Helsingin Kultasirittäjä

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Valon kaupunginosan uusi tähti

Kruunuvuorenranta on Helsingin saaristoalueen uusi urbaani asuinalue. Tulevaisuudessa nurkan takaa hurauttaa raitiovaunulla merellistä reittiä kantakaupunkiin, ja jo nyt omalta kotipihalta lähtee monipuoliset ulkoilureitit.

Omalle tontille rakentuu 57 kaupunkikotia yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin aivan merenrannan tuntumaan. Kaksioissa ja sitä suuremmissa asunnoissa on parvekkeet. Sisäpihan puolelle avautuvissa pihatasossa olevissa kodeissa on terasseja. Yksiöissä on moderni laajennettu ranskalainen parveke.

Kultasirittäjän kodeissa nautitaan saaristo- ja kaupunkielämän parhaista puolista. Monipuolisesta asuntovalikoimasta löytyy sopiva koti niin yksinasujille, pariskunnille kuin perheillekin.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi sivun yläosassa olevasta Ota yhteyttä -painikkeesta, niin saat tietää ennakkomarkkinoinnin aloittamisesta ensimmäisten joukossa.

Tulossa asuntoa

OsoiteYksisarvisenkuja 2, 00590, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 01/ 2025, Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Kultasirittäjä

Kruunuvuorenrannassa kaupunki ja saaristolaistunnelma kohtaavat

Kruunuvuorenrannassa ympärillesi aukeaa kallioinen rannikko ja Helsingin saaristo upeine merimaisemineen. Toisaalta vastarannalla siintää kantakaupunki – horisontille muodon antavat historiallinen ydinkeskusta ja kaupungin kauneimpien kirkkojen tornit. Täällä kelpaa istuskella kotirannan kalliolla, kun ympärillä vallitsee kahden erilaisen miljöön rauhaisa harmonia. Saaristolaistunnelma sekä urbaani elämä tasapainossa, täydentämässä toisiaan. Tätä kaikkea uusi Kruunuvuorenranta asukkailleen tarjoaa.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

RTS-ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

RTS-ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. RTS-ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta > 

Asumisen päästöt lähelle nollaa

Kruunuvuorenrannan uumeniin, aiemmin öljyn varmuusvarastona toimineeseen kallioluolaan, rakentuu energian kausivarasto, joka kattaa jopa kolmanneksen koko Kruunuvuorenrannan lämmitysenergiasta.

Maailmankin mittakaavassa ainutlaatuinen kausivarasto hyödyntää auringon lämmittämää merivettä ja asuinrakennusten kierrätyslämpöä, painaen asuinalueen käytönaikaisen hiilijalanjäljen lähelle nollaa. Meriveden lämpöä hyödynnetään asuntojen lämmittämiseen lämmityskaudella syksystä kevääseen. Kesäkaudella asuntoja viilennetään ja rakennuksiin kertyvä ylimääräinen lämpö kerätään talteen myöhemmin hyödynnettäväksi.

Lue lisää kausivarastosta »

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja