Asunto A 092

32 m², 1H+KT, 12 / 17 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Yksiö sisäpihan puolelle

Toimiva yksiö, josta näkymä pohjoisen suuntaan. Moderni keittiötila ja olohuone muodostavat tässä kodissa yhtenäisen tilan. Sängylle oma alkovisyvennys, jossa varauksena on erikseen tilattavissa tilaasäästävät yläkaapistot. Eteisessä liukuovelliset säilytysjärjestelmät.

Seuraava esittelyaika

Maanantai 9.10.2023 klo 16.30 - 17.00

Tervetuloa tutustumaan Eteläviitan kotien suunnitelmiin esittelykonttiin tontin viereen. Kontin löydät Finnoonsillan ja Meritien kulmasta, metroasemaa vastapäätä . Eteläviitan tontin osoite on Finnoonsilta 19, 02270 Espoo. Voit myös sopia oman esittelyajan p. 0800 162 162

Pinta-ala 32 m²
Asuntotyyppi 1H+KT
Kerros 12 / 17
Asunnon numero A 092
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 261 200 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 104 480 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 156 720 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 451,88 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 019,99 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 140,80 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,40 €/m²
Espoon Eteläviitta
Espoon Eteläviitta

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Espoon Eteläviitta
Osoite Finnoonsilta 19, 02270, Espoo
Valmistuminen (arvio) 31.3.2025
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 133
Tontti Oma
Espoon Eteläviitta

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.