Helsingin Kaamos

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Tervetuloa uuteen kyläkortteliin 

Oulunkylän uuteen kyläkortteliin seuraavaksi nousevan As. Oy Helsingin Kaamoksen kodeissa kaikki neliöt on suunniteltu asukkaan tarpeisiin. Korttelin yhteiset tilat tuovat joustoa vaihtuviin elämäntilanteisiin, rauhan etätyöpäivään tai opiskeluun, yhteisöllisyyden ja saunaosaston lämmön. Liikkuminen täällä on helppoa ja julkinen liikenne kulkee kätevästi läheltä.

Sovi oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan Kaamoksen koteihin ja esittelyasunnoksi sisustettuun kolmioon A13.

41 / 60 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h

Pinta-ala24 - 75 m²

Velaton hinta206 600 - 495 000 €

OsoiteLarin Kyöstin polku 4, 00650, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 25.1.2024 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Kaamos

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 0800 162 162 ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Nelikerroksisessa Kaamoksessa on vapaana yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin. Jokaisessa kodissa on oma lasitettu tai ranskalainen parveke. Yhdessä sisäpihalle aukeavassa asunnossa on laudoitettu ja lasitettu terassi maantasossa. Oma sauna on kahden, kolmen ja neljän huoneen kodeista.   

Kaamoksen koteihin on suunniteltu erilaisia käytännöllisiä tilaratkaisuja. Asuntojen pienillä eroavaisuuksilla on suuri vaikutus saman tilan käyttömahdollisuuksiin elämän eri vaiheissa. Ikkunapinta-alaa on runsaasti ja ikkunoiden vaihteleva koko tuo ilmettä ja valoa asuntoihin. Jopa yksiöissä on luonnonvaloa reilusti.  Lattialämmitys hellii viluvarpaita ja antaa sisustukselle lisää tilaa.  

Viereisen kuvakarusellin kuvat ovat esittelyhuoneistosta A13.

Oma kylä kullan kallis

Oulunkylän keskustasta löytyvät kaikki tärkeimmät arjen palvelut ja lisää rakennetaan nyt uusien asuintalojen yhteydessä.

Oulunkylästä tulevaa Baanaa pitkin polkaisee pyörällä nopeasti kantakaupunkiin. Myös Raide-Jokeri pysähtyy Oulunkylässä useilla pysäkeillä, joista yksi sijaitsee aivan Liekin lähellä. Raide-Jokerin mukana ympäristöön tulee myös uusia kävely- ja pyöräilyteitä, jotka helpottavat liikkumista entisestään.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Saapumisohje asuntoesittelyihin

Tervetuloa tutustumaan As. Oy Helsingin Kaamoksen esittelyyn. Kulku Maaherrantien kautta. Katso esittelyajat tältä sivulta tai sovi oma esittely asuntomyynnistä p. 0800 162 162.

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja