Espoon Eteläviitta

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Metro tuo Finnooseen uuden kaupunginosan

Länsiväylän ja merenrannan väliin syntyy uusi Finnoon asuinalue, joka saa oman pysäkkinsä metron varrelta. Alueen suunnittelun lähtökohtina ovat kestävä kehitys ja merellisyys. 17-kerroksinen As. Oy Espoon Eteläviitta nousee omalle tontilleen kilometrin päähän merenrannasta. Finnoon tuleva metroasema valmistuu aivan Eteläviitan viereen. Länsimetrolla liikut nopeasti ja helposti Helsingin keskustaan ja takaisin. Täältä löytyy aktiivisen ihmisen unelmakoti.

Eteläviitan asuntojen ennakkomarkkinoinnin on suunniteltu alkavan keväällä 2022. Haluatko kuulla alueelle tulevista kodeista ensimmäisten joukossa? Jätä yhteystietosi Ota yhteyttä -painikkeen kautta.

Tulossa 133 asuntoa

OsoiteFinnoonsilta 19, 00270, Espoo

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Espoon Eteläviitta

Asunnot

As. Oy Espoon Eteläviittaan rakennetaan yhteensä 133 erikokoista kotia.  Asunnot sijaitsevat kerroksissa 2-16. Jokaisessa kodissa on tilava lasitettu parveke.  Isoimmissa asunnoissa on oma sauna ja yhteinen talosauna tulee ylimpään kerrokseen. Talon ensimmäiseen kerrokseen on suunniteltu liiketila ravintolavalmiudella.

Hyvät säilytystilat ja fiksusti suunnitellut pohjaratkaisut takaavat, että Eteläviitan kodeissa on tilaa elämälle. Asunnoissa on koneellinen tulo-poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Kylpyhuoneissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys ja tilavaraus pesutornille.

Espoon uusi edistyksellinen merikaupunginosa

Finnoon urbaani kaupunginosa ylettyy Länsiväylältä merenrantaan asti. Omaleimainen asuinalue tarjoaa valmistuessaan kodin jopa 17 000 asukkaalle. Metro kuljettaa asukkaat nopeasti Helsinkiin ja takaisin. Alueen ensimmäiset kodit rakennetaan hyvien liikenneyhteyksien varrelle, kävelymatkan päähän merenrannasta.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja