Helsingin Kaamos

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 0800 162 162 ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa.

Tervetuloa uuteen kyläkortteliin 

Oulunkylän uuden kyläkorttelin muuttovalmiin As. Oy Helsingin Kaamoksen kodeissa kaikki neliöt on suunniteltu asukkaan tarpeisiin. Korttelin yhteiset tilat tuovat joustoa vaihtuviin elämäntilanteisiin, rauhan etätyöpäivään tai opiskeluun, yhteisöllisyyden ja saunaosaston lämmön. Liikkuminen täällä on helppoa ja julkinen liikenne kulkee kätevästi läheltä.

TyyppiKerrostalo

Vapaana 20 / 60

Huoneluku1h, 2h, 3h

Pinta-ala26 - 76 m²

Velaton hinta227 200 - 487 500 €

OsoiteLarin Kyöstin polku 4, 00650, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Kaamos

Asunnot

Nelikerroksisessa Kaamoksessa on vapaana koteja yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin. Jokaisessa kodissa on lasitettu tai ranskalainen parveke. Yhdessä sisäpihalle aukeavassa asunnossa on laudoitettu ja lasitettu terassi maantasossa. Oma sauna on kahden, kolmen ja neljän huoneen kodeissa.   

Kaamoksen koteihin on suunniteltu erilaisia käytännöllisiä tilaratkaisuja. Asuntojen pienillä eroavaisuuksilla on suuri vaikutus saman tilan käyttömahdollisuuksiin elämän eri vaiheissa. Ikkunapinta-alaa on runsaasti ja ikkunoiden vaihteleva koko tuo ilmettä ja valoa asuntoihin. Jopa yksiöissä on luonnonvaloa reilusti.  Lattialämmitys hellii viluvarpaita ja antaa sisustukselle lisää tilaa.  

Viereisen kuvakarusellin kuvat ovat esittelyhuoneistosta A13.

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Kaamos A26 | 27,5 m² | 1H+KT | 4.krs

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja

Kestää elämän.

Merkittävimmät vastuullisuuspäätökset tehdään jo kodin suunnitteluvaiheessa. Skanska Kodit rakennetaan elämänkestäviksi. Aurinkopaneelit, maalämpö, sähköautojen latausmahdollisuus ja polkupyörien pesu- ja huoltopisteet tekevät kestävästä elämästä helppoa.

Lue lisää

Digitaalinen asuntokauppa

Skanska on tuonut markkinoille uuden, täysin digitaalisen tavan ostaa asunto. Siinä koko asuntokauppaprosessi, aina asunnon valinnasta maksujen ja omistuksen siirtoon voidaan hoitaa digitaalisesti - vaikka omalta kotisohvalta käsin.

Lue lisää

‏‏Skanska Studio

Skanska Studiossa kotiunelmat ottavat ratkaisevan askeleen kohti todellisuutta jo ennen uuden kodin valmistumista. Mikä tekee sinun kodistasi Kodin? Kerro toiveesi ja suunnittele yhdessä asiantuntijoidemme kanssa sellainen koti, josta haaveilet. Lue lisää asuntomyymälästämme, Skanska Studiosta!

Lue lisää

Energialuokka A

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lue lisää

Uuden kodin rahoittaminen

Uuden kodin hankinta on pyritty tekemään sinulle mahdollisimman helpoksi. Saat uuden kodin jo kohtuullisella omarahoitusosuudella. Skanskalla uuden kodin velaton hinta koostuu myyntihinnasta sekä Skanskan neuvottelemasta pitkäaikaisesta taloyhtiölainasta. Lue lisää ja katso esimerkki hinnan muodostumisesta sekä maksueristä.

Lue lisää