Espoon Eteläviitta

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Metro tuo Finnooseen uuden kaupunginosan

Länsiväylän ja merenrannan väliin syntynyt uusi Finnoon asuinalue saa oman pysäkkinsä metroradan varrelta. Alueen suunnittelun lähtökohtina ovat kestävä kehitys ja merellisyys. 17-kerroksinen As. Oy Espoon Eteläviitta nousee omalle tontilleen kilometrin päähän merenrannasta. Finnoon metroasema sijaitsee aivan Eteläviitan vieressä. Länsimetrolla liikut nopeasti ja helposti paikasta toiseen. Täältä löytyy aktiivisen ihmisen unelmakoti.

Katso 3D-malli välilehdeltä Eteläviitan vapaiden asuntojen parvekenäkymät.

101 / 133 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h, 5h

Pinta-ala28 - 108 m²

Velaton hinta218 600 - 769 500 €

OsoiteFinnoonsilta 19, 02270, Espoo

TonttiOma

Valmistuminen 31.3.2025 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Espoon Eteläviitta

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 0800 162 162 ja sovi oma esittely.!

Asunnot

As. Oy Espoon Eteläviittaan rakennetaan yhteensä 133 erikokoista kotia. Asunnot sijaitsevat kerroksissa 2–16. Jokaisessa kodissa on tilava lasitettu parveke. Isoimmissa asunnoissa on oma sauna ja kolme yhteistä talosaunaa tulee ylimpään 17. kerrokseen. Ylimpään kerrokseen tulee myös isot yhteistilat esimerkiksi kerho-/työtilaksi, joten kaikki talon asukkaat pääsevät nauttimaan upeista merimaisemista. Talon ensimmäiseen kerrokseen on suunniteltu liiketila ravintolavalmiudella.

Hyvät säilytystilat ja fiksusti suunnitellut pohjaratkaisut takaavat, että Eteläviitan kodeissa on tilaa elämälle. Asunnoissa on koneellinen tulo-poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Kylpyhuoneissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys ja tilavaraus pesutornille.

Espoon uusi edistyksellinen merikaupunginosa

Finnoon urbaani kaupunginosa ylettyy Länsiväylältä merenrantaan asti. Omaleimainen asuinalue tarjoaa valmistuessaan kodin jopa 17 000 asukkaalle. Metro kuljettaa asukkaat nopeasti Helsinkiin ja takaisin. Alueen ensimmäiset kodit rakennetaan hyvien liikenneyhteyksien varrelle, kävelymatkan päähän merenrannasta.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Saapumisohje asuntoesittelyyn

Kuvia Eteläviitan esittelyhuoneistosta A007

Aamulla kaupunkiin, illalla luontoon

Finnoo jakautuu kahteen erilaiseen alueeseen: korkeaan kaupunkikeskukseen ja rauhalliseen rantavyöhykkeeseen. Eteläviitalla on tärkeä rooli näiden kahden alueen yhdistämisessä. Uusi torni rakennetaan kaupunkikeskuksen merkkipaikalle, oman korttelinsa korkeimmaksi huipuksi. Samalla se toimii Meritien päässä tiennäyttäjänä rantaan.

Finnoo on korkean rakentamisen ja sujuvien liikenneyhteyksien kaupunginosa. Samalla se on kuitenkin myös merihenkinen asuinalue, jonka viehätys perustuu pienvenesatamaan. Finnoon satamasta on suunnitteilla tehdä asukkaiden yhteinen ulko-olohuone aukioineen ja kahviloineen. Merenlahdella voi meloa ja veneillä, tai hypätä satamasta saaristoveneen kyytiin ja kulkea johonkin Espoon lukuisista ulkoilusaarista. Näin arkeen syntyy uudenlainen tasapaino, kun töissä voi käydä kätevästi Helsingin keskustassa ja työpäivän jälkeen palautua meriluonnossa.

Rakennustiedon ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

As. Oy Espoon Eteläviitta on yksi Skanskan uusista Rakennustiedon ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Eteläviitan energiatehokkuus on viritetty huippuunsa  ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnitteluvaiheessa.

Lue lisää Rakennustiedon ympäristöluokituksesta > 

 

Liittyviä artikkeleja