Helsingin Kultasirittäjä

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Valon kaupunginosan uusi tähti

Kruunuvuoren juurelle, merenrannan tuntumaan on suunnitteilla 57 modernia kaupunkikotia yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Kultasirittäjässä vastuullisuus on asumisen sisäänrakennettu ominaisuus. Kohteen erikoisuus on Suomen ja maailmankin mittakaavassa ainutlaatuinen energian kausivarasto, jonka on tarkoitus painaa asuinalueen lämmityksen ja jäähdytyksen päästöt lähes nollaan. Valon kaupunginosan hengessä valoisuus näkyy myös asuntojen suunnittelussa ja pihalla, jonka kansipihan valaistuksen kruunaa liikkeeseen reagoiva tyylikäs valotaideteos. Kruunuvuorenrannan luonto tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia luonnossa liikkumiseen eri vuodenaikoina – täällä pääsee nauttimaan niin meren läheisyydestä kuin luonnonsuojelualueiden rauhastakin. Kantakaupunki siintää vastarannalla, jonne hurauttaa tulevaisuudessa kätevästi Kruunusiltoja pitkin raitiovaunulla. Tervetuloa valon kaupunginosaan nauttimaan saaristolais- ja kaupunkielämän parhaista puolista. Haluatko kuulla lisää alueen tulevista kodeista? Jätä yhteystietosi Ota yhteyttä -painikkeen kautta.

TyyppiKerrostalo

Tulossa57

OsoiteYksisarvisenkuja 2, 00590, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Kultasirittäjä

Asunnot

Kultasirittäjän asunnot koostuvat ajattomista pohjaratkaisuista, helposta sisustettavuudesta ja valoisista tiloista. Kaksioissa ja sitä suuremmissa asunnoissa on parvekkeet, yksiöissä ranskalainen parveke. Parvekenäkymät vaihtelevat metsäisistä tunnelmista suojaisaan pihamaisemaan. Kodit on varusteltu fiksuilla säilytysjärjestelmillä, jotka sujuvoittavat arkea ja helpottavat kodin pitämistä järjestyksessä.

Lämmityksen ja viilennyksen päästöt lähes nollaan

Aiemmin öljyn varmuusvarastona toimineeseen kallioluolaan Kruunuvuorenrannan uumeniin on suunnitteilla Helenin energian kausivarasto.

Maailmankin mittakaavassa ainutlaatuisen kausivaraston on tarkoitus hyödyntää auringon lämmittämää merivettä ja asuinrakennusten kierrätyslämpöä kattaen koko Skanskan Kruunuvuorenrannassa olevan uuden asuinalueen lämmityksen ja jäähdytyksen tarpeen.

Lue lisää kausivarastosta »

Luontopolulle kotikorttelista

Omasta kotikorttelista lähtee luontopolku, joka kulkee entisen huvila-alueen, lehtometsien ja kallioisen luonnon halki aina Kruunuvuorenlammelle asti. Reitin varrella voi ihastella mm. satoja vuosia vanhoja kilpikaarnamäntyjä ja lehtomaisen rehevää aluskasvillisuutta. Erämainen ja suoreunainen Kruunuvuorenlampi on harvinaisuus Helsingissä. Lammen voi kiertää ympäröivää polkua pitkin ja rakenteilla olevat pitkospuut tekevät kierroksesta entistä saavutettavamman. Kruunuvuorenrannan virkistysmahdollisuuksia kehitetään jatkuvasti, suunnitteilla on koko Laajasalon kiertävä merellinen rantareitti.

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Tutustu Kruunuvuorenrantaan

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja

Kestää elämän.

Merkittävimmät vastuullisuuspäätökset tehdään jo kodin suunnitteluvaiheessa. Skanska Kodit rakennetaan elämänkestäviksi. Aurinkopaneelit, maalämpö, sähköautojen latausmahdollisuus ja polkupyörien pesu- ja huoltopisteet tekevät kestävästä elämästä helppoa.

Lue lisää

‏‏Skanska Studio

Skanska Studiossa kotiunelmat ottavat ratkaisevan askeleen kohti todellisuutta jo ennen uuden kodin valmistumista. Mikä tekee sinun kodistasi Kodin? Kerro toiveesi ja suunnittele yhdessä asiantuntijoidemme kanssa sellainen koti, josta haaveilet. Lue lisää asuntomyymälästämme, Skanska Studiosta!

Lue lisää

Energialuokka A

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lue lisää

Uuden kodin rahoittaminen

Uuden kodin hankinta on pyritty tekemään sinulle mahdollisimman helpoksi. Saat uuden kodin jo kohtuullisella omarahoitusosuudella. Skanskalla uuden kodin velaton hinta koostuu myyntihinnasta sekä Skanskan neuvottelemasta pitkäaikaisesta taloyhtiölainasta. Lue lisää ja katso esimerkki hinnan muodostumisesta sekä maksueristä.

Lue lisää