Espoon Eteläviitta

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 0800 162 162 ja sovi oma esittely.!

Metro tuo Finnooseen uuden kaupunginosan

Länsiväylän ja merenrannan väliin syntynyt uusi Finnoon asuinalue saa oman pysäkkinsä metroradan varrelta. Alueen suunnittelun lähtökohtina ovat kestävä kehitys ja merellisyys. 17-kerroksinen As. Oy Espoon Eteläviitta nousee omalle tontilleen kilometrin päähän merenrannasta. Finnoon metroasema sijaitsee aivan Eteläviitan vieressä. Länsimetrolla liikut nopeasti ja helposti paikasta toiseen. Täältä löytyy aktiivisen ihmisen unelmakoti. Katso 3D-malli välilehdeltä Eteläviitan vapaiden asuntojen parvekenäkymät.

TyyppiKerrostalo

Vapaana 78 / 133

Huoneluku1h, 2h, 3h, 4h, 5h

Pinta-ala28 - 109 m²

Velaton hinta230 000 - 769 500 €

OsoiteFinnoonsilta 19, 02270, Espoo

TonttiOma

Valmistuminen 31.3.2025 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Espoon Eteläviitta

Asunnot

As. Oy Espoon Eteläviittaan rakennetaan yhteensä 133 erikokoista kotia. Asunnot sijaitsevat kerroksissa 2–16. Jokaisessa kodissa on tilava lasitettu parveke. Isoimmissa asunnoissa on oma sauna ja kolme yhteistä talosaunaa tulee ylimpään 17. kerrokseen. Ylimpään kerrokseen tulee myös isot yhteistilat esimerkiksi kerho-/työtilaksi, joten kaikki talon asukkaat pääsevät nauttimaan upeista merimaisemista. Talon ensimmäiseen kerrokseen on suunniteltu liiketila ravintolavalmiudella.

Hyvät säilytystilat ja fiksusti suunnitellut pohjaratkaisut takaavat, että Eteläviitan kodeissa on tilaa elämälle. Asunnoissa on koneellinen tulo-poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Kylpyhuoneissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys ja tilavaraus pesutornille.

Kuvia Eteläviitan esittelyhuoneistosta A007

Aamulla kaupunkiin, illalla luontoon

Finnoo jakautuu kahteen erilaiseen alueeseen: korkeaan kaupunkikeskukseen ja rauhalliseen rantavyöhykkeeseen. Eteläviitalla on tärkeä rooli näiden kahden alueen yhdistämisessä. Uusi torni rakennetaan kaupunkikeskuksen merkkipaikalle, oman korttelinsa korkeimmaksi huipuksi. Samalla se toimii Meritien päässä tiennäyttäjänä rantaan.

Finnoo on korkean rakentamisen ja sujuvien liikenneyhteyksien kaupunginosa. Samalla se on kuitenkin myös merihenkinen asuinalue, jonka viehätys perustuu pienvenesatamaan. Finnoon satamasta on suunnitteilla tehdä asukkaiden yhteinen ulko-olohuone aukioineen ja kahviloineen. Merenlahdella voi meloa ja veneillä, tai hypätä satamasta saaristoveneen kyytiin ja kulkea johonkin Espoon lukuisista ulkoilusaarista. Näin arkeen syntyy uudenlainen tasapaino, kun töissä voi käydä kätevästi Helsingin keskustassa ja työpäivän jälkeen palautua meriluonnossa.

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

As. Oy Espoon Eteläviitta on yksi Skanskan uusista Rakennustiedon ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Eteläviitan energiatehokkuus on viritetty huippuunsa  ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnitteluvaiheessa.

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

Saapumisohje asuntoesittelyyn

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja

Eteläviitan tiedote 28.4.2022

17-kerroksinen As. Oy Espoon Eteläviitta nousee Finnoon ekologiseen kaupunginosaan oman korttelinsa korkeimmaksi huipuksi. Kävelymatkan päässä merenrannasta sijaitsevaan tornitaloon valmistuu yhteensä 133 kotia yksiöistä 4–5 huoneen asuntoihin.

Lue lisää

Kestää elämän.

Merkittävimmät vastuullisuuspäätökset tehdään jo kodin suunnitteluvaiheessa. Skanska Kodit rakennetaan elämänkestäviksi. Aurinkopaneelit, maalämpö, sähköautojen latausmahdollisuus ja polkupyörien pesu- ja huoltopisteet tekevät kestävästä elämästä helppoa.

Lue lisää

Digitaalinen asuntokauppa

Skanska on tuonut markkinoille uuden, täysin digitaalisen tavan ostaa asunto. Siinä koko asuntokauppaprosessi, aina asunnon valinnasta maksujen ja omistuksen siirtoon voidaan hoitaa digitaalisesti - vaikka omalta kotisohvalta käsin.

Lue lisää

‏‏Skanska Studio

Skanska Studiossa kotiunelmat ottavat ratkaisevan askeleen kohti todellisuutta jo ennen uuden kodin valmistumista. Mikä tekee sinun kodistasi Kodin? Kerro toiveesi ja suunnittele yhdessä asiantuntijoidemme kanssa sellainen koti, josta haaveilet. Lue lisää asuntomyymälästämme, Skanska Studiosta!

Lue lisää

Energialuokka A

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lue lisää

Uuden kodin rahoittaminen

Uuden kodin hankinta on pyritty tekemään sinulle mahdollisimman helpoksi. Saat uuden kodin jo kohtuullisella omarahoitusosuudella. Skanskalla uuden kodin velaton hinta koostuu myyntihinnasta sekä Skanskan neuvottelemasta pitkäaikaisesta taloyhtiölainasta. Lue lisää ja katso esimerkki hinnan muodostumisesta sekä maksueristä.

Lue lisää