Tervetuloa matkalle uuteen kotiin!

Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Uuden kodin edut

Uuden kodin ostaminen saattaa mietityttää, ovathan uudiskohteet yleensä vanhoja asuntoja kalliimpia. Uuden kodin ostamalla saat kuitenkin myös ison liudan etuja vanhaan verrattuna.
Lue lisää

Matka uuteen kotiin

15 vaihetta matkalla uuteen kotiin. Millainen on polku asunnon varaamisesta kohti muuttopäivää? Kokosimme keskeiset kohdat ja termit, joita uuden uuden kodin ostamiseen kuuluu.
Lue lisää

Rahoitus

Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.
Lue lisää

Kotisi sisustusvalinnat

Kun ostat uuden kodin, mietit tietenkin myös sisustusta, materiaaleja ja varustelutasoa. Skanskan viihtyisässä Kotimyymälässä Design-mallistojen avulla sinun on helppo tehdä sisustusvalinnat uuteen kotiisi.
Lue lisää

Vaikuta uusien kotien suunnitteluun

Skanskan Kotipaneelin jäsenenä pääset vaikuttamaan siihen, millaisia koteja toteutamme. Uudistunut Kotipaneeli on aiempaa vuorovaikutteisempi ja visuaalisempi. Ilmoittaudu mukaan.
Lue lisää

Asiakkaiden kokemuksia meistä

Haluatko kuulla jo ostaneilta asiakkailta, miten asiointi kanssamme on sujunut? Täältä löydät asiakkaidemme kertomuksia siitä, minkälaista on asua Skanskan asunnossa ja miten asiakaspalvelu on hoitunut.
Lue lisää