Helsingin Liekki

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Oulunkylä, mun kylä, meidän kylä

Helsingin Oulunkylä tunnetaan rauhallisesta, kylämäisestä tunnelmastaan. Pian tutun asuinalueen syleilyyn syntyy uusi pienempi kyläyhteisö, jossa kaikki tärkeä mahtuu yhteen pihapiiriin – kotikortteli, jossa jokainen saa olla ja asua itselleen sopivasti. Lämminhenkiseen ympäristöön ja puistomaiseen sijaintiin on rakenteilla ensimmäisenä seitsemänkerroksinen As. Oy Helsingin Liekki, johon tulee yhteensä 74 viihtyisää kaupunkikotia.

Sovi oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan Liekin esittelyasunnolksi sisustettuun kolmioon A07.

26 / 74 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h, 5h

Pinta-ala32 - 97 m²

Velaton hinta256 000 - 617 400 €

OsoiteMaaherrantie 34, 00650, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 31.10.2023 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Liekki

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 26.3.2023
klo 12.00 - 13.30

Tervetuloa tutustumaan Liekin sisustettuun esittelyasuntoon osoitteeseen Maaherrantie 34 A 7, 00650 Helsinki. Kulku Maaherrantien kautta. Voit myös sopia oman esittelyajan p. 0800 162 162.

Asunnot

Helsingin Liekkiin on rakenteilla yhteensä 74 kotia, joiden asuntopohjat on suunniteltu toimiviksi ja viihtyisiksi. Liekistä löytyy erityisesti suuria kolmen, neljän ja viiden huoneen asuntoja, joihin mahtuu hyvin perhe, työt, harrastukset, lemmikit ja ystävät. Jokaisessa kodissa on lattialämmitys ja korkeat ikkunat niillä seinillä, joilla parvekkeet sijaitsevat.

Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on terassit, jotka aukeavat sisäpihan ääreen. Muissa sisäpihan puoleen aukeavissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Korttelin ulkopuolelle avautuvissa kaksioissa on viherhuoneet,  jonka voit kalustaa vaikka lukunurkkaukseksi tai työtilaksi.

Asuntoihin tehdyt sisustusvalinnat löytyvät asuntojen yhteydestä asiakirjat -osiosta.

Oma kylä kullan kallis

Oulunkylän keskustasta löytyvät kaikki tärkeimmät arjen palvelut ja lisää rakennetaan nyt uusien asuintalojen yhteydessä.

Oulunkylästä tulevaa Baanaa pitkin polkaisee pyörällä nopeasti kantakaupunkiin. Myös Raide-Jokeri pysähtyy valmistuessaan Oulunkylässä useilla pysäkeillä, joista yksi sijaitsee aivan Liekin lähellä. Raide-Jokerin mukana ympäristöön tulee myös uusia kävely- ja pyöräilyteitä, jotka helpottavat liikkumista entisestään.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Saapumisohje asuntoesittelyihin

Tervetuloa tutustumaan As. Oy Helsingin Liekin esittelyasunnoksi sisustettuun kolmioon A7. 
Katso esittelyajat tältä sivulta tai sovi oma esittely asuntomyynnistä p. 0800 162 162.

 

RTS-ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

As. Oy Helsingin Kaamos on yksi Skanskan uusista RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Kaamoksen energiatehokkuus on viritetty huippuunsa ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnitteluvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta > 

Skanska Muuttojousto

Mielenrauhaa kodinvaihtajalle

Löysitkö juuri unelmiesi kodin, mutta vanha asuntosi on myymättä? Skanska Muuttojousto korvaa uuden asuntosi kuluja, kun myyt vanhaa asuntoasi. Etu koskee kaikkia kauppakirjaan merkittyjä ostajia, eli esimerkiksi pariskunnan lyödessä hynttyyt yhteen, molemmat osapuolet voivat hyödyntää Muuttojoustoa.

Lue lisää Muuttojoustosta

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja