Uusia koteja perinteikkäälle paikalle

Tuusulan Asuntomessut järjestetään Rykmentinpuiston uudella asuinalueella kesällä 2020. Asuntomessualue nousee Tuusulan keskustaan, Hyrylän vanhalle kasarmialueelle, josta muodostuu Tuusulan uusi elinvoimainen ja hurmaava kotikeskittymä. Asuinalue valmistuu messujen loppuun mennessä, joten saadessasi uudet kotiavaimesi syksyllä 2020, ei naapurissa enää häiritse keskeneräinen työmaa – saat muuttaa täysin valmiiseen naapurustoon.

Aktiivista arkea asuntomessualueella

Asuntomessujen yhtenä kantavana teemana on aktiivinen arki. Yhdessä puuhastelu, ulkona reippailu, yhteisöllisyys ja aktiivisuus ovat olleet aina myös oleellinen osa BoKlok-asumista. Sormet voi upottaa multaan pihan viljelypalstalla ja piharakennuksen työskentelytilassa etätyöpäivät sujuvat sutjakkaasti.

Rykmentinpuistossa harrastusmahdollisuudet, vapaa-ajan virkistyselämykset sekä arjen tärkeät palvelut ovat kaikki kävelymatkan päässä kotiovelta. Lähialueelta löytyy muun muassa päiväkoti, kouluja, ruokakauppoja, uimahalli, jäähalli sekä monia muita liikuntapaikkoja. Helsinki on puolen tunnin ajomatkan päässä, ja lentokenttä vain vartin. Mitä muuta sitä enää kotikulmilleen kaipaisi? No tietysti vehreää luontoa – ja sitähän Tähtipolun ympäristö on tulvillaan!

Taloyhtiöt