Espoon Luhtavilla

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Uusia kaupunkikoteja Espoon Niittykumpuun

Kuusikerroksinen As. Oy Espoon Luhtavilla on mukavan arjen asuinpaikka. Täällä nautitaan päivittäin monipuolisista palveluista, meren läheisyydestä ja oman kodin rauhasta.

Erinomaiset kulkuyhteydet ja lähipalvelut tekevät arjesta mukavaa ja mutkatonta. Työ- ja vapaa-ajan matkoille hurautat sukkelasti, sillä Länsiväylä, Kehä I ja II ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä. Metroasemakin on alle kilometrin päässä. Tapiolan kauppakeskus AINOA:an ja Isoon Omenaan on kumpaankin matkaa alle kolme kilometriä. Niittykummusta pääsee nopeasti myös Haukilahden upeiden merimaisemien ääreen.

Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti luonnonmukaisen pihan suunnitteluun, jossa huomioidaan hulevesien käsittely sekä biodiversiteetin vaaliminen.

Asetu paikkaan, jossa ympärilläsi avautuu palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien vireä keskittymä. Nauti arjesta, jossa kaiken hyvän lähtökohtana on tyylikäs ja toimiva koti.

Haluatko kuulla alueen tulevista kodeista ensimmäisten joukossa? Jätä yhteystietosi Ota yhteyttä -painikkeen kautta.

Tulossa 62 asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteNiittyportti 8, 02200, Espoo

TonttiOma

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Espoon Luhtavilla

Asunnot

Valloittavia koteja, tinkimätöntä tyyliä! Espoon Luhtavilla tarjoaa varman valikoiman kuulaita, väljiä ja tyyliltään rennon urbaaneja koteja ja huoliteltuja asumisen ratkaisuja. Luhtavillan avarissa kaupunkikodeissa vaikutuksen tekevät valoisat asuntopohjat ja käytännölliset yksityiskohdat. Asumisen täydentää korttelin sydämessä avautuva uniikki yhteispiha, joka on kuin asukkaiden yhteinen olohuone.

Mukava ja mutkaton asuinympäristö

Erinomaiset kulkuyhteydet ja luonnonläheisyys tekevät arjesta Niittykummussa mukavaa ja mutkatonta. Työ- ja vapaa-ajan matkoille hurautat sukkelasti, sillä Länsiväylä ja Kehä II ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä. Arjen olennaisimmat palvelut ovat lähietäisyydellä: päivittäistavarakauppa tien toisella puolella ja kilometrin säteeltä löytyy kaksi päiväkotia sekä koulu.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Liittyviä artikkeleja