Helsingin Ambra

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Jätkäsaaren meri- ja puistonäkymät maisemina kullanhohtoisissa kehyksissä

Ainutlaatuinen arki ansaitsee kehyksekseen kodin, joka tuntuu yhtä erityiseltä: A-energialuokan terassikodin kaupunkimaiseman yllä, joka lämpiää maalämmöllä. Ainutlaatuisen asuntopohjan ja suomalaista huippumuotoilua edustavan julkisivun, joka tunnetaan alueen tärkeimpänä maamerkkinä. Kodin, jonka kaltaista edes Helsingissä ei ole ennen nähty.

Suomalainen arkkitehtuuri saavuttaa nyt uuden huipun, kun Skanska rakentaa ennennäkemättömiä asumisen muotoja Jätkäsaareen. Lopputulos on ainoa laatuaan – As. Oy Helsingin Ambra.

Katso 3D-malli välilehdeltä Ambran vapaiden asuntojen parvekenäkymät.

109 / 126 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h

Pinta-ala26 - 94 m²

Velaton hinta233 200 - 1 051 300 €

OsoiteLänsisatamankatu 18, 00180, Helsinki

TonttiVuokra

Valmistuminen 31.12.2024 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Ambra

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Voit sopia oman ajan Ambran suunnitelmien läpikäyntiin ottamalla yhteyttä myyntiimme, p. 0800 162 162. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan. 

Asunnot

Terassitaloksikin kutsutun Ambran suunnitelma syntyi Skanskan ja Helsingin kaupungin järjestämän arkkitehtuurikutsukilpailun tuloksena. Voittajatyön suunnitteli suomalainen arkkitehtitoimisto B & M Oy. Kerroksia rakennuksessa on korkeimmillaan kymmenen ja kodit jakautuvat porrastetusti asuinkerroksiin 2–10. Erityistä talossa ovat sen porrasmaisille tasanteille tulevat 22 terassiasuntoa, joissa suuri ulkotila on osa omaa kotia. Jätkäsaaren terassitalo As. Oy Helsingin Ambra rakennetaan kaupungin vuokratontille. Ambran vastuulliset suunnitteluratkaisut madaltavat asumiskustannuksia ja tarjoavat samalla asukkaan arkeen moderneja mukavuuksia. Esimerkiksi kaikki kodit lämmitetään ja viilennetään maalämmöllä ja -kylmällä. Viilennys toteutetaan maalämpökaivojen maakylmällä ja kodit jäähtyy kiertoilmapuhaltimen avulla. Ambra tavoittelee Rakennustiedon ympäristöluokitusta ja energialuokka on A.

Keskellä kaupunkielämää, joka päivä

Helsingin Jätkäsaaressa kaupunkilainen elämäntapa antaa parastaan joka päivä, ihan oman kodin lähistöllä. Aamulla kuntosalille, lounaalla ravintolaan ja illalla ystävien kanssa kantakaupungin kulttuurin pariin. Monipuoliset palvelut, kivijalkaliikkeet, kattavat ratikkayhteydet ja sujuvat pyöräily- sekä kävelyreitit varmistavat arjen toimivuuden yhdellä pääkaupungin moderneimmista asuinpaikoista. Lue lisää miten Helsingin Jätkäsaaresta on tullut modernin asumisen asuinalue.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

Rakennustiedon ympäristöluokitus on suomalainen rakennusalan ympäristöluokitus, joka perustuu eurooppalaisiin standardeihin. Se myönnetään valmiille rakennukselle kolmannen osapuolen puolueettomaan auditoinnin jälkeen, jos rakennuksen todetaan täyttävän vaadittavat ehdot. Rakennustiedon ympäristöluokitus kertoo, että rakennus on suunniteltu ja rakennettu kestävästi, ympäristövastuullisesti ja Suomen olosuhteet huomioiden.  

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Tyylikästä terassielämää keskellä Helsinkiä

Jätkäsaaren As. Oy Helsingin Ambraan tulee 22 terassiasuntoa, joissa on parvekkeiden sijaan suuret ja vehreät terassikeitaat. Terassiasunnot ovat kooltaan talon muita asuntoja suurempia ja niihin on suunnitteilla erityisen laadukas varustelu. Kun materiaali- ja värivalintojen aika koittaa, pääset tekemään ne ammattilaisen opastuksella esimerkiksi Helsingissä sijaitsevassa Skanska Studiossa.   

Ambraan on suunnitteilla myös pienempiä asuntoja, joissa on terassien sijasta lasitettuja ja lasittamattomia parvekkeita, esimerksi ranskalaisia parvekkeita. Kaikkiin talon koteihin tulee viilennys ja lattialämmitys, koosta ja varustelutasosta riippumatta. Myös asuntojen huonekorkeudet tulevat olemaan totuttua hulppeammat – alustavissa suunnitelmissa huonekorkeus nousee useimmissa huoneissa kolmeen metriin ja seiniä koristavat suuret, miltei lattiasta kattoon ylettyvät ikkunat.  

Oma parkkipaikka

Ambran asunnot jakautuvat kerroksiin 2–10. Talon ensimmäiseen kerrokseen tulee lämmin autohalli, johon on suunniteltu 70 autopaikkaa asukkaiden omaan käyttöön. Koska halli sijaitsee talon alakerrassa, pääsee sieltä suoraan sisäkautta rappukäytävään ja aina kotiin asti. Hallin varustelu on suunniteltu sähköautojen latausjärjestelmälle sopivaksi.  

Yhteiset oleskelutilat

As. Oy Helsingin Ambran ensimmäiseen kerrokseen on suunnitteilla myös kaksi liiketilaa, jotka varustellaan ravintola- ja kahvilatoimintaan sopivaksi. Asukkaille tulee taloon oma Postin pakettiautomaatti. Talon suojaisa sisäpiha tulee sijaitsemaan parkkihallin päällä, toisessa kerroksessa. Pihatasoon on suunnitteilla muun muassa asukkaille yhteinen pesula, liikuntaan sopiva yhteiskäyttötila ja etätyöskentelyyn sopiva kerhohuone. Polkupyörän tai rattaat voit putsata autohallista löytyvällä pesupaikalla.  

Merta, palveluja ja puistomaisemia

As. Oy Helsingin Ambra rakennetaan vuokratontille yhdelle suositun asuinalueen parhaista paikoista, vastikään valmistuneen Saukonpaadenpuiston ääreen. Talon porrasmainen muoto mahdollistaa useissa kodeissa näkymät suoraan valmiita puistomaisemia kohti. Puiston takana siintää myös merimaisema, jota saadaan ihailla muun muassa talon terassiasunnoista. Terassitalo sijaitsee lähellä Ruoholahdenkanavaa, lyhyen matkan päässä Crusellin sillasta. Pihasta pääsee siis nopeasti Ruoholahden palveluiden pariin, metroasemalle ja Helsingin keskustaan. Kävelyetäisyydeltä löytyy paljon lähipalveluita, joita täydentävät talon kivijalkaan suunnitellut liiketilat.  Lue lisää Jätkäsaaren palveluista ja ominaisuuksista aluesivuilta.

Kaupungin vuokratontti

As. Oy Helsingin Ambra rakennetaan Jätkäsaareen kaupungin vuokratontille.

Liittyviä artikkeleja