Tuusulan Tähtipolku

Uusia koteja perinteikkäällä paikalla

Rykmentinpuisto sijaitsee aivan Tuusulan keskustan tuntumassa. Hyrylän vanhalle kasarmialueelle on muodostunut Tuusulan uusi elinvoimainen ja hurmaava kotikeskittymä. Asuinalueelta löydät hyvät harrastusmahdollisuudet, vapaa-ajan virkistyselämykset sekä arjen tärkeät palvelut vain kävelymatkan päässä kotiovelta. Lähialueelta löytyy muun muassa päiväkoti, kouluja, ruokakauppoja, uimahalli, jäähalli sekä monia muita liikuntapaikkoja. Helsinki on puolen tunnin ajomatkan päässä, ja lentokenttä vain vartin.

Aktiivista arkea asuntomessualueella

Vuoden 2020 asuntomessujen yhtenä kantavana teemana oli aktiivinen arki. Yhdessä puuhastelu, ulkona reippailu, yhteisöllisyys ja aktiivisuus ovat olleet aina myös oleellinen osa BoKlok-asumista. Sormet voi upottaa multaan pihan viljelypalstalla ja piharakennuksen työskentelytilassa etätyöpäivät sujuvat sutjakkaasti.

Rykmentinpuistossa harrastusmahdollisuudet, vapaa-ajan virkistyselämykset sekä arjen tärkeät palvelut ovat kaikki kävelymatkan päässä kotiovelta. Mitä muuta sitä enää kotikulmilleen kaipaisi? No tietysti vehreää luontoa – ja sitähän Tähtipolun ympäristö on tulvillaan!