Helsingin Kaamos

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Tervetuloa uuteen kyläkortteliin 

Oulunkylän uuteen kyläkortteliin seuraavaksi nousevan As. Oy Helsingin Kaamoksen 60:ssä kodissa kaikki asunnon neliöt on suunniteltu asukkaan tarpeisiin. Korttelin yhteiset tilat tuovat joustoa vaihtuviin elämäntilanteisiin, rauhan etätyöpäivään tai opiskeluun, yhteisöllisyyden ja saunaosaston lämmön. Liikkuminen täällä on helppoa ja julkinen liikenne kulkee kätevästi läheltä.

Sovi oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan kotien suunnitelmiin työmaan yhteydessä olevaan esittelytilaan.

39 / 60 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h

Pinta-ala24 - 82 m²

Velaton hinta206 600 - 521 400 €

OsoiteLarin Kyöstin polku 4, 00650, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 25.1.2024 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Kaamos

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme tai sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Nelikerroksisen Kaamoksen kotien joukosta löytyy paljon oivaltavia tilaratkaisuja käytännöllisistä yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. Jokaisessa kodissa on oma lasitettu tai ranskalainen parveke. Yhdessä sisäpihalle aukeavassa asunnossa on laudoitettu ja lasitettu terassi maantasossa. Omia saunoja on kahden, kolmen ja neljän huoneen kodeissa.   

Kaamoksen koteihin on suunniteltu erilaisia tilaratkaisuja. Asuntojen pienillä eroavaisuuksilla on suuri vaikutus saman tilan käyttömahdollisuuksiin elämän eri vaiheissa. Ikkunapinta-alaa on runsaasti ja ikkunoiden vaihteleva koko tuo ilmettä ja valoa asuntoihin. Jopa yksiöissä on luonnonvaloa reilusti. Lattialämmitys hellii viluvarpaita ja antaa sisustukselle lisää tilaa.  

Oma kylä kullan kallis

Oulunkylän keskustasta löytyvät kaikki tärkeimmät arjen palvelut ja lisää rakennetaan nyt uusien asuintalojen yhteydessä.

Oulunkylästä tulevaa Baanaa pitkin polkaisee pyörällä nopeasti kantakaupunkiin. Myös Raide-Jokeri pysähtyy valmistuessaan Oulunkylässä useilla pysäkeillä, joista yksi sijaitsee aivan Liekin lähellä. Raide-Jokerin mukana ympäristöön tulee myös uusia kävely- ja pyöräilyteitä, jotka helpottavat liikkumista entisestään.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

RTS-ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

As. Oy Helsingin Kaamos on yksi Skanskan uusista RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Kaamoksen energiatehokkuus on viritetty huippuunsa ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnitteluvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta > 

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja