Helsingin Kultasirittäjä

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Valon kaupunginosan uusi tähti

Kruunuvuoren juurelle, merenrannan tuntumaan rakentuu 57 modernia kaupunkikotia yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin.

Kultasirittäjässä vastuullisuus on asumisen sisäänrakennettu ominaisuus. Kohteen erikoisuus on Suomen ja maailmankin mittakaavassa ainutlaatuinen energian kausivarasto, jonka on tarkoitus painaa Skanskan uuden asuinalueen lämmityksen ja jäähdytyksen päästöt lähes nollaan.

Valon kaupunginosan hengessä valoisuus näkyy myös asuntojen suunnittelussa ja pihalla, jonka kansipihan valaistuksen kruunaa liikkeeseen reagoiva tyylikäs valotaideteos.

Kruunuvuorenrannan luonto tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia luonnossa liikkumiseen eri vuodenaikoina – täällä pääsee nauttimaan niin meren läheisyydestä kuin luonnonsuojelualueiden rauhastakin. Kantakaupunki siintää vastarannalla, jonne hurauttaa tulevaisuudessa kätevästi Kruunusiltoja pitkin raitiovaunulla. Tervetuloa valon kaupunginosaan nauttimaan saaristolais- ja kaupunkielämän parhaista puolista.

52 / 57 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h

Pinta-ala29 - 99 m²

Velaton hinta214 600 - 960 300 €

OsoiteYksisarvisenkuja 2, 00590, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 31.3.2025 • Ennakkomarkkinoinnissa

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Kultasirittäjä

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 0800 162 162 ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa.

Asunnot

Kultasirittäjän asunnot koostuvat riemastuttavista pohjaratkaisuista, helposta sisustettavuudesta ja valoisista tiloista.

Kaksioissa ja sitä suuremmissa asunnoissa on parvekkeet, yksiöissä laajennettu ranskalainen parveke. Parvekenäkymät vaihtelevat metsäisistä tunnelmista suojaisaan pihamaisemaan.

Kodit on varusteltu fiksuilla Elfa-säilytysjärjestelmillä, jotka sujuvoittavat arkea ja helpottavat kodin pitämistä järjestyksessä. Lisätilaa arvostavat asukkaat voivat rakentamisen alkuvaiheessa halutessaan muuttaa isommissa asunnoissa saunalle varatun tilan vaatehuoneeksi ja yhdistää sen päämakuuhuoneeseen tai muuttaa vaatehuoneen saunaksi lisähintaisena muutostyönä.

Kruunuvuorenrannassa kaupunki ja saaristolaistunnelma kohtaavat

Kruunuvuorenrannassa ympärillesi aukeaa kallioinen rannikko ja Helsingin saaristo upeine merimaisemineen. Toisaalta vastarannalla siintää kantakaupunki – horisontille muodon antavat historiallinen ydinkeskusta ja kaupungin kauneimpien kirkkojen tornit. Täällä kelpaa istuskella kotirannan kalliolla, kun ympärillä vallitsee kahden erilaisen miljöön rauhaisa harmonia. Saaristolaistunnelma sekä urbaani elämä tasapainossa, täydentämässä toisiaan. Tätä kaikkea uusi Kruunuvuorenranta asukkailleen tarjoaa.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Luontopolku kotikorttelissa

Omasta kotikorttelista lähtee luontopolku, joka kulkee entisen huvila-alueen, lehtometsien ja kallioisen luonnon halki aina Kruunuvuorenlammelle asti. Reitin varrella voi ihastella mm. satoja vuosia vanhoja kilpikaarnamäntyjä ja lehtomaisen rehevää aluskasvillisuutta. Erämainen ja suoreunainen Kruunuvuorenlampi on harvinaisuus Helsingissä. Lammen voi kiertää ympäröivää polkua pitkin ja rakenteilla olevat pitkospuut tekevät kierroksesta entistä saavutettavamman. Kruunuvuorenrannan virkistysmahdollisuuksia kehitetään jatkuvasti, suunnitteilla on koko Laajasalon kiertävä merellinen rantareitti.

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Lämmityksen ja viilennyksen päästöt lähes nollaan

Aiemmin öljyn varmuusvarastona toimineeseen kallioluolaan Kruunuvuorenrannan uumeniin on suunnitteilla Helenin energian kausivarasto.

Maailmankin mittakaavassa ainutlaatuisen kausivaraston on tarkoitus hyödyntää auringon lämmittämää merivettä ja asuinrakennusten kierrätyslämpöä kattaen koko Skanskan Kruunuvuorenrannassa olevan uuden asuinalueen lämmityksen ja jäähdytyksen tarpeen.

Lue lisää kausivarastosta »

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja