Helsingin Liekki

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Oulunkylä, mun kylä, meidän kylä

Helsingin Oulunkylä tunnetaan rauhallisesta, kylämäisestä tunnelmastaan. Pian tutun asuinalueen syleilyyn syntyy uusi pienempi kyläyhteisö, jossa kaikki tärkeä mahtuu yhteen pihapiiriin – kotikortteli, jossa jokainen saa olla ja asua itselleen sopivasti. Lämminhenkiseen ympäristöön ja puistomaiseen sijaintiin on valmistunut seitsemänkerroksinen As. Oy Helsingin Liekki, jossa on yhteensä 74 viihtyisää kaupunkikotia.

Sovi oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan Liekin esittelyasunnoksi sisustettuun kolmioon (A07) ja neljän huoneen asuntoon (B61).

17 / 74 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h, 4h, 5h

Pinta-ala51 - 97 m²

Velaton hinta329 600 - 617 400 €

OsoiteMaaherrantie 34, 00650, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Liekki

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme (p. 0800 162 162) ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa.

Asunnot

Muuttovalmiin Helsingin Liekin asuntopohjat on suunniteltu toimiviksi ja viihtyisiksi. Liekistä löytyy erityisesti suuria kolmen, neljän ja viiden huoneen asuntoja, joihin mahtuu hyvin perhe, työt, harrastukset, lemmikit ja ystävät. Jokaisessa kodissa on lattialämmitys ja korkeat ikkunat niillä seinillä, joilla parvekkeet sijaitsevat.

Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on terassit, jotka aukeavat sisäpihan ääreen. Muissa sisäpihan puoleen aukeavissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Korttelin ulkopuolelle avautuvissa kaksioissa on viherhuoneet,  jonka voit kalustaa vaikka lukunurkkaukseksi tai työtilaksi.

Asuntoihin tehdyt sisustusvalinnat löytyvät asuntojen yhteydestä Asiakirjat-osiosta.

Oma kylä kullan kallis

Oulunkylän keskustasta löytyvät kaikki tärkeimmät arjen palvelut. Oulunkylästä Baanaa pitkin polkaisee pyörällä nopeasti kantakaupunkiin. Myös Raide-Jokeri pysähtyy Oulunkylässä useilla pysäkeillä, joista yksi sijaitsee aivan Liekin ja Kaamoksen lähellä. Raide-Jokerin mukana ympäristöön tulee myös uusia kävely- ja pyöräilyteitä, jotka helpottavat liikkumista entisestään.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja