Mukava ja mutkaton asuinympäristö

Erinomaiset kulkuyhteydet ja luonnonläheisyys tekevät arjesta Niittykummussa mukavaa ja mutkatonta. Työ- ja vapaa-ajan matkoille hurautat sukkelasti, sillä Länsiväylä ja Kehä II ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä. Arjen olennaisimmat palvelut ovat lähietäisyydellä: päivittäistavarakauppa on tien toisella puolella ja kilometrin säteeltä löytyy kaksi päiväkotia sekä koulu.

Kaupungin kattavat palvelut

Niittykumpu sijaitsee Länsimetron reitin varrella. Metrolla pääset Helsingin keskustaan puolessa tunnissa ja metroasemien ympärille avautuvat palvelut monipuolistavat arkea. Niittykummun asemalta löytyy kauppakeskus Niitty ja Urheilupuiston aseman ympäristöstä Tapiolan useat urheilu- ja vapaa-ajan mahdollisuudet.

Myös Tapiolaan kauppakeskus AINOA:an ja Matinkylän Isoon Omenaan on kumpaankin matkaa alle kolme kilometriä.

Kulttuurin ystävä pääsee kävellen Espoon modernin taiteen museoon, EMMA:an.

Ulkoilijalle, urheilijalle, nautiskelijalle

Niittykummusta on kävelymatka  upeiden merimaisemien ääreen. Haukilahden venesatamasta lähtevä saaristoliikenne kuljettaa sinut Espoon ulkoilusaariin ja Espoon rakastettu rantaraitti kulkee rantaviivaa pitkin, saaristoliikenteen pysäkkien vartta. Ainutlaatuisen ulkoilureitin varrelta kävelijä löytää upeita maisemapaikkoja ja viihtyisiä kahvila-ravintoloita.

Liikunnan ystävä viihtyy Niittykummussa. Lähin urheilupuisto löytyy alle kilometrin päästä, eikä Tapiola Golfkaan ole kaukana. Kahden kilometrin päässä lainehtiva meri kutsuu niin kesä- kuin talviuimareitakin.