Helsingin Liekki

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Oulunkylä, mun kylä, meidän kylä

Helsingin Oulunkylä tunnetaan rauhallisesta, kylämäisestä tunnelmastaan. Pian tutun asuinalueen syleilyyn syntyy uusi pienempi kyläyhteisö, jossa kaikki tärkeä mahtuu yhteen pihapiiriin – kotikortteli, jossa jokainen saa olla ja asua itselleen sopivasti. Lämminhenkiseen ympäristöön ja puistomaiseen sijaintiin on rakenteilla ensimmäisenä seitsemänkerroksinen As. Oy Helsingin Liekki, johon tulee yhteensä 74 viihtyisää kaupunkikotia.

Sovi oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan Liekin esittelyasunnoksi sisustettuun kolmioon A07 ja neljän huoneen asuntoon B61.

28 / 74 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h, 5h

Pinta-ala31 - 97 m²

Velaton hinta248 900 - 617 400 €

OsoiteMaaherrantie 34, 00650, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 31.10.2023 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Liekki

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme tai sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Helsingin Liekkiin on rakenteilla yhteensä 74 kotia, joiden asuntopohjat on suunniteltu toimiviksi ja viihtyisiksi. Liekistä löytyy erityisesti suuria kolmen, neljän ja viiden huoneen asuntoja, joihin mahtuu hyvin perhe, työt, harrastukset, lemmikit ja ystävät. Jokaisessa kodissa on lattialämmitys ja korkeat ikkunat niillä seinillä, joilla parvekkeet sijaitsevat.

Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on terassit, jotka aukeavat sisäpihan ääreen. Muissa sisäpihan puoleen aukeavissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Korttelin ulkopuolelle avautuvissa kaksioissa on viherhuoneet,  jonka voit kalustaa vaikka lukunurkkaukseksi tai työtilaksi.

Asuntoihin tehdyt sisustusvalinnat löytyvät asuntojen yhteydestä Asiakirjat-osiosta.

Oma kylä kullan kallis

Oulunkylän keskustasta löytyvät kaikki tärkeimmät arjen palvelut ja lisää rakennetaan nyt uusien asuintalojen yhteydessä.

Oulunkylästä tulevaa Baanaa pitkin polkaisee pyörällä nopeasti kantakaupunkiin. Myös Raide-Jokeri pysähtyy valmistuessaan Oulunkylässä useilla pysäkeillä, joista yksi sijaitsee aivan Liekin lähellä. Raide-Jokerin mukana ympäristöön tulee myös uusia kävely- ja pyöräilyteitä, jotka helpottavat liikkumista entisestään.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Saapumisohje asuntoesittelyihin

Tervetuloa tutustumaan As. Oy Helsingin Liekin asuntoihin. Esittelyasunnoiksi on sisustettu kolmio A7 ja neljän huoneen koti B61. Katso esittelyajat tältä sivulta tai sovi oma esittely asuntomyynnistä p. 0800 162 162.

 

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja