toimiviksi ja viihtyisiksi. Liekistä löytyy erityisesti suuria kolmen, neljän ja viiden huoneen asuntoja, joihin mahtuu hyvin perhe, työt, harrastukset, lemmikit ja ystävät. Jokaisessa kodissa on lattialämmitys ja korkeat ikkunat niillä seinillä, joilla parvekkeet sijaitsevat.

Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on terassit, jotka aukeavat sisäpihan ääreen. Muissa sisäpihan puoleen aukeavissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Korttelin ulkopuolelle avautuvissa kaksioissa on upeat viherhuoneet, joihin mahtuu hyvin vaikkapa pieni kasvihuone ja istutusten ympäröimä työpiste.

Asuntoihin tehdyt sisustusvalinnat löytyvät asuntojen yhteydestä asiakirjat -osiosta.

Oma kylä kullan kallis

Oulunkylän keskustasta löytyvät kaikki tärkeimmät arjen palvelut ja lisää rakennetaan nyt uusien asuintalojen yhteydessä.

Oulunkylästä tulevaa Baanaa pitkin polkaisee pyörällä nopeasti kantakaupunkiin. Myös Raide-Jokeri pysähtyy valmistuessaan Oulunkylässä useilla pysäkeillä, joista yksi sijaitsee aivan Liekin lähellä. Raide-Jokerin mukana ympäristöön tulee myös uusia kävely- ja pyöräilyteitä, jotka helpottavat liikkumista entisestään.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

RTS-ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

As. Oy Helsingin Kaamos on yksi Skanskan uusista RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Kaamoksen energiatehokkuus on viritetty huippuunsa ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnitteluvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta > 

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja